Na poti domov

Prireditev v središču mesta se je končala in čas je bil, da se vrnem domov. Iz navade sem preveril vključeno aplikacijo na telefonu. Bil je on line. Poslal sem mu smeška.
- Kje si bil pa doslej? mi je odgovoril.
- V mestu.
- Kaj se nisi javil malo prej.
- Zakaj?
- Eno uro sem se zabaval z dildom.
Z dildom? sem pomislil. Čudno, nikoli ni omenil.
- Ja, škoda, no, sem odgovoril.
- Saj, če si horny, se lahko oglasiš in ti ga pofafam.
- O.K. Pridem!

Pred tem sva dobila se dvakrat. Prvo srečanje je bilo »neobvezno«, če pač bo kemija, ker se sicer ne dam dol. Soglašal je. Prišel sem k njemu in bila je privlačnost na prvi pogled. Vitek štiriinštiridesetletnik (drugače kakih petnajst do dvajset let preveč za moj okus), sveže ločen (kar mi je povedal kasneje), visok, postaven, z daljšimi lasmi s posamičnimi srebrnimi nitmi, z neobrito brado…. Vdal sem se takoj! Srečanje je bilo strastno in intenzivno.

Ko sem prišel pred vhod v njegovo stavbo, sem mu poslal sporočilo, da sem pred vrati. Prosil je, da še malce počakam, potem pa mi je poslal napotek, kje naj pozvonim. Vstopil sem in se odpeljal z dvigalom v mezanin. Vrata njegovega stanovanja so bila priprta. Vstopil sem. Prišel je iz kopalnice, nag, še na pol moker, s poltrdim kurcem in pohotnim pogledom. Fak, takoj sem otrdel. Že v predsobi sem se slekel, on pa me je vabil na posteljo v spalnici. Vrgel sem se na posteljo in obležal, on pa se je hlastno lotil mojega kurca. Fafa fantastično, ampak jaz sem hotel več, hotel sem čutiti njegovo kožo na svojem telesu. Objel sem ga in globoko sva se poljubila (eden redkih moških, s katerim se zaližem). Godi mi, ker je očitno, da ga privlačim. Nor je na mojega kurca in najraje ima, da mu napolnim usta. In dvakrat na prejšnjih srečanjih sem mu jih obilno. Med tesnim objemanjem in poljubljanjem sem začel s prsti raziskovati njegovo ritko. Bila je voljna.
- Pofukal bi te, sem mu zašepetal na uho. Do sedaj še nisva, čeprav bi ga neskončno rad že ob prvem srečanju.
- Naj bo, samo previdno, me že vse boli, je zašepetal nazaj.
Posadil sem ga na hrbet in mu dvignil noge. Nanesel si je lube, prislonil sem glavico na njegov vhod, ki se je skoraj samodejno razprt, da sem zdrsnil vanj. Do konca. Boli? sem vprašal.
- Nee, je zašepetal, kar daj! Vedno znova me znori toplota, ki mi objame kurca. Boki so se mi samodejno sprožili v ples. Prižel sem ga k sebi in globoko sva se poljubila, medtem ko je moje gibanje z medenico postajalo vse konkretnejše.
Daaaj me, je zahlipal in nisem se dal prositi.
Najin ples je postajal vse bolj divji. Čez čas sem rekel, naj gre na vse štiri.
- Samo previdno, je prosil, to bo bolelo. Namestil se je in naskočil sem ga.
- Boli? sem vprašal.
- Ne, kar daj! je odvrnil.
Zavore so mi popustile in divje sem začel nabijati vanj.
- Prišlo mi bo, sem zahlipal.
- Daaaaaj, kar vame! In res sem se izbrizgal in omahnil.
Obležala sva preznojena in zadovoljna. Povedal mi je, da ga je tokrat sprejel drugič. Prvič ga je še v študentskih letih. Sicer se sedaj dobiva z neko žensko, a bi se želel tudi še z menoj. Le čemu ne?

Kategorija:
Gej