Vidva, ki sta me uvedla v svet užitkov

Turoben decemberski dan, nekaj let nazaj. Brskam po avanturah, spet vsi sami dopisovalci, iskalci, drkonje ....skratka nič resnega. Naenkrat se mi pripelje en oglas, iščem nekoga za resno akcijo. Potem še spodaj, sva dva tipa A in P starost od 43 do 49 in iščeva nekoga, ki bi se nama prepustil in užival z nama. Zanimivo. Ker sem bil nov tukaj, poiščem opcijo za navezavo stikov in pogovor steče. Kaj si kdo želi, kakšne so ideje in možnosti. Takoj sem videl, da govorim z izkušenim ne bi rekel klasičnim geyem ampak dobrim ljubimcem in poznavalcem užitkov, ter nekom, ki razume in ve kako se reči streže.

Že po nekaj izmenjanih vrsticah me povabi-ta k sebi na poskusno seanso. S tem da mi takoj povesta, da če nimam vsaj 4 do pet ur časa nima smisla. Le zakaj hudiča bi za kakšen faf, drk in dildoplay potreboval toliko časa. Povem, da uporabljam tudi popers, če ju to ne moti. dobim odgovor, da ne, ampak da bom pri njima deležen nekaj boljšega, nekaj kar deluje na daljši čas, nekaj čemur popers doda samo še piko na I.

Dogovori tečejo in komaj najdemo primeren čas za srečanje, ki bi ustrezal vsem trem. Tako se dogovorimo za termin, vendar dobim nekaj dni prej sporočilo, da bo samo eden. Spet nateg si mislim, pa vendar sklenem da bom poskusil. Vprašam še samo, če si lahko ritko očistim pri njemu, in ko je odgovor pozitiven, si mislim, no ja morda pa le bo.

Že zjutraj ko sem se odpeljal, sem čutil metuljčke po trebuhu. sploh še za to, ker do takrat nisem imel nekih pretiranih izkušenj. Nekaj malega z fafanjem, pa zalizovanjem, no to je pa tudi vse. Tako na tihem sem čutil, da mi v ritki nekaj utripa, kot da sem noro potreben, da me kdo temeljito pofuka, s kakšnim velikim kurcem. Čeprav iskreno, do takrat sem vase spravil, ampak še to samo občasno, manjšega umetnega kurca cca 12 cm in kakšne 3 cm debelega, več ni šlo.

Ko sem prispel na lokacijo, mi odpre vrata visok moški, kratkih lasih malce močnejše postave oblečen v trenerko. Pozdraviva se in kar tako stoje pri njemu v kuhinji steče debata o tem kaj poznam, kaj vem, in kaj si želim. Nekako sem imel občutek da mu lahko zaupam, in kar povedal sem mu vse o sebi. Da sem sicer vezan, da pa me čedalje bolj vzburjajo moški, njihovi kurci in da imam občasno željo po nekaj več, čeprav si ne znam predstavljati kaj to je. Njegov kratki "razumem te in vem kaj misliš" mi je dal upanje. Popila sva kavo z neko snovjo, ki sva jo prej poplaknila z vodo. Povedal mi je da je to neka snov, ki te sprosti in odpre mišice. Povedal mi je tudi, da z njegovim partnerjem počneta vse živo, da pa zelo uživata v fistu. Pogledal sem ga in se mu opravičil ker ga bom vprašal nekaj neumnega "kaj pa je to fist?" nasmehnil se je in mi mirno pojasnil, da je to dejanje, kjer ti partner najprej počasi s prsti, potem pa čedalje bolj širi ritko, dokler vanjo ne zdrsne cela roka. Zardel sem, istočasno, pa mi je pognalo kri po žilah, "zanimivo, to bi pa res rad poskusil" čutil sem kako me nese neka nevidna sila, ki me vleče k njemu, pred njega na kolena. Padel sem na kolena mu potegnil trenirko, navzdol in pred mano se je na pol mehek znašel lep debel kurac. Niti ne pretirano dolgi le debel je bil. Planil sem nanj, kot da mi gre za življenje, fafal sem ga kot norec, zanimivo pa mi je bilo, da se mu ni bolj napel. Ko sem mu potegnil kožico nazaj čez glavico in ga fafal še dalje, je pričel vzdihovati čedalje bolj in bolj. Pa menda mu ne bo kar takoj prišlo sem si mislil, saj mi je obljubil nekaj ur obdelave takšne in drugačne. Naenkrat je klecnil vzkliknil da mu prihaja in se sesedel pred mano. Pogledal me je v oči in rekel, "veš noro dobro fafaš, tako zna samo še moj partner, in to kar si pravkar videl, je tako imenovani suhi orgazem. To je orgazem ki ga doživiš brez izliva in si po njemu takoj pripravljen za nadaljevanje". In res, v potrditev svojih besed me je polegel na tla in mi ga pričel fafati, bil je to nori, dobri faf stoletja. Tudi sam sem mislil kako se mi bo napel, pa nimam ravno majhnega in špricnil, pa sem samo prihajal v neke višje obrate, tudi sam sem doživel enega mojih najlepših najboljših orgazmov ever, ni bil primerljiv z nobenim od orgazmov, ki ga doživiš z žensko, bilo je kot da si se izgubil nekje v vesolju ....

Ko je zaključil me je ponovno pogledal in me vprašal "no kako se ti zdi, kako doživljaš tole?" Enostavno nisem zmogel besed rekel sem samo hvala ti. "Me veseli, da ti je bilo všeč, kajti tu se najina, naša, zgodba šele začenja. ...

bom nadaljeval v naslednjih dneh, če vam je bilo všeč pa kakšnega lajkec stisnite, je pa zgodba resnična ....

Uporabnik

Nadaljevanje zna biti zanimivo

Uporabnik

Komaj cakam nadaljevanje. Kdo je koga? Kak je bil trojček? Kaj ste vzeli?. Uff obeti so vroći.

Uporabnik

Kr nadaljuj