Sodelavec ki to vec ni

V petek me pokliče bivši sodelavec Blaž. Skupaj sva delala nekje 8 let, nato je dobil boljšo ponudbo in šel drugam, ampak se še vedno slišiva vsake toliko časa. Povej Blaž kaj dogaja? Naprej malo poklepetava, nato mi razloži, da ima žena težave s svojim laptopom, njemu pa ne dela tiskalnik in če bi se lahko jutri v soboto oglasil. Omenil sem mu, da imam vikend zaseden, lahko pa po službi v sredo in oba sva se strinjala.

Blaž je drugače bolj nizke športne postave z kratko frizurco, daddy trebuščkom, sicer tri leta starejši od mene, ampak rit ima ful lepo, sicer pa midva v službi nikoli nisva imela nič, privat sva pa kar oddaljena.

V sredo po službi se stuširal in preoblečem v neke bedne kratke hlače in majco, ter se odpravim do njega, pred tem ga še prej pokličem, da preverim če je doma. …Čao lepi kje si mi ti?....me vpraša? Kaj je model , si doma al ne?…..Omeni mi da bo žena doma, on pa mogoče še kakšno uro potem pa gre na teren. Super ni problem, vmes še skočim po eno veliko čokolado na petrol, ker pač prazen ne moreš na obisk. Torej…. priletim do njega. Z ženo se srečava, ko gre pravkar po otroka….Miha ti kar pejt gor… zadeve te čakajo, Blaž je pa tud doma, sicer se pa midva vidva kasneje mi pravi.…. Super…si pravim, no vsaj vidu ga bom za par minut preden gre.

Grem po stopnicah, zakličem Blaž, model kje si?....nič, nobenega glasu. OK…. ni problema saj vem kje je kuhinja bom že sam. Se spravim za mizo, vžgem laptopa in začnem iskat zakaj zadeva ne deluje….ko pride po stopnicah dol Blaž ogrnjen samo v brisačo. O Mihc…. a ti si že tle, sem mislil, da boš malo zamudil pa letim še pod tuš, ….am ja ti kr pejt…mu odvrnem.

Uff tako nagega pa še nisem videl, sicer pa ko se je odpravil proti kopalnici se mu je cela rit videla, lepa, okrogla bubble in še kosmata po vrhu. uff fak kako naj zdej delam če je pa že božiček na vratih, si rečem. Miha skuliraj se , pa delaj. Začnem zopet iskat ves zmeden, še tipke so se mi začele upirat..ko Blaž zakliče….Miha a mi lahk prineseš brisačo? ….WTF kako brisačo bi zdej tip imel, saj jo je mel na seb…no vsaj na prvem koncu je blo vidt kot brisača! Jaammm….kje pa maš brisače..zavppijem nazaj?……V omari na hodniku…Halo, sej to bi lahk tud sam šel iskat k je bližje kopalnici k jst. OK bom ti prinesu! Odpravim se do omare , najdem brisačo tako veliko…ampak očitno me je slišal ko sem brskal po omari…kr not jo prnes, mi pravi…. naj ti ne bo nič nerodn….. Pridem v kopalnico in tip se že briše, (WTF zakva zdej nova brisača) ..tle jo maš Blaž…, hvala….no ta bo za noge, mi pravi…..vmes se prepogne in si začne noge brisat tako, da je bila njegova rit proti meni obrnjena…Naenkrat zatrese z njo in pravi v smehu…. cingilingi…. je lepa a ne? Nisem vedel kaj bi, kaj naj rečem, kam naj pogledam! Blaž pa…., dej Miha ne bit fin, sej vem, da si me čekiral v službi, ko sem se tuširal……tič mi je ratal čist trd in mel sem ga že poln kufer….Blaž… zdej mam ja dost te tvoje zajebancije, prpogne se in razširi noge!….Blaž je majčkeno vtihnil….nato pa razprl noge in sam reku…dej me. Kratkih hlač si v naglici nisem dal dol, ampak sem dal tiča kar čez hlačnico ven, ga oslinu, pljunu v roke in namazal njegovo lukno…počas dej k je ozka mi pravi….uf…joj …počas počas……malo sem ga dal vn, še podmažem in probam še enkrat, tokrat je šlo….ahh Miha ti maš pa debelga….. uf dej Miha dej, preden žena pride….začnem porivat, Blaž se je za umivalnik prijel….dej še hitrej…ti samo dej, nafilaj me že enkrat….ni minilo 2 minute…sem ga že nafilal. Ni lepšega občutka k sperma v ritki mu pravim in kurca še mal pustim not, vmes še on špricne po omarci od umivalnika, da se je kr lepo pocedilo po vratcih.…. Miha lepo da si se oglasil mi pravi, prosim uredi zadevo z računalnikom. Nakar se obriše in obleče. Jaz se spravim za računalnik in ponovi delo z iskanjem napake, Blaž se poslovi in čez 10min pride njegova žena z pico…krasno ful sem že lačen in glih prav je prišla….in to še z rukulo in opečenimi bučkami, krasno.

Zgodba je fikcija

Kategorija:
Gej