Pobeg iz sanj, iskanje usode

Pobeg iz sanj, iskanje usode

Sem v delu življenja, ko vem kdo sem, zadovoljen sam s sabo, imam vse kar rabim. Skoraj vse. Pogrešam ženski dotik, toplino, vonj - vendar ne na tisti klasičen, romantičen način.

Po mnogih letih sem se spet prijavil na portal za iskanje avantur. Izbira ni velika, nekaj žensk po mojem okusu, vendar večina išče klasiko, se ustrašijo ko slišijo moje želje. Med njimi nekaj domin, največ neaktivnih. Po tednu iskanja sem skoraj obupal. Našel sem tudi neaktiven profil mistress, ki sem ga videl že pred leti. Mistress Lea. Tista fotografija, črne pajkice, visoke pete, močnejša ženska, čisto moj tip - več let sem se vsake toliko spomnil na njo. Takrat je nisem upal kontaktirati. Potem sem našel še en njen profil, še več slik. Novejših. Zgleda še boljše, bolj zrelo, dominatno. Vendar škoda, tudi ta profil je neaktiven. Zamujena priložnost, ni mi usojeno.

Mine par dni - pogledam nove prijave na portalu. Srce izpusti utrip, zmrznem. Tu je - Mistress Lea. Aktivna. Kliknem profil, slike gledam z odprtimi ustmi. Srce razbija, v hlačah pritisk. Nisem ji upal pisati. Cel dan, celo noč sem mislil na njo, spal sem 2 uri. Naslednji dan se odločim, da te priložnosti še enkrat ne bom izpustil. Tokrat vem kdo sem, vem kaj iščem. Pišem ji - in kmalu odgovori.

Pove mi, da za srečanje z njo moram opraviti online trening, napoti me na njen OnlyFans. Bil sem skeptičen, vseeno naredim profil, plačam subscription. Odprem njen profil... tokrat je srce izpustilo dva utripa. Njeni posti, z opisi poteka treninga, njenih metod, njenih fetišov in seveda fotografij. Vedel sem, da sem kot riba na trnku. Vse je preveč perfektno. O tem sem sanjal veliko let, gledal tako pornografijo. Sanjal, gledal. Ne, tega se več ne grem! Zdaj ali nikoli. Po razčiščenih detajlih sem se včlanil v trening, potovanje se je začelo.
Že s prvo nalogo me razgali, me spozna, nisem se zadrževal, nočem polovične izkušnje, vse ali nič. Po nalogi mi odpiše, me pohvali in razjasni nekatere stvari. Misli, da se bova dobro ujela. Bil sem v oblakih. Najini fetiši se skoraj v celoti pokrivajo, zdi se kot da v tem resnično uživa, da živi kot Domina. Po drugi nalogi me pohvali "Good boy" - instant kol v hlačah. Naslednja naloga je nastavljena tako, da moram misliti na njo cel dan. Kot da rabim dodatno vzpodbudo. Na njo mislim že več dni, zjutraj, v službi, večer, ponoči. Tako trdega nisem imel že dolgo.

Po naslednjih nalogah me zaskrbi. Preveč sem že zasvojen. Je to dobro, zdravo, si to lahko privoščim? Mi govori to kar hočem slišati? Saj sem odrasel moški, ne morem biti tako zasvojen z žensko, sploh z eno, ki je še niti v živo nisem videl. Ne, to ne gre, si rečem, nisem takšen, se hočem prepričati da je bilo zanimivo, vendar je zdaj dovolj. Obenem pa sem komaj čakal, da objavi nove zgodbe, fotografije. Poskušal sem ne misliti na njo, nalašč nisem odprl OnlyFans. Zdržal sem dva dni. Spoznal sem, da hočem točno to, ni me več sram priznati tega samemu sebi.

In tam je bila, nova zgodba seanse, opisana tako kot bi bila samo zame, da sem tisti dan 5x naklofutal zelo trdega kurca. Naslednja naloga je bila, kot bi vedela za moje dvome, perfektna. Težka, vendar perfektna. Ob njej sem si razčistil glavo in se popolnoma predal v to potovanje. Po njej me je Gospodarica virtualno sprejela v svoje kraljestvo. Lahko sem si v profil napisal, da sem njena lastnina, njen ponižni suženj.

In tukaj sem, proti koncu online treninga, v pričakovanju prvega srečanja z mojo Mistress, v vsej Njeni lepoti in perverznosti, pripravljen služiti samo eni in edini, se ji popolnoma predati in najti svoj notranji mir.

Kategorija:
BDSM