Srečanje polno sle

Sama misel na dotike je v meni povzročala pohoto katere nisem znala pogasiti. Ne glede na to, kako sem svoje misli poskušala ignorirati mi to ni uspelo. Ne glede na to, kako sem se poskušala sama zadovoljiti, mi ni bilo dovolj. Potrebovala sem ga in tega sem se dobro zavedala.

Objavila sem oglas, kjer sem povedala svoje pogoje. Niso nedolžni, toda tudi jaz nisem nedolžna. Mala poplava sporočil, ki niso ustrezala in par ki so. Tem sem hitro odgovorila, čeprav me je najbolj privlačil prav en. Urejen moški srednjih let, nobene brade, prijazen nasmešek in očarljive oči. Hitro mi je odgovoril in kmalu sva se že dogovarjala za srečanje. Upala sem da bo srečanje še isti dan, ker nisem mogla zdržati. Poplava med nogami me je opominjala da sem zahtevna ženska. Imel je čas in čez pol ure je bil napovedan pri meni.

Skočila sem pod tuš in se umila ter pripravila nanj. Oblekla sem si seksi spodnje perilo katerega sem dopolnila s kratko oblekico in visokimi petkami. To so bile navsezadnje njegove želje in kdo sem jaz, da mu jih ne bi izpolnila?

Pozvoni domofon in ko se oglasim slišim šarmanten glas. Kar pogreje me misel na to, kako bo izgledal. Čeprav sem izkušena ponudnica, se mi še vedno zgodi, da se mi zašibijo kolena. Vrata pustim komaj odprta in čakam da skozi njih vstopi on.

Slišim kako se odpirajo vrata dvigala in slišim močne korake, ki se približujejo. Vrata se počasi odpirajo in noter z nasmeškom pogleda on. Nasmehnem se mu nazaj in se pred njim zavrtim na mestu, da vidi kaj vse bo imel. Zapre vrata in pristopi k meni ter me privije k sebi. Voham njegovo kolonjsko vodico, ravno prav dozirana da jo lahko okušam in ne preveč, da bi me utopila v sebi. Ustnice se približajo in padeva v poljub na hodniku. Ker sem bila tako privita k njemu sem čutila prebujanje njegovega premoženja. Hotela sem na kolena kar sredi hodnika, ko se je ustavil in mi rekel da se mora stuširati po dolgem dnevu. Pokazala sem mu kopalnico in mu dala svežo brisačo ter se umaknila v spalnico. Tam sem poslušala vodo in nestrpno pričakovala njegov prihod. V spalnico je prišel v spodnjicah, ki so komaj skrivale njegovo darilo zame. Pristopi do mene in mi poda kuverto na katero sem v svoji pohoti čisto pozabila. Dam jo na nočno omarico in ponovno se poljubljava. Njegove močne roke raziskujejo moje telo in mi povzročajo nemalo problemov. Nisem se mogla zadržati, preveč je bilo zame. Šla sem na kolena in mu slekla boksarice. Njegov kurac se je razbohotil pred menoj. Obliznila sem si ustnice in se spravila nanj. Najprej nežno in počasi krožim z jezičkom po glavici in navzdol do jajčk. Ko se vrnem na glavico jo objamem z ustnicami in ustvarjam vakum. Njegovi globoki vzdihi mi povedo da mu je moje delo všeč. Roka se ustavi na njegovih jajčkih in jih nežno gnete medtem ko mu ga fafam. Vedela sem da moram upočasniti, ker drugače bo prehitro konec toda nisem si mogla pomagati. Njegov sveže umit kurac je bil preveč okusen in njegova obrita jajčka so predobro spadala v moje dlani. Dihanje se mu je pohitrilo in z boki je zarival svoj kurac vame dokler ni prenehal dihati in prenehal suvati, jaz sem pa čutila njegovo spermo, ki se mi je razlivala v ustih. Dvignila sem se in se mu nasmehnila ter pridno pogoltnila. Usedla sem se poleg njega, ko je on rekel da sem zdaj na vrsti jaz.

Polegel me je na posteljo in mi dvignil krilo ter slekel gatke. Nežno je poljubljal moje sramne ustnice in s prstom raziskoval mojo špranjico, ki je bila premočena. Ni trajalo dolgo, ko me je fukal s prstom in neverjetno dobro lizal moj ščegetavček. Nisem se mogla zadržati in tokrat je prišlo meni. Nisem dobro prišla k sebi, ko je stal pred menoj s kondomom na svojem trdem kurcu. Moji boki so se avtomatsko premaknili k njemu in hitro sem ga čutila v sebi. Njegove roke so držale moje boke ko me je fukal in jaz sem držala njegove roke. Gledala sva se in nisva bila stranka in ponudnica temveč dva ljubimca. Nagonsko sva vedela kako nama je všeč in kako hočeva. Njegov kurac me je vodil v višave užitkov z njegovimi močnimi sunki. Zlivala sva se v eno, soba se je vrtela in najini medmeti so postajali vedno glasnejši.

Prijel me je za nogo in mi jo privzdignil, se spustil k meni in mi slekel obleko, da so moje joške padle ven. Oblizoval mi je bradavičke medtem ko sva se oba fukala kot da zadnjič seksava. Hotela sem biti glavna, hotela sem ga nadzorovati in prevrnila sem ga na hrbet ter zajahala. Zdaj sem jaz kontrolirala igro in akcijo. Nabijala sem se nanj da sem čutila njegova jajčka na moji ritki. Gnetel je moje prsi in me gledal v oči. Ta njegova samozavest me je še dodatno podžgala da sem vedela da mi bo spet prišlo. To je prepoznal tudi on in prijel me je za boke ter nabijal dokler mi ni začelo prihajati. Krčenje moje muce je tudi njega pognalo čez rob in kmalu sva oba obležala na postelji.

Zadihana sva se spogledala, ko sem ga vprašala če ima še kaj goriva v sebi. Pogledal me je in rekel : saj moram preizkusiti še tvojo ritko Anais.