Spoznavanje fantazij

Gledam oglase in pritegne me oglas z vsebino Dominantna masaža. Ker sem o dominaciji že nekaj sanjal, se odločim, da poskusim. Ves vznemirjen in v pričakovanju neznanega se odpravim na naslov, ki so mi ga povedali.

Odpre mi dolgonoga črnolaska, oblečena v črno polprozorno haljo, da se je lepo videlo kaj je spodaj. Od lepega obraza in oči, so mi oči potovale navzdol, preko napetih prsi, ki so se šopirile brez modrca, napetega trebuha, popka, do črnih čipkastih tangic, ki so komaj kaj prekrivale, pa do mrežastih črnih samostoječih nogavic, ki so se končevale v črnih salonarjih z visoko tanko petko.

Verjetno sem ostal odprtih ust, ker se je hudomušno nasmejala in me povabil naprej. Tako sem se zbudil iz očitnega zijanja v njeno telo in postalo mi je zelo neprijetno. Tudi to ji ni ušlo, kar je lepo izkoristila pri najinem naslednjem pogovoru, ko me je kar lepo zbadala. Ob pijači sva nekoliko dorekla želje in pričakovanja, nato pa me je napotila v kopalnico, da se osvežim in mi naročila da pridem nazaj gol v prostor, kjer bova nadaljevala. Na sredini je bila velika masažna miza, kamor sem se ulegel na trebuh. Začela je z zelo senzualno masažo z oljem. Od vratu preko hrbta in nog, nato pa se vrnila na rit. Razširila mi je noge, da je dosegla mojo mošnjo in se malo posvetila njej, malo pa ritni odprtini. Ko se je odprtina vedno bolj sproščala je v trenutku zarinila v njo prst do konca, da sem kar malo poskočil od presenečenja. Vrtela ga je v vse smeri z drugo roko pa vedno bolj vlekla in stiskala mošnjo. Ko je opazila, da je rit sprejela njen prst in se ni več upirala, je prst vzela ven in mislil sem si, da si bo moja rit končno lahko nekoliko odpočila od tega nepričakovanega vdora, a sem se zelo motil. V tako napol odprto rit sem kmalu dobil pravi ritni čep, ki pa očitno ni bil tako majhen, kot sem lahko kasneje začutil. Najprej počasi, da ga je lepo namestila na samo odprtino in je bil notri le začetek. Ga malo vrtela. Potem pa ga zarila silovito do konca, da me je prav zabolelo a hkrati noro vzburjalo. Ko je bil najdebelejši del čepa mimo, se je odprtina začela počasi zapirati in preostanek čepa kar potegnila vase, da je bil na koncu lepo zataknjen in ni silil ven.

Tako zapolnjen sem se moral obrniti na hrbet in kar od nekje so se pojavile vezi, s katerimi me je začela privezovati na mizo. Končal sem lepo razčetverjen in praktično nemočen. Zopet je začela z nežno masažo z oljem od glave do nog. In v kombinaciji s čepkom v riti, moj ni mogel ostati prav ravnodušen in se je ves napenjal. A sledil je še drugi del. Naprej preveza preko oči, nato ščipakle na bradavice in nazadnje mi je zvezala še jajca, da so bila vsa napeta in izpostavljena. Začutil sem, kako je zlezla na mizo in se mi z dišečim mednožjem začela približevati ustom. Vedno bolj sem čutil njeno bližino, dokler se mi ni popolnoma usedla na usta, da sem le stežka prišel do zraka. Medtem ko je s pritiski njene razpočenke kontrolirala moje dihanje, sem moral z jezikom kar najglobje prodirati v njo. Vmes me je dražila z vibratorjem po kurcu, da je že pokal in se približeval samemu vrhuncu. Nisem mogel več dolgo zdržati in prišlo mi je kot že dolgo ne. A ona še ni hotela odnehati in je hotela imeti še nekaj zase. Vedno hitreje se je nabijala z razpočenko na moj jezik, medtem ko se je očitno dražila z eno roko po ščegetavčku. Vse dokler je niso preplavili krči in se ji je izdatno pocedilo iz nje vse do mojih ust.

Tako tudi sama potešena, me je končno osvobodila preveze za oči, da sem lahko pogledal, kakšen nered sva naredila. Stopila je iz mize in se odpravila v kopalnico se očediti in osvežiti, mene pa pustila še zvezanega na mizi. Vrnila se je zopet tako oblečena, kot me je pričakala na začetku in me prav počasi začela osvobajati najprej ščipalk, potem se je lotila odvezovati jajca, da so zopet lahko svobodno zadihala in nazadnje izvlekla še čep in me odvezala z mize.

Tako potešen sem odšel v kopalnico še sam, se očedil, oblekel in odpravil proti izhodu. Za konec sem jo smel še poljubiti na čevelj in obljubil, da se še zagotovo kdaj vrnem za nadaljevanje.