Ko je Gospodarica doma sama...

Pisal se je pohoten večer, ko je bila Gospodarica doma sama. Pohotna, potrebna dobrega kurca, a kaj, ko jo oblegajo sami sužnji, ki niso vredni njenih sokov. Kaj si pa naj počne z njimi, razen, da jih zapre v kletko in ji čistijo škornje?

Pohota je postajala vedno večja in utrinek je prišel v njene misli. Našla si bo Gospoda, ki jo bo dobro sprefukal, medtem, ko bo njen sub trpel v kletki v isti sobi in dogajanje gledal, na koncu še polizal njegovo spermo. Zamisel jo je tako vzburila, da je takoj oddala oglas, z jasnimi navodili.

Glej ga zlomka, polovica kandidatov je nepismenih. Gospodarica jasno napiše navodila in zahteve, pišejo ji je moški, ki niso niti malo Gospodje, kaj šele, da bi ustrezali kateremu od pogojev. Preskoči vsaj polovico mailov.

V manj kot 20 minutah sreča njegov mail. Končno! Moški, ki je pismen, po priloženi sliki obraza in kurca tudi zelo lepo obdarjen in simpatičen. Iz njegovih vrstic veje intelekt in takoj jo naredi še bolj potrebno. Ni veliko dogovorov, par izmenjanih mailov in določena sta dan in ura.

Njen suženj že čaka na kolenih v stanovanju. Opremila ga je z masko, skozi katero ima samo izrezo za oči, tesno kletko za tička in v njegovo potrebno rit mu je zarila gromozanski čep. Liže ji škornje, medtem, ko ona bere knjigo in srka vino.

Pozvoni na vratih. Točen je. Mmm. Muco ima premočeno. Skozi tangice čuti kako zelo, ko hodi proti vratom.

Pozdravi jo s poljubom na roko in ji preda velik šopek roz, ter darilno vrečico. V živo je še bolj simpatičen, kot na sliki. Pravi moški. Izžareva energijo. Medtem, ko gre Gospod pod tuš, ona pospremi sužnja v veliko kletko, ki jo je namestila v spalnici pred posteljo. Zaklene ga in ga patetično pusti tam, naj čaka.

Z Gospodom spijeta kozarec vina in ozračje je vedno bolj sproščeno. Ne čaka dolgo, ko jo začne poljubljati, njegove roke se znajdejo povsod in prestavita se v spalnico.

Zaslužil si je naziv Gospod. Pofukal jo je v vse luknjice. Ko je prvič končal, je patetičen suženj polizal škornje z njegovo spermo. Ko je drugič končal, je končal v njena usta in pljunila je sužnju v obraz. Polizal je vsako kapljico, ki mu je kapljala po tleh kletke. Sledil je čas za pavzo, prigrizek in klepet. Zaželel si jo je še tretjič in tokrat jo je pofukal samo v ritko. Pasalo ji je, njeni kriki so odmevali po stanovanjski hiši in zagotovo so vsi sosedi vedeli kako močno ji prihaja. Tretjič mu je prišlo po njenih joškicah, katere suženj ni imel časti polizati. Fukal jo je konkretno, divje, počasi, vlekel za lase, njegova jajca so udarjala po njeni riti, ko jo je fukal na vseh štirih.

Zadovoljen je odšel domov, medtem, ko je suženj ostal in sledila je kazen, saj mu ni dovolila orgazma, ki se je v kletki zgodil kar sam od sebe...

Kategorija:
BDSM