Srečanje...

Srečanje...

Pred približno tremi meseci, sem na portalu Avanture naletela na prijeten par. Šlo za Lidijo in Mateja, par iz Maribora. Ker je bil moj službeno odsoten sem si začela z njima redno dopisovati. No z njima, dopisovala sem si predvsem z Matejem. Premlevala sva razne teme in stvari. Ker sta imela že kar precej izkušenj z raznimi srečanji mi je Matej predstavil in opisal par njunih doživetij. Izmenjala sva si tudi par fotografij. Moram priznati, da mi je Matej bil takoj všeč, pa tudi njegovo orodje je bilo zavidljivo. Najini pogovori so se stopnjevali vse globlje. Začela sva se pogovarjati in sanjariti , da bi se dobili. Ker se časovno nekako nismo mogli uskladiti je pričel Matej vse bolj napeljevati, da bi se srečala midva sama in naredila bojni plan za skupno srečanje. Njegova sporočila so bila polna erotičnega naboja in strasti. Glede na najine pogovore in fantazije sem vedela, da bo to srečanje neizbežno in tudi to kako se bo končalo. Po daljšem napeljevanju, pihanju na dušo in pohvalah sem se odločila, da se dobim z njim. Dogovorila sva se za srečanje v eni izmed pomurskih termalnih kopališč v dopoldanskem času.
Moram priznati, da me je občutek, da se bom z njim srečala tako vzburil, da sem začela med spanjem sanjarila kako me obdeluje. Zbujala sem se vsa mokra in potrebna.
Prihajal je dan srečanja. Priprave na srečanje so potekale v velikem pričakovanju. Že med urejanjem frizurice, sem razmišljala, kako mi bo z debelim kurcem zapolnil vse moje luknje. Postala sem mokra samo, ko sem pomislila na njega. Kljub temu, da bom spet mojega prevarala sem se odločila, da se mu predam do konca. Na dan srečanja sem si na gladko obrila muco, oblekla belo prozorno erotično perilo. Oblekla sem jeans obleko, malo nad koleni. Na obleki sem odpela zgornji gumb. Moje velike joške so kar silile iz obleke. Obula sem modre salonarje in se odpravila v smeri dogovorjenega kraja srečanja. Med vožnjo mi je zazvonil telefon. Na hitro sem pogledala, kdo kliče. Bil je Matej. Že ko sem na telefonu zagledala njegovo ime sem imela že mokro in vlažno pičko:
» Si na poti, se nisi premislila ?« me je vprašal Matej
» Ne, nisem, prihajam po tisto, kar si mi obljubil…« sem mu odgovorila.
» Super, čakam te pred recepcijo, se vidiva« je zašepetal in odložil.
Ko sem prispela na parkirišče ,sem stopila iz vozila. Zagledala sem ga kako me je čakal pred vhodom v hotel. Zgledal je res sexi. Moja muca se je ob pogledu na njega že prebujala.
Počasi sem se sprehodila proti njemu. Pogumno sem se izravnala, da so moji veliki joški kar izstopili iz obleke. Moja velika rita je pogumno mešala, ko sem se mu približevala.
Opazil me je. Opazila sem njegov pogled, ki me je prečekiral od glave vse do pet. Na njegovem licu sem opazila nasmešek zadovoljstva. To je bilo najino prvo srečanje v živo. Ko sem prihitela do njega me je objel in mi dal poljubček na lice.
» Mater si dobra, še boljša kot na sliki, prava sex bomba« mi je zašepetal in me kar grobo zgradil za mojo veliko rit.
Le nasmehnila sem se« a greva na kavo « sem mu predlagala.
» Greva, restavracija je na tretjem nadstropju« se je strinjal.
Vstopila sva v dvigalo. Bila sva sama. Ne vem kaj je bilo v zraku. Ko so se vrata v dvigalo zaprla je Matej na hitro stopil do mene in mi potisnil jezik globoko v grlo, me z obema rokama zgrabil za mojo rit in potisnil na zid dvigala. Brez obotavljanja sem se mu predala, z desno roko sem ga zgrabila za mednožje. Občutila sem njegov trdi utripajoč kurac. Divje sem mu ga začela drgniti preko hlač.
» Si najel sobo ?« sem se iztrgala iz poljuba.
» Ja« je na hitro odgovoril.
» Greva v sobo, ne morem več čakati, želim, da me pofukaš kot prasico..« sem ukazala.
Matej je na hitro spremenil smer dvigala na četrto nadstropje, kjer je očitno rezerviral sobo. Seveda, je vedel, kaj se bo zgodilo. Vsaka čast, bil je pripravljen na vse.
Izstopila sva iz dvigala in se napotila proti sobo. Vstopila sva v sobo. Nisva sva še zaprla vrat sobe je Matej ponovno sprožil napad. Zgrabil me je za glavo in mi potisnil jezik globoko v grlo. Nisem se branila. Tudi jaz sem odgovorila na njegov napad z jezikom. Njegove roke so polzele po mojih laseh po vratu do moje velike riti in nazaj proti vratu. Začel me je poljubljati in lizati po vratu. Pot je nadaljeval v smeri mojih joškov. Začel mi je masirati in poljubljati moje joške:
» Mater maš dobre velike joške…« je mrmral med lizanjem. Spretno je s prsti pričel odpenjati gumbe na moji obleki. Nenadoma sem bila pred njim samo v erotičnem perilu in salonarjih. Za kratko se je umaknil in me ogledoval.
»Mater si dobra…krasna si, krasni joški…..komaj čakam da te pofukam…« se ni mogel pomiriti.
» Ja daj me, ne morem več čakati, daj mi tvojega trdega kurca…«sem ga spodbujala. Ponovno je stopil do mene in mi potisnil jezik v usta. Med poljubljanjem mi je odpel modrc. Moji veliki joški so kar zaplapolali pred njim. Z obema rokama je zgrabil za moje velike joške in jih začel masirati , lizati in sesati moje velike trde bradavičke. «Mater imaš krasne joške« je mrmral in jih lizal in sesal.
» Želim te pofukati med te velike joške« je nadaljeval.
Preko hlač sem ga začela božati po njegovem trdem mednožju. Z roko sem segla pod hlače in mu začela počasi božati in drkati njegov trdi kurac. Čez nekaj trenutkov sem se spustila na kolena in mu slekla hlače. Na plan je skočil njegov trdi debeli kurac. Začela sem ga počasi lizati in drkati. Matej je kar stokal od ugodja. Narahlo sem se dvignila njegovega korenjaka dala med moje velike joške.
»Evo zdaj pa imaš priložnost, da me pofukaš med moje joške«, sem ga podžgala.
Začel je divje nabijati svoj trdi kurac, jaz pa sem ga vedno ko je pokukal iz jošk obliznila. Naenkrat me je dvignil in odrinil, da sem padla na posteljo. Pristopil je do mene in me začel lizati po joških, po popku proti moji vroči mastni potrebni pički. Slekel mi je premočene hlačke. Divje mi je prisesal in pričel lizati mojo premočeno pičko in sesati ščegetavček. Masirala in gnetla sem si joške in stokala od ugodja. Med lizanjem pičke mi je v mojo vročo potrebno pičko potisnil dva prsta in me pričel nežno fukati z prsti. Ni trajalo dolgo, ko so me začeli zvijati krči naslade. Potisnila sem mu glavo v mojo vročo pičko in moje telo je začelo trzati. Doživela sem nori orgazem. Ko se je moje telo za trenutek umirilo sem se dvignila iz postelje. Mateju sem ukazala, da pride k meni. Stopil je do moje glave. Njegov trdi debeli kurac je strlel proti meni. Brez obotavljanja sem ja dala v usta. Lizala, drkala in fafala sem njegov trdi debeli kurac. Zgrabil me je za glavo in mi potiskal njegovega debelega kurca do konca v grlo. Stokal je od ugodja.
» Lezi na posteljo« sem mu ukazala« želim zajahati ta tvoj debeli potrebni kurac« se bila nepopustljiva. Matej se je brez ugovarjanja legel na posteljo. Njegov debeli trdi kurac je stal ponosno kot jabmor. Stopila sem nad njega in počasi začela božati in masirati moje velike joške in drgniti mojo vročo, mastno potrebno pičko. Počasi sem se spuščala v smeri njegovega debelega trdega kurca. S svojo potrebno pičko sem zajahala Matejev debeli kurac. Počasi sem se začela nasajati. Moram priznati, bil je božanski občutek. Njegov trdi debeli kurac je tesno drsel po zidovih moje potrebne pičke.
Počasi sem stopnjevala ritem. Začela sem se divje nasajati na njegov kurac. Med jahanjem sem si masirala in lizala svoje velike joške. Tudi Matej jih je vmes grabil , masiral, gnetel in sesal bradavice. Matej je za trenutek zastal. Približal se mi je , me poljubil in mi zašepetal: »Imama se eno presenečenje za tebe, poglej malo desno« Za trenutek sem obstala in pogledala. Zagledala sem še enega moškega , ki je sedel na fotelju, naju gledal in si počasi drkal trdi kurac. Moram priznati, da je tudi on imel kar dober debeli kurac.
»To je moj prijatelj Robert, za katerega sem ti govoril, on mi bo pomagal uresničiti tvojo željo« je zašepetal Matej.
Ostala sem brez besed. Robert ni okleval. Stopil je do postelje in mi potisnil svojega trdega debelega kurca v usta. Začela sem mu ga divje fafati in drkati. Robert mi je začel divje nabijati svoj debeli kurac v ustal. Istočasno sem se divje nabijala in nasajala na Matejev debeli kurac. Bil je božanski občutek. Čez nekaj trenutkov sem se dvignila in se legla na rob postelje.
» Želim še okusiti tudi tvoj debeli kurac« sem ukazala Robertu. Stopil je dodo roba postelje in dvignil moje noge na svoja ramena. Z glavico debelega trdega kurca je drgnil počasi po moji vroči mastni potrebni pički. Nisem dolgo zdržala. Z boki sem sunila proti njegovemu kurcu. Robert je počasi potisnil svojega korenjaka v mojo vročo potrebno pičko. Počasi me je pričel nabijati. Bilo je res božansko. Tudi Matej ni zgubljal časa. Pokleknil je nad mojo glavo in mi potisnil svojega kurca v usta. Počasi me je pričel fukati v usta. Z obema rokama mi je masiral moje velike joške. Robert je pričel stopnjevati svoj ritem. Vse bolj divje mi je nabijal svojega debelega kurca v mojo pičko. Moji veliki joški so opletali levo in desno, tako , da jih tudi Matej ni uspel zadrževati. Tako sta me obdelovala kar nekaj časa. Matej se je za trenutek umaknil in legel na posteljo in opazoval.
» Ne , ne ne boš počival, danes me bosta pofukala kot prasico, ni počitka « sem zasikala
Hitro sem obrnila in začela fafati in drkati Matejev kurac. Svojo veliko rit sem dvignila visoko v zrak. Robert se je priplazil za mojo rit in mi potisnil svojega trdega debelega kurca v mojo mastno pičko. Začel me divje nabijati od zadaj. Matejev kurac sem dala med joške.
» Ja dajte me fukajta , med joške in v mojo vročo mastno potrebno pičko » sem postajala vse bolj glasna.
» Zelim da me fukata do onemoglosti, jaaaaaa, dajta fukajta me…«nisem popustila.
Robert me je divje nabijal od zadaj. Zgrabila sem Matejev kurac in ga začela divje drkati in fafati. Z levo roko sem si pričela drgniti moj otekli ščegetavček. Čez nekaj trenutkov je moje telo pričelo trzati. Začeli so me loviti krči naslade in doživela sem noro noro dolg in močen orgazem. Moje telo je trzalo in kar ni nehalo. Ko sem se končno zavedla sem imela oba trda kurca v ustih. Začela sem njima drkati in lizati trda debela kurca, medtem ko sta mi gnetla moje joške. Čez nekaj časa sem začutila kako jima trzata trda kurca. Začela sta brizgati vročo spermo po mojih joških. Vzdihovala in stokala sta od naslade. Vsi smo izmučeni obležali na postelji. Moram priznati, da je bil božanski občutek.
Ko smo se končno zavedli, smo skočili pod tuš. Oblekli smo se in vsi trije odšli do restavracije na željeno kavo. Med kavo smo se odločili, da bomo tako akcijo ponovili v razširjeni zasedbi.

.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Bedno do amena, 100x ponovljen "debel kurac" "veliko joske" in "mastna picka". Ponavljas se, stavki neberljivi in pretiravanja malo morje. Drugic vse te pridevnike izpusti bo bolje.

Uporabnik

Res sanjska zenska s poslihtano glavo... ve kaj zeli in zna uzivati mmmmm...

Uporabnik

Mm sanjska zenska

Uporabnik

Super zgodbica

Uporabnik

Odlično

Uporabnik

Super