Analno poželenje

Onadva že nekaj časa odkrivata svoje meje in drug drugega poneseta v nebesa. Med njima je tako močna spolna sla, da drug drugega vzburjata že brez dotika. Kljub temu, da sta eden drugemu dovolj, si rada večere popestrita z številnimi pripomočki. Ker sta začela odkrivati užitke analnega seksa, sta se odločila za nakup čepkov. Bili so čudovite roza barve v treh velikostih. Ko je bil on v službi, se je ona odločila malo poigrati in stestirati čepke. Za začetek je uporabila najmanjšega. Vstavila si ga je v ritko in mu poslala sliko. Vedela je, da bo samo ob pogledu na njo kurac nabrekel v sekundi. Ni se motila. Komaj je čakala, da pride domov, saj je vedela da ga je ves večer rajcala in dobila sms: ‘pazi se, ko pridem domov’.
Ko je prišel domov je skočil pod tuš, potem pa naravnost v spalnico, kjer ga je čakala še vedno s čepkom v ritki in potrebno muco.
V živo ga je pogled na to še bolj zrajcal. Strastno jo je poljubil, prijel za lase in jih potegnil nazaj in se preselil na njen vrat. Medtem ji je gnetel prsi in s prsti preveril stanje v muci, ki je bila že pošteno mokra. Vstavil je najprej en prst in kmalu še enega. Ni potrebovala veliko, da jo je stresel prvi orgazem. Ni se mogel upreti, da nebi premočene pičke obdelal še z jezikom. Ko ji je prišlo že drugič se je ona posvetila njemu. Z ustnicami je objela njegov popoln kurac in ga začela fafat. Oboževala ga je imeti globoko v grlu on pa ji je z užitkom pomagal tako, da jo je držal za glavo. Rada se je posvetila tudi jajčkam in jih lizala. Ko so njegovi prsti ponovno zašli k muci je bila tako potrebna, da ji dva prsta nista bila več dovolj, tudi trije ne. Zaželela si je cele roke v svoji pizdi. Začel je previdno in kmalu je imel brez problema notri vseh pet. Pest je porival notri in ven ona pa je od užitka močno vzdihovala in od vsega užitka jo je odnesel močan orgazem. Ker je vedel, da je blizu orgazma jo je potisnil na posteljo na vse štiri in ji od zadaj zarinil kurca globoko v pičko. Porival jo je močno kot je le lahko in užival ob pogledu na cepek v njeni ritki, ki se je lepo blesčal. Ob vsakem njenem kriku užitka je bil bližje svojemu orgazmu. Udaril jo je po ritki, na hard še nekajkrat porinil potem pa ga je odneslo v močan orgazem.
Oba potešena sta objeta obležala v postelji in uživala ob dotiku kože ob koži.

Kategorija:
Hetero