Kazen

Kazen

Običajen dan med tednom,le ,da bo danes drugače.Vem, da sem pozna ,preklinjam vse rdeče semaforje a nekako mi uspe priti pravočasno.Parkiram in poiščem ključ.Ko vstopim se oglasi sproščujoča glasba,namesto navadnih luči pa se prižgejo zatemnjene .Rada imam minute,ko sem sama preden prideš.Medtem ko se greje voda za kavo se preoblečem....
Iz navadne in povsem običajne,mogoče celo neopazne ženske srednjih let se hitro spremenim v Tvojo pohotno in vročo Prasičko.Nogavice s pasom,čipka in petke te vedno razvnamejo.
Bežni pogled na uro mi pove,da imam ravno še malo časa,kava je skuhana in pijača prijetno ohlajena. V torbi poiščem velike elastike,ki jih ovijem okoli jošk,vsako posebej ,močno stisnem in čutim kako se polnijo. Pošljem sporočilo ,da te čakam,..po navodilih te moram počakati s prevezo in ob križu....ko čez minuto dobim odgovor,da zamujaš sem prepričana da imam še čas....Ker nisem navajena visokih pet se odločim da bom medtem ko čakam sedela...prepričana sem ,da bom slišala tvoj prihod in da te bom pričakala tako kot si naročil.
Z razširjenimi nogami se začnem počasi božati....bradavičke so pripete s ščipalkami in že konkretno boleče zato,jih le nežno oplazim in zdrsnem dol do mokre in potrebne špranjice. Zadrhtim in enostavno se ne morem upreti skušnjavi,prsti ki najprej samo drsijo, zdrsnejo notri in čutim mokroto. Z roko se stegnem do bližnjega vibratorja,(ravno vedenje ,da ne smem ,še bolj naredi mojo pičko še bolj mokro).Potisnem ga v sebe in prižgem,uživam v tresljajih in draženju,vedno hitreje in bolj mi paše in pozabim poslušati zunanje zvoke.
Čutim ,da se bližam orgazmu in enostavno želim zadržati ta občutek in podaljševati draženje.ne slišim tvoj prihod,povsem osredotočena na svoj užitek me predrami šele tvoj glas. Stojiš pred mano,nad mano in vem,da sem konkretno zafrknila.
Lažje bi mi bilo,če bi me takoj kaznoval,pričakujem klofuto,besede ,a ne rečeš nič.Potegneš me v stoječ položaj...vse do križa kjer trdno privežeš roke in noge,obrnjena v steno in s prevezo sem popolnoma na razpolago. Kot ponavadi se gibaš potiho ,ker veš da se zanašam na sluh mi natakneš še slušalke.Sedaj sem popolnoma nemočna.V pričakovanju....a zgodi se ne nič.
Minute so mi dolge celo večnost,telo prej napeto se počasi sprosti.
Preseneti me pekoč udarec po riti,brez ogrevanja kože ,si se odločil kaznovati mojo neposlušnost.Uporabiš kolebnico,že prvi udarec me noro zapeče a trmasta kot sem zadržim krik v sebi.Potiho štejem udarce ,skušam odmisliti bolečino in ko jih je 10 mimo upam,da prenehaš. A nisem jaz te sreče....za kolebnico pade še 10x bambus in 10x krat bič....
Najprej prosim in se opravičujem za neposlušnost čeprav vem,da kazen ,bo končana takrat ko se boš ti odločil da je dovolj. V meni se nekaj zlomi,prestopim tisti meni do sedaj nedosegljivi prag ,in solze se mi ulijejo na polno.Jočem in drhtim ,bolečina in vedenje da sem kaznovana sta me pripravili do tega.
Odvežeš me in enostavno zdrsnem na tla ,odstraniš mi slušalke in odmakneš prevezo čez oči,solze še vedno lijejo iz mene in potegneš me v svoj objem.Počakaš da se umirim in obrneš proti sebi Počasi dvignem pogled k tebi in medtem ko opazuješ objokan obraz in razmazan make up veš,da sem dojela kazen tako kot si hotel. "Da se to več ne ponovi,Prasička" mi mirno rečeš. Odkimam in vem da se ne bo ponovilo.
"Pridi,greva spit kavo" mi mirno rečeš ....še imava nekaj časa....

Kategorija:
BDSM