Promenada Novalje

Na poletni dan, ki se je po sončenju ter kopanju, prevesil v še lepši večer, sta Frenk in Sonja hodila po promenadi Novalje. V poletni obleki je blestela. Sonja se zna nosit, poglede vleče nase. Je posladek, sladica po kosilu, je želja marsikaterega.
Čisto mahnjena nad poletno drznimi oblekami, se mu je iztrgala iz roke ter oddrvela naravnost do štanta, turkizne obleke, katero je obračala med prsti kot njegovega kurca, ko ga je osvobajala dlak z ženskim brivnikom za prvo pomoč.
Domorodca, ki je prodajal je vprašala, če jo lahko kje pomeri. Poslal jo je v improviziran kotiček, ki je več razkrival kot skrival. Ni je motilo. Prav rada je pokazala svoje atribute, rada je rajcala, burila domišljijo. Njena obleka je padla iz nje.

Oba z domorodcem sta jo požirala z očmi, ko je stala v čipki le delno zakrita pred njima. Frenk je začutil roko domorodca na rami;
"Prijatelju, neka ti bude svaka noč, sretna". Frenk je vedel kaj misli, saj ga je maloprej videl kako je zamajal glavo ob pogledu na njo in si sam sebi zamrmral verjetno v stilu...jebežljivo dupe ove Slovenke.

S kupljeno obleko sta se vračala do hotela, da bi jo odložila a ju je vmes ustavil kapitan vojaške ladje, ki je bila čez vikend ob odprtju glavnega trga zasidrana zraven hotela, ter odprta za ogled. Frenk si je ladjo želel ogledati, zato je Sonjo le potegnil za sabo na njo.V vsakem prostoru je bil kakšen vojak mornar, ki je odgovarjal na vprašanja in vsi po vrsti so poglede puščali na Sonji. Nekje vmes v hodniku med prostoroma ji je Frenk na uho šepnil ter vprašal!"

"Bi preživela, med njimi?"
"Preveč testosterona!", je spretno odgovorila, a Frenk je nekaj trenutkov prej, ko sta stala ob kapitanu na svoji roki s katero jo je držal čez boke, začutil vzdih telesa ter rahlo trzanje, mehkobo njenih kolen. Izdala se je...vsekakor ji bil je všeč.
"Kaj pa on, bi se mu predala?", ji je ponovno šepnil na uho, ko sta mimo kapitana zapustila ladjo. Nič ni odgovorila, le nasmešek se ji je izrisal na obrazu.
Le še kakšnih petdeset metrov stran je bil hotel. Frenkova roka je med hojo in držanjem hrbta zašla skozi velik hrbtni izrez obleke in končala na desnem boku kjer bil je rob hlačk ter se začel narahlo igrati z njim.
Z boki sta drug drugega drajsala in vedno hitreje hodila. Drajsalo se je marsikaj. Oba sta vedela, da je le fuk, rešitev, odrešitev pohotnih misli. Po stopnicah je več ni mogel držati čez boke. Izmenjujoče sta drug drugega vlekla za roki. Frenk jo je stisnil ob vhodna vrata sobe ter se zalizal v njene ustne, ji vzel sapo. Z levico je pod obleko povlekel po notranjem delu stegna ter jo s celo dlanjo zašlatal čez hlačke. Na dlani je začutil vročo mokroto. Segreta je z vzdihi zaigrala kot klapa Intrade, ki je začela preigravat svoj repertoar, nedaleč stran na glavnem trgu.
Le kdo jo je segrel, na koga je mislila, je Frenku med nerodnim odklepanjem vrat, za trenutek poletelo v glavi. S skorajšno zagotovostjo, bil kriv je kapitan. Kupljena obleka je pristala na fotelju, oblečene cunje pa so obležale razmetane čez spalnico po starem itisonu, ki bil je sfukan do amena.
Vsa divja nrav, je planila iz njiju.
Komu mar, na koga je mislila, ko je z razkrečenima nogama, cedečo pizdo in kazalcem nakazovala, govorila...pridi moj divji žrebec, zajaši pojebi me takoj.
Ni čakala, drkala je po pizdi kot nora, še preden je Frenk splezal med njeni nogi in polizal cedečo sladkobo. Preveč segreta v tistem trenutku, ni niti hotela, da jo liže, hotela je razfuk. Potegnila, odvrnila ga je od lizanja, ukazovalno;
"Fukaj!"
Frenk ne mara ukazovanja, a če ti potrebna prasička na robu orgazma, pa čeprav še prav začela nista, ukaže, da fukaj, potem pač fukaš. In ne samo fukaš, porivaš. Porivala sta, da se je morala držati nad glavo z rokama, da ni udarjala ob rob postelje.Vsak zamah s kurcem je vešče sprejemala z zaprtimi očmi in vzdihljaji, ki so zapuščali sobo. Mogoče je mislila, da jo fuka kapitan. Mogoče si je predstavljala, da si jo jemljejo vsi vojaki z ladje, eden za drugim, a fukal je Frenk. Zasidrano zamotan z nogama v preprano rjuho , ki mu je napeta držala oporo je neusmiljeno zarival svojo kito v razmočeno pizdo. Nekje vmes je začutil drobno kapljo potu, ki mu je od divjega fuka spolzela po hrbtu. Nekje vmes je Sonja sesedeno padla v delirij orgazma.
Zatem je rjuha popustila, razparana ni bila več opora. Frenk je padel na rob postelje. Še v istem trenutku je zagrabil rjuho in z rjuho vred povlekel s sabo še Sonjo. Oba sta zgrmela s postelje.
Po divjem fuku sta obležala, se parkrat iz srca vsemu nasmejala.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

bolhek...mornarju so po enomesečni plovbi misli poredne, tako kot Frenku po Luninem komentarju, Mariachi je pa pordel zaradi hvale.
Kaj pa če so mornar, Frenk, Mariachi ena oseba?

Uporabnik

Dobra. Mornarji vedno hvaležni....

Uporabnik

Ne samo, da me Frenk navduši z novo besedo " razfuk" in vsem napisanim ( na skrivaj povem, razfuk bi se šla) namreč zelo dobro razume razmišljanje dame ob sebi. Vrhunsko Mariachi kot tolikokrat poprej, razlika je le ta, da lahko pustim komentar .