Ko gledaš ženo fukat z drugim: Kako dobiti fukača?

Ko gledaš ženo fukat z drugim: Kako dobiti fukača?

Na preprosto vprašanje se, žal, dobi zelo težko odgovor. Pred leti sem jih iskal na nekem portalu. Pišeš in pišeš, objavljaš in objavljaš, se dogovarjaš, se pogovarjaš in upaš, da boš našel vsaj približno tisto, kar iščeš. A žal nič takega ne doživiš. Morje interesentov se od prvega do zadnjega izkaže za neresne. Dejstvo, ki je statistično precej težko razložljivo. Pri večjem številu, bi se moral najti vsaj eden. Pa se ni. Tako je vse ostalo pri najinih dveh ali treh obiskih letno v klubu. Z ženo se o tem, da ji iščem tujega kurca nisva pogovarjala. Hotel sem jo presenetiti vsaj za rojstni dan ali pa morda toliko, da bi ga v klubu takoj prepoznal in bi naredil, kar bi se dogovorila. Pa je tako izpadlo, da bolj, ko planiraš, manj imaš možnosti, da narediš plan.

Tako se spominjam, da sva se neko jesen spet odpravila v klub. Razočaran nad svojim lastnim neuspehom sem imel iskanja več kot dovolj. Zato sem se odločil malo drugače. In pa seveda brez kakšnega velikega uspeha.

Ker ji je bilo všeč fukat v skupini na široki postelji oz. igrišču, sva se takrat dala dol na robu postelje. Vse ostalo je bilo namreč že zasedeno. Ona na hrbtu, jaz na nogah. Poleg naju pa prav tako nek par v isti poziciji. Gospod zraven mene je porival v svojo, jaz v svojo. Najprej sem upal, da si ju bo delil. A očitno na to niti pomislil ni. Potem sem jaz božal malo joške svoje žene, malo joške njegove partnerice. On še vedno nič. Ker se je dogajanje kar nekoliko zavleklo, sem počasi zgubljal živce s ponujanjem svoje boljše polovice njemu in ga preprosto prijel za roko in mu jo prestavil na joške svoje žene. Malo jih je pregnetel in računal sem s tem, da jo bo tudi naskočil. Zgodilo se je seveda obratno. Svojo roko je prestavil nazaj na joške svoje partnerice in ponavljal porivanje v partnerico.

Takrat se je sicer zgodilo tudi nekaj, nad čemer me je žena ponovno pozitivno presenetila, a žal se tudi to ni odvilo do konca. Od nekod se je vzela mlada dama in se ji usedla na obraz. Pomislil sem, da moji to nikakor ne bo všeč. Pa sem se motil! Očitno si je vzela čas za njeno muco in jo verjetno prelizala od zunaj in od znotraj. Da uživa, sem vedel, ker jo je z rokami prijela za boke, kot da bi jo hotela čimbolj pritisniti na svoj obraz ali pa mogoče celo z obrazom čimbolj zlezti v njeno vagino. Do takrat sem bil prepričan, da ženi tole nikoli ne bo šlo. No, od takrat pa sem svoji ljubezni neskončno hvaležen.

Žal je mlada dama potem nekam odšla in dobiš občutek, da se je naveličala. No, mogoče pa ne.

Ob tem obisku sem zaradi svojih slabih rezultatov mojih planov naredil še nekaj drugega. Ko sem si nalagal samopostrežno hrano na krožnik, da bi jo odnesel ženi na ležalnik v spodnje nadstropje, je to počela ob meni tudi gospa manjše postave srednjih let, za katero sem vedel katerega partnerja ima, ker sem jo videl fukat v skupini. Bila je Italijanka, a sva se razumela v angleščini. Zaprosil sem jo, če bi lahko prosila svojega partnerja, da bi pofukal mojo ženo. Gospa je bila dokaj resna in je stvar tudi zelo dobro razumela. Ko je končala z nabiranjem hrane, je odšla za mizo k njemu in mu očitno predala sporočilo. Kazalo je, da se partner strinja.

No, ženo sem potem bolj in manj cel večer puščal samevati, da bi mu uspelo. Po naključju sem ju zalotil v jakuziju med, očitno precej veselim pogovorom, kajti oba sta se prijetno smehljala. Ker partnerke od gospoda ni bilo na spregled, sem upal, da mu bo uspelo.

Pa mu ni. Odpravil se je nekam ven in, kot sem kasneje ugotovil, se je par odpravil domov. Seveda, ura je bila že čez polnoč. V teh primerih in dogodkih se ne da delati hitreje, ker sva v igri dva, vsak s svojimi skrivnostmi, ki jih ne razkrivava drug pred drugim, ampak jih samo opazujeva, ko sva v družbi z drugimi. To je tista prava strast, za katero nikoli ne veš kako se bo končala in nikoli ne veš koliko adrenalina bo kdaj kje. Pogoj pa je, da se partnerja izjemno dobro razumeta in pa predvsem zaupata drug v drugega.

(Nadaljevanje sledi)

Kategorija:
Razmišljanja 
Uporabnik

Lepo.

Uporabnik

Odlična zgodba.