Kanta za spermo

Zadihana sem, kot bi bila prenašala 50 kg tovora sem in tja. Na klop razgrne deko, sedem tik ob njega. Odpreva pivo, počasi se umirjam tudi jaz. Zamenjali so žarnico, žarki z luči na gozdni stezi tik ob mizi osvetljujejo njegov obraz. Zadnjič, ko je Juliette smela peljati Gospoda fukat izbranko dneva, sem bila ljubosumna, ker je prišel sveže obrit, celo malo odišavljen. Zdaj pa… Opazujem nekaj dni staro brado… Kako je to lepo! Slučaj? Ali jo je pustil, ker ve, da meni je pa to top? Nič ne govoriva, a je prijetno, vem, da tudi on šele zdaj počasi »prihaja na Zemljo«.

Primem ga za roko.
Zadrhtim…
'Kakšna lepa šapa!'

---

»Mogoče ti bom dal fafat še letos,« je napisal dan prej. Tisti dan pa: »Na tem mestu me od te in te do te in te ure čakaj!«

'Mogoče bom smela fafat Gospodov kurac,' je utripalo v pizdi, ko sem se pričela pripravljat. Ko sem jo brila, sem vedela, da jo le zato, da bo povsem gladka za morebitno pripenjanje ščipalk nanjo. Ko sem čistila rit, sem vedela, da me tudi vanjo ne bo fukal. Čistila sem jo zato, ker je nekoč ukazal, da Mu mora biti vedno na razpolago.

'Mogoče,' sem si govorila in se pripravljala na to, da Ga ne bo. 'Fafat bom smela,' sem si govorila in se pripravljala na to, da Mu bom smela kurac le počistiti ali da se bo le poscal po meni. 'Mogoče bo Mentalist poklepetal z A.,' sem si govorila in se pripravljala na to, da me bo uporabil zgolj kot prasico in takoj odšel.

Pri ograji sem bradavici ovila z elastikama, vedela sem, da pol ure zdržim z njima. Gospod tega ni ukazal, a se mi je zdelo primerno, da me prasico nekaj opominja, da sem zgolj to.

'Hvala kurcu, da ni hladno,' sem se pogovarjala sama s sabo. 'Bo pa morda dolgočasno zgolj čakati.' Hitro so mi misli ušle k bolj pomembnim stvarem: 'Morda ravno zdajle kurac namaka v kakšni lepi, dišeči pički. Morda igra šah. Morda Mu ravno zdajle prihaja medtem, ko ga Ženska jaha. Morda se izživlja nad kakšno drugo prasico. Morda je v savni in se le sprošča ob pogledu na vitke Ženske. Morda...'

Strah me je bilo. Čeprav se nisem razkazovala, čeprav sem imela pogled na gozdno pot. Zaslišala sem pokanje vejic. V zadrževanju diha sem »slišala«, kako mi srce razbija.
Izrisal se je obris visokega, vitkega moškega…
'Gospod je!' sem se razveselila, si oddahnila, v hipu dvignila pulover in se spustila na kolena.

»Zakaj nisi v poziciji?« je takoj dvignil glas.
»Niste je naročili, Gospod,« sem si drznila ugovarjati popolnoma prepričana v svoj prav, a sem kmalu ugotovila, da je bolje, da Mu prikimam: »Oprostite, Gospod.«
Obrnil me je za 180 in pomignil k tlom. Ko sem glavo položila k listju, je z enim samim potegom razgalil še rit.
»Tako se čaka name, 8! Na kolenih z nastavljeno ritjo!«

V roke je vzel poleg mene nastavljeno palico. Vedela sem, da ne udriha močno, a se je čutilo neznosno. Izmikala sem se, komaj zadrževala glasne krike. Stopil je preko mene, me z nogama ukleščil: »Štej, prasica!«
Udarci so postali močnejši, meni pa znosnejši. Ker sem morala šteti in se zahvaljevati? Ker sem čutila Njegovo telo ob sebi?
»20, hvala Gospod.«
Preveril je vlažnost pizde in zadovoljen zavzdihnil: »Uživaš?«
»Boli Gospod, a vsak Vaš dotik je zame čast, Gospod.«
Porinili je prst, dva, tri, morda štiri vame. Do srečanja prejšnji teden nisem vedela, da mi to lahko paše. V pizdi sem bila imela dlan dominantne Ženske, a tako lepo kot je bilo čutiti le del Njegove šape, ni bilo.

---

»Daj, pokaži rit.«
Dvignem se, stopim okoli mize.
»Pod luč se postavi!«
Čeprav sva že vstopila v Mentalist – A. svet, me v sekundi preobrne v pohotno psico, ki zaradi zavedanja,da ni vredna Njegova kurca, zanj naredi karkoli, kadarkoli in kjerkoli.
»Nič ne bo,« malo razočaran ocenjuje sledi na ritnicah.
»Obrni se za 90 na levo!«
Pod lučjo ob gozdni poti! Obliva me sram, strahu zaradi Njega ob sebi pa ne čutim.
»No, morda bo tule na desnem stegnu nekaj ostalo zaradi tolčenja z napol razlomljeno palico.«

---

»Bi jih še 10?«
Zdelo se mi je, da bom zlahka prenesla. Hvala kurcu, da nisem izrekla 20, kar se mi je porodilo v moji zmešani glavi, ki ne zmore več nobenega razmisleka, ko je vsa »kri v pizdi".
»Lepo prosim, Gospod!« sem zaprosila za ponujenih 10.
Pri petem sem se dvignila: »Ne morem več, Gospod, prosim za minuto!« Pristopil je k meni, me pobožal po laseh: »Takoj se postavi nazaj, ne bodi odtenki pička.«
Pomislila sem na bolje strenirane prasice, ki jih je imel v življenju, in se hitro upognila.
Zdržala sem!
On se je pa zasmejal, ko je ugotovil, da je pizda še bolj razmočena kot, ko je vanjo porival prste.

---

Navadno fuk doživetje komentirava šele, ko sva vsak na svojem kavču.
»Kakšna norija,« so tokrat moje prve besede že tam, v pofuk nebesih pri mizi ob pivu.
Nasmehne se.
Faking Mentalist z najlepšimi smejalnimi gubicami na svetu.
»Jaaa,« tudi on še napol plava med oblaki, »kar dobro si mi fafala danes.«

---

Stopil je predme, odpel jakno. Vedela sem, kaj je naloga prasic v takšni poziciji… Odpela sem pas, potegnila hlače proti kolenom, potegnila kurac na plano. Kurac ni bil le nabrekel, udrihanje po meni Ga je tako zrajcalo, da je bil skoraj popolnoma trd.
»Ali smem, lepo prosim Gospod, ali ga smem poljubiti, lepo prosim, Gospod,« sem prosjačila na kolenih pred Njim.
»Nič ga ne boš poljubljala,« je odvrnil, »fafala ga boš.«

Na njem ni bilo nikakršnega okusa, vonjala sem le svežino.
»Kurac diši, Gospod. Zagotovo ste ga oprali, ker ste nameravali fukat s kakšno Žensko.«
»Seveda,« je potrdil, me prijel za lase in nasadil nazaj na kurac.
Znak je bil jasen: nimam kaj gobcat, fafat moram.
Gospodov čudoviti debeli kurac je štrlel, vsaka dobra fafačica bi imela roke na hrbtu, jaz sem si pa pomagala z drkanjem. Mislim, da se ni obrnilo niti pet minut, ko je to opazil: »Kaj je 8, intenzivno mi ga drkaš, bi rada spermo?«
Vem, da ve, da sem nora tudi nanjo.
»Ja, lepo prosim, Gospod,« sem za hip spet snela s kurca.
»V pizdo pa ne bi?«

Faking presenečenje… res nisem pričakovala
»Ja, ja, lepo lepo lepo prosim, Gospod, ja, dajte mi ga v pizdo, prosim, lepo prosim, Gospod.«
Še nekajkrat me je s pritiskom na glavo podrsal po kurcu, potem ukazal: »Postavi kanto!«

Obrnila sem se stran od Njega, se dvignila, iztegnila noge, z rokami pa ostala na tleh. Spodnji del telesa je bil tako v Njegovi višini, zgornji pa umaknjen z Njegovega vidnega polja.

Še nekaj let nazaj bi rekla, da mi je fuk v tej poziciji brez veze. Zdaj mi je pa…

Kurac je seveda v celoti zdrsnil vame le z napol pritiskom. »Kako je to lepo,« sem zastokala ob občutkih, ki mi jih daje z njim v meni.
Z rokami v listju sem se hitro zavedla, kdo in kaj sem…
»Gospod, vem, da bi raje fukali katero od Žensk, da sem jaz le nadomestek, kanta za praznjenje jajc, predstavljam si, da fukate v Drugo, da praznite jajca v Njo…«
Čvrsto me je držal za boke, nabijal.

»Danes se bom spraznil v kanto,« je odgovoril…
Čutila sem, da v orgazmiranju…

Še nekaj vse počasnejših vbodov…

In potegnil je kurac iz mene.

Obrnila sem se, ponovno padla na kolena.
»Počisti, 8!«
Kako sem bila srečna, ko sem začutila, da je nekaj kapelj sperme ostalo na kurcu.

---

Klepet o vsakodnevnih pripetljajih, o preteklih doživetjih in življenjskih lekcijah. Čutim, kako sperma polzi iz pofukane pizde, a ne motim pogovora.
A. pripoveduje o zadnjem razočaranju, ki ga je zakuhala seksi Sociologinja, ko se v klepet vmeša Gospod in nagovori mene:
»Kanta pozicija mi tudi fizično strahotno paše. Včasih se sprehajam po tem »tvojem« gozdu. Če bom kdaj naletel nate, morda še kdaj jajca spraznim vate.«


***

Od tedaj hodim, prasica 8, vsak dan ob določeni uri na določeno mesto v tistem gozdičku. V upanju, da me uporabi za karkoli moram čakati na kolenih z glavo na tleh, obrnjena stran od gozdne steze. Če ga ni, smem po petnajstih minutah domov.

Kategorija:
BDSM 
Uporabnik

Uporabi mene,če ni njega

Uporabnik

Hvala kurcu na udarcu se reče po takšnem sexu Devil