Ne goli fuk - erotiko iščem!

Pozdravljeni Avanturisti. To bi lahko bila hetero zgodba, lahko bi bila bsx, ali pa gay zgodba. A je pošteno, da gre v kategorijo razmišljanja, ker tudi za to gre v njej - za moj bolj ali manj javni razmislek o samemu sebi in neprigodah, ki bi se morale zgoditi, pa se niso. Čeprav sem si jih želel. In še en čeprav: Čeprav sem (skoraj) obupal nad tem, kaj oz. koga tale portal ponuja, sem ponovno tukaj. Zato, ker še vedno upam, da sem imel pač smolo pri tistih, ki so se javili na moje oglase pred par leti. Moja "zgodovina iskanja" je kot Abrahamovcu, ki je nad portalom obupal že precej pred pred časom korone, namreč kar pestra. A žal polna globokih razočaranj, ki so me vedno znova za par mesecev oddaljila od nadaljnjega iskanja.

Začel sem iskati okoli štiridesetih. Takrat se mi je tu na Avanturah odkril cel nov svet! Iskal sem najprej žensko, potem tudi par, na koncu celo tipa, dejansko karkoli, bila je pač potreba po nečem novem. Pretirane sreče oz. odzivov na oglase kot vezan moški brez svojega prostora nisem imel. Tudi moj kraj bivanja k temu veliko pripomore - vas je pač vas in nima erotičnega naboja kot veliko mesto. Pa še slik nikdar nisem hotel lepit tu not. Kaj veš kdo vse to gleda in kdo vse te prepoznava. Se raje neobvezno srečam na pijači, pogled v oči pove več kot tisoč slik.A nekaj odzivov je bilo. Pa sedaj vidim, da tudi, če jih ne bi bilo, bi bilo morda celo bolje. Ali pa tudi ne, kdo ve, ker bi mislil, da niti prepričljivega oglasa ne znam oddati. Ampak to vem šele zdaj.

Pa gremo po vrsti.

Ženske so hotele za svoje usluge denar, kar me v osnovi odbije, saj za denar lahko grem v Avstrijo in to brez tveganja, da me katera naznani moji boljši polovici, s čimer mi je ena užaljeno grozila ob zavrnitvi. Pa v vseh laufhausih za par evrov pri mojih letih dobim same "rakete", ki si jih lahko prej ogledam na spletni strani. A kot pravim: ne bi za denar, toliko se pa cenim. In bistveno: želim, da tudi ženska uživa, da je to dejanje iz strasti in poželenja, v bordelu pa temu ne bi bilo tako. Večinoma so bile vse kadilke, kar me že v osnovi odbije in se nisem niti trudil naprej, pa mi to ni bistveni odvračalni moment. Cigareta je lahko tudi sexy. Ne motijo me leta pri ženski - ravno nasprotno, rad pogledam za vitalno petdesetletnico, morda že babico in se čudim, s kakim bebcem se sprehaja okoli. Moti me, če ženska ne ceni sama sebe in se zapusti do te mere, da se sama sebi ne zdi več lepa. Da ji umre nasmeh, najlepši okras ženske. Nočem, da bi ženska imela občutek, da je izkoriščena ali izkoriščana; rad bi, da se čutno predava eden drugemu z raziskovanjem odzivov, poslušanjem telesa, v obojestransko zadovoljstvo in veselje. Brez evrov in po možnosti čikov, pa zato s kakim neobveznim darilcem, ki doma ne bo vzbujalo pretirane pozornosti. In NE - ne iščem kuzle, prasice in kar je še teh nespoštljivih vzdevkov za ženske. Iščem ljubimko, v lepem pomenu te besede.

Pari
so bili poglavje zase. Večinoma nezadovoljene ženske, ki jih je tip z malim, iz goščave štrlečim tičkom ponujal samo zato, ker sam ni imel več veselja do nje (in ona do njega), ker se mu je na nek način upirala (in on njej) in bi raje drkali, kot pa se ljubili z njo. Pa še to po petih smrdljivih pivih. Kako se naj jaz ljubim z njegovo partnerko, če je on ne ceni, če se mu lastna žena zdi lajdra? Ja, dobil bi se samo z njo, če bi želela, da bi samo njej naredil malo veselja v bednem življenju s takim tipom, a takšne ženske se same ne upajo dobivati. Ker se boje človeka, ki jih zanemarja. Žalostno. Ravno one bi se morale in s tem vsaj za hip ubežati usodi. Pa še to: spet pisano na osnovi izkušenj, ki jih lahko preštejemo na prste ene roke. Premajhen vzorec za resno, verodostojno analizo, sploh ker vem, da obstajajo tudi dobri pari, ki se tudi sami razumejo med seboj in iščejo zgolj tretjega v postelji - bolj za lastno popestritev, kot pa za gostovo zadovoljstvo. Pa s tem ni nič narobe, par izbira in seveda bo izbral to, kar njemu ustreza.

Tipi? Največje razočaranje. Čeprav se nimam za nadpovprečno obdarjenega sem samo enkrat našel nekoga, ki je imel večjega od mene. Dobil sem občutek, da so danes geyi samo tisti, ki imajo malo spolovilo in se zato bojijo žensk. Da so geyi po sili razmer. Pa mi ljubitelji moških, lepo prosim, ne zamerite takega grobega posploševanja. Pišem zgolj o svojih izkušnjah. Zaradi teh tičkov tudi kaj več kot to, da sva si jih pokazala in potem vsak svojemu z roko pomagala do vrhunca, nisem prakticiral. Ker me mali penis ne vzburja. Žal, če ni kemije, ni bistvenega. Večjega je imel le sosed v mojih najstniških letih, morda me ravno zato to še zdaj tako vzburja, ker po Freudu pač iščemo to, kar smo, tudi nezavedno, doživljali v mladosti. Pa ni le velikost uda bila tista, ki me je odvrnila od tipa! Najbolj me je odvrnilo to, da me tip takoj prijel za jajca, začel na silo drkat, grobo grabil vsepovsod in mi želel potisnit prst v anus na suho, brez enega samega kančka nežne predigre, brez vsakega občutka za erotiko, zgolj in samo poskus ekspresnega praznjenja. Eh, to lahko tudi sam. Pa moja draga to prav lepo naredi, kadar ima ta rdečo. Ima občutek, ki ga noben moški doslej ni imel. Morda le zato, ker jih ni bilo dosti, v desetih letih malce več kot eden na dve leti. Pa še to je bilo preveč, bi lahko rekel. Zato so se mi tipi na nek način uprli, čeprav mi pogled na lepo moško telo še vedno dvigne pritisk in še kaj.

Imam srečo, da sem srečno poročen. Krivično do nje, da sem tu, a pred vami, ki to berete, mi tega ni treba opravičevati - ste verjetno na istem. V postelji nama je super; seveda z leti pride do rutine, a se še vedno lepo ujameva. In poslušava najini telesi, še vedno reagirava na odzive drugega, lahko bi dejal, da se vseskozi učiva. Ampak... Vedno je en ampak. Mene mika še kaj več. Sem slab mož. Kršim, kar sem obljubil pred bogom in verjetno celo matičarjem. Se ne spomnim več, tako dolgo je že tega. Ne, da doma ne bi bilo dovolj ali da bi bilo preveč monotono - ni tako. Nikakor! Mika me verjetno zato, ker je to v moški naravi, ker je moški pač lovec, pa bi rad poskusil še kaj drugega, ne le jedi iz domače kuhinje. Vsi, ki to berete, boste razumeli, saj drugače tudi vi ne bi bili tukaj. Tako vsaj predpostavljam, lahko pa, da se tudi tu močno motim, kot že neštetokrat doslej. In to priznam.

Da ne bom predolg ali zapisal še kakšne neumnosti, bom raje zaključil s tem mojim povsem neerotičnim življenjepisom. Po par letih odsotnosti s portala še vedno upam, da obstaja nekje ženska, željna občasnega pozornega ljubimca, da obstaja par, ki je tako kot jaz ljubitelj lepega, čutnega, ne le golega nabijanja. Tu sem, ker upam, da obstaja dobro obdarjen moški mojih let, tu pa tam željan nežnih dotikov, celega moškega telesa, ne pa v prvi sekundi grobega vlečenja za moje mednožno premoženje. Zaradi tega sem se ponovno registriral in iščem to, česar doslej nisem našel: čutnost, erotiko, strast, spoštovanje, lepoto, ... Upanje umira zadnje, pa še kak pregovor ali izgovor za doslej jalovo početje bi (si) lahko zapisal.

Vsem, ki se vam ob prebiranju ni niti dvignil in vam to moje razmišljanje ni pripomoglo k hitremu praznjenju zalogovnikov sperme, se opravičujem. Tudi zato je ta zapis v kategoriji Razmišljanja, v kateri hude pisane pornografije vsaj na prvi pogled tudi ni pričakovati. Če pa se kdaj zvezde poklopijo in pride do česa hudo erotičnega, pa zapišem, obljubim. Ker upanje umira zadnje itd., itd., ...

Do takrat pa - nasvidenje Avanturisti. In več sreče, kot sem je bil deležen jaz!

Kategorija:
Razmišljanja 
Uporabnik

Očitno sem bil sreče deležen, saj imam kar nekaj dobrih, odličnih in vrhunskih izkušenj v vseh treh kategorijah. So tudi slabe, a jih je manjši delež, recimo tretjina.
Pri parih sem na opisano naletel le 1x, pa še takrat je bilo vrhunsko, večX. V ostalih primerih pa akcije obilo, vsi aktivni na moč Smile

Uporabnik

Pošteno rečeno. Že s tem, ko si položil karte na mizo si odprl svoja vrata na stežaj. Mogoče pa se ti tokrat sreča nasmehne in se najde tvoja muza.

Uporabnik

Zelo korektno napisano. V delih kjer opisuješ "težave" z iskanjem žensk, se popolnoma strinjava, mogoče celo najdem sebe.
Žal portal tudi pri meni še ni izpolnil pričakovanj, ki sem jih imel na začetku. Ampak kaj češ, se pač razvija v takšno smer.
Še največ sreče z izkanjem ljubimke je v lokalnem okolju. Res so pa tu vložki (ne denarni, ampak vložki kot možnost razkritja nemoralnega početja) mnogo večji, ampak ko uspeš najti dušo ki misli enako, je tudi zmaga mnogo slajša.
SREČNO