Cucky mož opazuje

Sicer nisem pričakoval takšnega zapleta ampak se je zgodilo. Prvi kontakt sem navezal preko spletnega portala za svingerje, z oglasom za cuckold. Kontaktiral me je priletni moški del starejšega para in mi zaupal da je voajer. Da rad gleda svojo z drugim ampak pod pogojem, da gre le za oralni seks, brez poljubljanja na usta in brez klasične penetracije z njo. Ker sem bil že naveličan iskanja interesentov za trojčka v pravem pomenu besede, sem se dogovoril za obisk, še posebej, ker sta mi ustrezali lokacija in dopoldanski čas med tednom, poleg tega pa nimam problemov glede let in izgleda, po svoje so mi malce starejši še bolj všeč, saj tudi sam nisem več »rosno mlad«. Pred končnim dogovorom sva si izmenjala tudi nekaj diskretnih fotk, tako da sva se prepričala, da si načeloma ustrezamo, vsaj kar se tiče fizičnega izgleda.

Navodila za pot so bila zelo jasna, malo starejšo in obnovljeno hišico sem hitro našel, in delovala mi je kot nekakšen vikend. Bil sem kar malce nervozen, ko sem potrkal na vrata, saj nikoli ne veš ali gre za res ali pa je spet kakšen »nateg«. Po pričakovanju mi je odprl manjši gospod in me hitro povabil v preddverje. Ker sem se oziral naokrog me je pomiril z besedami, da me gospa že čaka v sosednji sobi. Torej bom sam z njo sem ga nejeverno povprašal nakar mi je odgovoril, da bo opazoval diskretno, če mi je prav. Ko mi je zagotovil, da ne gre za kakšno prikrito snemanje ali neprijetna presenečenja, sem pristal. Pokazal mi je vrata in mi zaželel naj uživam.

No ja sem si mislil, pa poglejmo… vstopil sem v sobo in zaprl vrata za seboj. Gospa je sedela na kavču v dokaj veliki dnevni sobi, ki je bila zatemnjena, poleg skromne opreme pa je bila v kotu še manjša postelja, diskretno osvetljena v medli vijoličasti svetlobi. Ko se mi je nasmehnila sem se le malce sprostil in prisedel. Bila je kar luštna pobarvana brinetka manjše in močnejše postave. Oblečena je bila v čipkasti body in obuta v črne samostoječe nogavice. Hotel sem malce razelektriti vzdušje in se malo pogovarjati z njo pred akcijo, vendar ni bila preveč zgovorna. Malo sva se pomečkala z božanjem in objemanjem, nakar mi je predlagala naj se slečem in se ji pridružim v postelji blizu kavča. Hitro sem se znebil oblačil na kavču in legel poleg nje.

Poljubljanja na usta sicer res ni bilo, sem jo pa počasi začel božati po telesu in prsih ter jo poljubljati po ličkih, očeh, ušesih, vratu, ramenih, vse do mednožja, kjer sem ji odpel kaveljčke body-ja in s tem sprostil dostop do njene gladko obrite lulike, katero sem za uvod samo nežno božal… po venerinem hribčku, s prsti pa rahlo po ščegetavčku, sramnih ustnicah in naprej tako, da sem se vhoda v vagino samo rahlo dotaknil s konicami svojih prstov. Bila je že malo vlažna ampak meni se ni nič mudilo. Odločil sem se da do nožnice pridem od spodaj navzgor, zato sem se še spustil in se lotil masiranja podplatov, spodnjega dela nog in potem s poljubljanjem notranjih delov stegen prišel do špranjice v katero sem se končno počasi potopil z jezikom. Takrat je bila že precej mokra tako da sem lahko z užitkom sesal njene sokove. Očitno se je tudi ona sprostila in mi tiho predlagala, naj se uležem na hrbet, za kar me seveda ni bilo potrebno posebej prositi.

Ko sem se torej ulegel na hrbet je ona pokleknila ob meni in prijela moj nabreknjeni penis z eno roko, ga počasi drkati, z drugo roko pa mi je začela božati testise. Nato se je spustila in nežno začela s felacijo, počasi od glavice pa vse skoraj do globokega grla. Bil ji je všeč in to mi je tudi povedala. Tedaj sem se spomnil na njenega moža in se za trenutek vprašal, kaj neki počne in od kje za vraga škili na bizaren prizor, ko njegova žena sesa drugega. Spomnil sem se na to, da sem nekoč nekaj podobnega predlagal tudi svoji ženi, in priklical v spomin vzburjenost, ki me je ob tej misli obšla, pozabil na partnerja in ženski predlagal na gre v položaj 69. Malce nerodno se je skobacala name in se z mokro češpljico usedla na moje ustnice, ki so jo požrešno zaobjele.

Lizal sem ji ščegetavček, osramje, in porival jezik karseda globoko v špranjo in ko mi tudi to ni bilo dovolj sem malce iztegnil vrat in ji začel lizati tudi ritko, vključno s porivanjem svojega jezika v anus, saj je bila ženska čista, meni je pa analingus tudi že od nekdaj pasal. Tako sem cuzal, poljubljal in lizal vse od danke do ščegetavčka, ona pa mi je vračala z lizanjem glavice in cmokanjem celega uda iz vseh strani. Čutil sem kako uživa v fafanju, in ko sem ji začel z rokami gnesti prsi in božati bradavičke, ni več zdržala. Pošpricala me je s »squirtingom« in ko sem začel sesati njene sokove ji je prišlo, tako močno, da se je njeno obilno telo treslo na meni, obenem pa je pridušeno stokala do konca orgazma. To me je tako vzburilo, da sem prijel svojega tiča in si ga med cuzanjem njene vulve zdrkal do konca. Špricnil mi je na trebuh saj se je gospa medtem že ulegla poleg mene.

Brez besed je vzela pripravljene robčke in me obrisala, me rahlo poljubila na lice in me prosila, da se oblečem in poslovim. Čisto tako, preprosto, kot da nič ni bilo. Ko sem povprašal po njenem možu, mi je povedala, da se bo takoj po mojem odhodu olajšal vanjo, zato med nama ni bilo ne poljubljanja niti koitusa. Čisto po tihem mi je še zaupala, da ima njen mož manjši problem z erekcijo, zato se stimulira z opazovanjem in šele takrat mu zares otrdi, ker noro uživa gledati njo z drugim moškim. Razumel sem, se oblekel, ji dal poljub na lice in se poslovil. Preden sem zaprl vrata za sabo sem samo še vprašal: »še kdaj?«; odvrnila je samo: »morda, bomo na zvezi, …!«. »Nasvidenje torej«, sem odvrnil in »najlepša hvala za tole«. Potem sem med vožnjo razmišljal o tem, kaj neki sedaj razdražen »dečko« počne z njo, in noro mi je spet otrdel, še dobro da nisem zletel s ceste…

Kategorija:
Hetero