Ni mi pustil spat

Dobila sem se z fantom, ki je imel 21 let. Bil je visok z očali in velikim tičem. Sprva ko sem ga pogledala se mi ni zdel nič posebnega.

Želela sem ga učit zato sem se slekla in mu predlagala da ga zmasiram. Uporabila sem veliko ojla, počasi sem se vsedla na njega in se z mokro muciko nabijala na njega. Videla sem kako mu je pasalo, v usta sem mu dala niplček in ga komandirala.
Kmalu za tem mu je prišo, mislila sem da je konec ampak je rekel: zdaj si ti bila glavna zdaj bom pa jaz. Niti 5 min ni bilo od tega ko je spet dobil erekcijo. Objel me je in mi na uho rekel da je nifoman. Mislila sem da se šali ampak mislil je resno.

Vzel je torbo s sex pripomočki in me zvezal.
Najprej se je lotil nogic in stegn, celo me je prelizal nato mi vibrator porinil v muciko.
Nadaljeval je z vratom in nipli. Celo me je namazal z oljem in me prespenkal, bla sem tak horny in rdeča. Mmmmmm Prosila sem ga za tiča. Šele ko mi je teklo iz mucike ga je porinil not, tok je pasalo. Nato pa mi v ritko da prstek in me sexsa v muciko. Pasalo je, priznam. Nato mi začne lizat ritno luknjo in mi v ritko vstavi analni čepek, malo me je zapeklo. Ampak sem bla tak pohotna da sem zelela sexsat. Nato tiča vtakne v ozko luliko in čutim vibracijo v ritki. Bila sem začudena. Bil je analni čepek, ki vibrira. Že itak je moja lulika na polno čutila debelega tiča nato na je še vibriralo, bila sem v nebesih. Mucika mi je squrtala in bla je cela nabrekla. Po 10 minutah squrtanja v intervalih sem bila fuč. Prosila sem ga da nehama, a me ni hotel spustit rekel je mučil te bom tak kot še noben.
Komaj sem gledala, po 5-tih urah me je spustil in v trenutku sem zaspala. Bila sem utrujena in izmucena, lulika pa je bila fuč.
še ko sem spala sem čutila njegove roke na moji muci in dotike po telesu. Po 2 urcah spanja sem hitro pobegnila domov . Upam da me še kdaj kdo tako zlorabi.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

zunanja in notranja masaža, lepo, manjkala je samo še pika na i preveza za oči, Smile bi še bolj eksplodirala

Uporabnik

Če si ti šla k njemu, verjetno nisi šla zaradi spanja al.....

Uporabnik

Božansko

Uporabnik

Prava prasicka, ki se prepusti, ce je "potrebno" Wink

Uporabnik

Dobra