NEDOLŽNA IGRA

Po dolgem času sem bil spet zunaj s prijatelji. Eden izmed njih me je pobral in z drugimi smo se dobili v lokalnem baru. Nič posebnega, dokaj majhen, a s tisto pristno atmosfero in prednostjo, ki je ne more nuditi še tako velik in poznan. Lastnik in lastnica živita za to, da je gostom prijetno. Peka kostanja, mini prigrizki, glasbene želje in nagradni pikado so samo nekateri atributi, da se zgodnja večerna prevesi v zgodnjo jutranjo, ko se poslovimo. Tako se zabavamo ob svoji mizi, ko vidim, da je natakarica vrgla oko name. Sprva bolj neopazno, potem pa vedno bolj očitno. Hodila je k nam in spraševala, če smo dobro in me vsakič oplazila s svojo ritjo ali pa se me dotaknila za rame. Prav čutil sem tisto naelektreno poželjivost, ki jo je oddajala skozi. Govorili smo si prigode, dovtipe, si delili nasvete in izkušnje, ko bila spet kar naenkrat pri mizi in nam prinesla ta kratke na račun hiše. Odklonil sem, ker sem vedel, kakšen postanem po žganih pijačah. Malce je bila razočarana, a vseeno ni vztrajala. Očitno me je hotela napiti in potem bi z mano lažje opravila, si je najbrž mislila. Ne vem. Tako pili zmerno še naprej in prepevali skupaj s komadi na dj shuffle , ko je naenkrat eden izmed prijateljev(ki je sicer dobro poznal lastnika in lastnico bara) oznanil, da nas prav ta lastnika lokala vabita k njima na after party. Ok..seveda smo bili za.Še prej pa smo jima pomagali pri pospravljanju in jaz sem kelnarci, ki nas je stregla pomagal zložiti še steklenice v embalažo. Ko sva tako pospravljala skladišče, se je prvič dotaknila mojega mednožja...tako narahlo me je oplazila..toda učinek je bil enormen...V trenutku sem začutil oteklino. Ko je videla, da sem zelo odziven, se je poredno nasmejala in rekla: "Se vidiva potem!?"" Bila je bolj trditev kot vprašanje, to lahko rečem. Tako smo se odpeljali k njima in tam so stvari stekle v svojo smer. Plesali smo in mešali pijače, vendar sem skrbel, da je bil moj kozarec bolj prazen kot poln. In tako sem jo zagledal, ko je prišla. Nagajivo se je smejala in se usedla zraven mene. Samo pomignila je z glavo v pozdrav in jaz sem pomignil njej. Pogovor je začela prva.

"Kaj ni malo mraz? Ni mi všeč mraz. Komaj čakam, da grem spet s prijateljivo v Dominikansko? Karte že imava.

"Dominikansko? Kaj pa je tam?", sem bil dokaj radoveden, predvsem zaradi tega, ker nisem vedel, kam bo zašel ta pogovor.

"Kaj je tam. No...plaže, koktajli, morje,toplota.......in saj veš kaj..domačini? Poželjivo se je nasmehnila.

"Domačini. Kaj pa je tako zanimivega na domačinih?" Sedaj sva se že igrala in tudi sam sem se nagajivo nasmehnil ob tem vprašanju.

"Kar se zgodi v Dominikanski, ostane v Dominikanski....sedaj je že rahlo zardevala.

"Ok, samo vprašam, sem rekel in pogledal na plesišče. Nihče naju ni pogrešal, nikogar nisva zanimala, vsaj videti je bilo tako. Zato sem jo vprašal, direktno. Greš malo ven na zrak? Seveda je prikimala in ko sva bila zunaj, sva padla eden v drugega. Kako lepo se je poljubljala. Z jeziči sva padla v neko lepo seksi igro, lizala sva se, grizljala in to je trajalo celo uro. Še nikoli se nisem tako dolgo poljubljal. Z roko sem ji odpel srajco in se prebil do siske. Vzel sem med prsta bradavičko in jo gnetel ter nežno ščipal. Ječala je in se s svojo roko preselila na mojega tiča. Drsela je z dlanjo po hlačah,nato odpela pas in začela drkati tiča kar skozi spodnjice. Otrdel je, da je bilo kaj. Bila je sretna res spretna in tako sva se igrala celo uro. Nato pa je nenadoma prenehala in začutil sem, da bo to slovo.

"Jutri moram delati zgodaj. Tako da grem sedaj."

"Se bova še kaj videla?"

Ja, saj veš, kje me dobiš", je še rekla, pomahala, poslala ljubčka po zraku, se usedla v avto in za njo so ostale samo še luči. Uf, kako lepa nedolžna igra po dolgem času.

Kategorija:
Hetero