Kako dejansko najti dekle na portalu

Objava Ernestinega razmišljanja je očitno odprla Pandorino skrinjico in začel se je plaz objav kjer se brani naš moški ego in tepe po ženskem. Spodaj pa seveda komentarji odobravanja, vzpodbude in navijanja. Skoraj kot na nogometni tekmi. To ja dajmo naši!

Vendar, če se umaknem korak nazaj najdem več resnice v heretičnih besedah Ernestine kot v vseh ostalih, ki sledijo. Mogoče zato, ker s spoznavanjem punc preko tega portala in pred njim poljuba nikoli nisem imel težav, prej obratno. Nekatera spoznanja, srečanja so bila prijetna, nekatera divja, nekatera se trudim pozabiti. Je pa dejstvo, če tega portala nebi bilo potem sedaj verjetno nebi bil poročen in imel dva navihanca, ki mi polepšata še tako slab dan.

Leta tečejo. Mislim, da sedajle teče 15. in minila so mi kot bi mignil. Iz neučakanega najstnika sem se se prelevil v lovca in sedaj v klepetalca. Ne vem, lahko bi rekel faze odraščanja in učenja. Moja družba tu gor se bo verjetno strinjala, ker smo precej "bluzili" skupaj in smo sedaj na podobnem nivoju. Dobro nekateri tudi nikoli ne odrastejo pomagajo pa pri temu ostalim (tista na katero to leti bo vedela:).

Da ne nabijam preveč. Torej se da zmenit tukaj za srečanje? Se da dobit fukat? So sploh ženske? Ali vesoljci obstajajo? O ja, na vse razen za tisto zadnje vprašanje nimam pojma. Občasno mi ga sicer razjasni tašča.

Ampak gremo korak nazaj in se gremo malo analitike. Če imam prav ima ta portal sedaj čez 150.000 članov. Koliko od tega je žensk je malo tricky ugotovit, ker so vsi rezultati iskanja omejeni na 25 strani. Če vzamem neko povprečje iz ostalih podobnih portalov na katerih sem bil včasih recimo 30%. Koliko od tega jih spada v spremstvo se ne bom spuščal, ker so tudi one povečini zelo vredu punce, če jih nagovoriš z normalnim in vljudnim tonom. Torej je razmerje vsaj 3:1, če gledamo samo oglase pa vsaj 30:1. Torej na kratko kaj je na tebi tako posebnega od ostalih 29, 100, 500, 1000, 10000... pred tistim dvopičjem?

Prva prednost je neka osnovna pismenost in razgledanost. Ne si delat utvar o svoji neizmerni lepoti in mačizmu, ker jo tipi kot sem jaz izničimo z enim stavkom. Pomaga tudi kanček perverznosti, domišljije in humorja. Naslednja prednost je sedaj po novem vsaj 8,5€ v denarnici. Nočem delati neke hude promocije naročninam tukaj ampak dejansko so postavljene premišljeno. Iskanje po članih, bolj natančno članicah je trenutno velika prednost. V starih časih smo morali čakati na oglas in potem smo se grebli kot risi. Eni bolj uspešno kot drugi. Trenutno lahko svoj plen poiščeš v bazi in se ga lotiš bistveno počasneje, premišljeno in z občutkom. Predvsem pa z bistveno manjšo konkurence.

In kaj ti potem še ostane od municije? Besede. Poudarek na BESEDE, ne laži, ne zavajanja... Vse maske se namreč razblinijo ob prvem srečanju, dotiku, poljubu. Ko slečeš z nje prvo cunjico moraš vedeti kaj ji paše, kako ji paše, njene želje, njene fantazije... Tega privilegija besed večina tukaj ne izkoristi ampak to je spet samo v tvojo korist, ki ga. Ne rini z glavo skozi zid, če se ne ujameta se bo to videlo kmalu. Kemija besed se hitro začuti. Vrlina potrpežljivosti, analitike in želje po spoznavanju so prednosti, ki se jih da priučiti.

Ernestinina izkušnja je tragikomična ampak življenjska. Podobna se je zgodila meni le, da je dama imela interes za popravni izpit in me ob tem še naučila zadevo ali dve. Ob boku modernih žensk, moški pozabljamo včasih, da ne glede na vse so med nami še vedno tiste fundamentalne živalske razlike. Ne bit cepec. Jo boš pofukal kot prasico, raztrgal njeno pičko s svojo kito na prafaktorje, pokazal ji boš kaj se to pravi fukat...ja ampak počasi, se ti bo sama predala. Mojstrovina ni enkratno srečanje in praznjenje ampak vsaj serija le teh. To pomnoži z 2x ali 3x in boš težko dohajal.

Načeloma srečanje na teden zame ni bilo težava. Nisem bil pohlepen in, če sem se z eno ujel sva srečanje ponovila; sva pa oba vedela kje sva se spoznala in kakšna so najina pričakovanja. Sčasoma se naveličaš in potem pride ena s katero se srečanja malo zavlečejo in včasih sprevržejo v kaj več. V mojem primeru celo družinsko življenje. Oba s partnerko imava kilometrino z ostalimi pred najinim zakonom. To odkrito veva oba, istočasno pa sva tudi pri sexu vzpostavila neko vez, ki jo kolikor opažam večina zakoncev nima. Po osmih letih skupnega življenja mi je še vedno sexipilna in privlačna. Če sexava 4x na teden je malo. Zakaj sedaj razlagam o temu? Zato, ker so bile temelj zato tiste prve pisane BESEDE, brez laži, brez zavajanja... samo pisana pohota, rajcanje, ki se je potem razvilo v nekaj kar si nobeden od naju ni predstavljal niti v sanjah.

In kaj sem sedaj napisal zgoraj? Nič pametnega, nič posebnega. Kaže pa razliko med tvojim "greš fukat" in mojim "kako si".

Kategorija:
Razmišljanja 
Uporabnik

libera...... ničesar drugega ne bom napisala, samo to: Kako veš,d a so BESEDE resnične in ne zlagane? ...sicer pa Tinetov tekst podpiram, naivnosti pa ne

Uporabnik

tole je pa hudo naivno.......sori

Uporabnik

Nisi ravno dojel Alex. V grobem se strinjam čeprav tudi nekatere nismo tako nedolžne Wink