Želim vse, sicer obdrži

Ponavadi sem pred decembrom že imel misli na off in bolj kot o delu razmišljal o kakšnih topljičkah, vikend oddih s koncertom ali pa koncert sredi tedna, izleti, druženja..itd, itd…ampak tokratni oktober si nakopljem dela. Toliko, da razen standardnega vikend savnanja in kakšnega vnaprej načrtovanega redkega druženja, vse ostalo odpade. Jebemtiš si mislim…in grem po dolgem času na zmenek. Mogoče še dobro, ker me je ravno druženje in tematika spomnila na čase "ko bil sm še mali pizdun" kakšnih petnajst let nazaj…pameti pa pa tako ne prej, ne zdaj nisem imel nobene :D

No, ja, mogoče je imam zdaj za odtenek več…zdaj vem, da lahko kivi ješ tudi z žličko, takrat pa sem se neutrudno mučil z olupkom.

Vozim proti hotelu in razmišljam o najboljših dogodivščinah z žensko, ki so se mi zgodile. Zapomniš si dejansko tistih, ob katerih se, ko se spomniš nasmehneš in ugotoviš kako so določene spontane situacije čisto brez razloga bile zabavne in sproščene. Kako so bili vsakdanji rutinski trenutki zabavni. Kako pogovor z nekaterimi lahkotno steče tudi, ko se srečaš po daljšem obdobju. In kako ti še po letu, treh ali celo več kot desetletju zautripa kurac, ko se spomniš na kakšno zabavno, intenzivno, romantično ali pa ekstremno jebačko epizodo v postelji ali pa samo lučaj stran od obljudenega mesta, kjer se nikomur ne sanja, da se samo dva koraka desno pod osvetljeno in obljudeno sprehajalno potko ob morju nekdo z skrajnimi močmi zadržuje, da ob vsej strasti ne bi preveč ploskalo telo ob telo…

In tako so mi misli obstale ravno v tistem tednu morja, za katerega sem že mesece pred tem delal načrte o količini popitega alkohola, morda kakšni avanturici in predvsem, kako mi bo pa tisto poletje, oziroma tisti teden vseeno za cel svet, čeprav sem dejanski pomen "boli te kurac, kaj si mislijo in kaj bodo drugi" spoznal skoraj desetletje kasneje.

In že prvi večer sem jo opazil, delno zato ker je bila del druge družbe s katero smo se združili na plaži, delno zato ker je bila prav simpatična in prikupno lepa rjavolaska, ki je prišla zvečer na večerno druženje in popivanje na plaži in jo pač moraš opazit, ter zato ker je bila najbolj kisla izmed vseh 15tih ali 20 ljudi in ni rekla niti "mu" v družbi razen, kar je govorila, kolikor se je intimno dalo govoriti v precej glasni družbi svojima prijateljicama ob njej…pravzaprav sem tako mislil in ker me načeloma razne kislce odbijajo, je bolj ali manj srečno naključje prineslo, ko sem se s popivaškim kolegom iz njihove družbe po scanju na pomolu prisedel zraven njega. In tako so padle prve besede, prva zajebancija, prvo špikanje drug drugega, in nekje proti jutru, ko sem že ugotovil, da ima iste probleme, kot vsi ostali. Če seveda, neopravljenim izpitom, vedno premajhnemu študenstkemu proračunu in odločitvam v stilu ali bi šel še enkrat na morje za cel teden ali bi raje izkoristil dva podaljšana vikenda, lahko rečeš problem problemi.

Po uvodnem lupčkanju, sva bila drugi dan že z brisačo ob brisači in se smejala kakšnemu neposrečenemu modelu kopalk, ocenjevala kdo je šel scat v vodo (saj veste tisti, stoji v morju pri miru in diskretno opazuje okrog, lula:D) in še kakšna mladostniško najstniška neumnost, ki pa navsezadnje ni tako neumna tudi leta in leta kasneje. Če se nimaš dobro izven postelje, če je smisel za humor na nasprotnih polih, če nisi ti in spotanost plava tam nekje v morju…potem bo tudi sex, sex, morda bo dober…ne bo pa fukanja, iskrenja.

In seveda sva, Fukala! Ko sva se v nekem trenutku, na terasi apartmaja spogledla in hotela zlesti drug v drugega. Prvič sva fukala na postelji, drugič na postelji, tretjič na postelji…četrtič v morju, petič nimam pojma kje…ali pa je bilo petič v gozdičku malce stran. Vem pa, da je bilo predzadnjič, ko sva čisto zadaj za mojo družbo ocenjevala, koliko izpitov bo kdo padel in da sva naključnemu mimoidočega prepričevala, da mora nujno vpisat fax, ker izgleda tako pameten, da enostavno mora. Možakarju pa nič jasno…med najinim smehom, ko je odhajal naprej po promenadi, naju je še enkrat pogledal nazaj in si verjetno mislil "wtf je blo to zdaj", midva pa v isti sapi "glej ta bo sigurno jutri vpisal" in se brezglavo smejala, dokler je nisem resno vprašal, če ve kaj je pa res pametno? Pogledala me je, malce resno in v pričakovanju ali imam za spremembo res kaj pametnega za povedati. Seveda nisem imel, samo obrnil sem se proti morju, pokazal stopnice, ki so vodile navzdol in ji z resnim rekel: "veš zelo pametno bi se bilo pofukat na plaži" pogledala me je in se glasno zasmejala, sam pa, ko sem že komaj zadrževal smeh še dodal in jo prijel za roko "nikoli ne veš kdaj boš spet imela možnost ob plaži". Smeje sva se odzibala v nekaj poljubih vmes na manjši podest pod promenado, ki je sicer namenjen kopalcem, ampak včasih so pač javni prostori tako priročni za potešitev strasti, tudi če si malce obribaš kolena in za zavoljo varnosti le privzdigneš oblekco in daš na stran že premočene hlačke se prepustiš adrenalinu, vzdušju in le malce pristrižeš s kakšnim čutom, če je kdo blizu…včasih…včasih pa fukaš kot da je zadnjič, strastno, nekje v varni coni za štirimi zidovi in se vprašaš ali je res tako popolno.

Pravzaprav sem se ob ravno po zadnjem fuku vprašal ali je res vse tako popolno, edino pomankljivost po fuku z njo, ki sem jo takrat ugotovil je bila ta, da bova že naslednji dan 400km narazen.

Ampak, ko si še "mali pizdun" misliš, da pridejo stvari v življenje naključno in se pač zgodijo…kasneje pa ugotoviš, da tudi zgolj dober fuk pride samo zato in takrat, ker sta se dva zavestno in podzavestno odločila, da tokrat ne bosta samo sexala…tokrat se bo šlo za pravi fuk in vse kar sodi zraven.

Kategorija:
Hetero