Ko gledaš ženo fukat z drugim: Kako prijatelja spreobrniti v ženinega ljubimca

Ko gledaš ženo fukat z drugim: Kako prijatelja spreobrniti v ženinega ljubimca

Zaradi mojih slabih izkušenj z vabili, sem se odločil vso stvar zastaviti malo drugače. Glede na to, da sva klub redko obiskovala in ga občasno še obiščeva, sem moral poiskati kakšno drugačno rešitev. Bila je tudi možnost in je še vedno, da jo povabim v kakšen klub čez mejo, vendar to zahteva čas za vožnjo, pripravo, prepričevanje, če sploh in tako naprej. Poleg tega nikoli ne veš kako je s tujci tam, kjer se to redno dogaja in so klubi poleg tega množično obiskovani. Preprosto povedano, nisem hotel tvegati kakšne bolezni ali kakšne druge nevšečnosti za kar vem, da bi se zaradi tega odločila, da najino razvajanje prekineva.

Misel, da bi v to vpletel kakega prijatelja, mi je bila odvratna že od samega začetka. Vendar sem se sčasoma privadil temu razmišljanju, ampak žal tudi ugotovil, da nimam nobenega takega prijatelja, ki bi ga lahko direktno prosil, če mi lahko pofuka ženo. Da sem pa o tem pogosto razmišljal, je bila vzrok prav ona, za katero se je izkazalo, da je zaradi najine nove odprtosti postala samo še bolj potrebna. Zdaj je nisem več jaz prosil za kakšen fukec tu ali tam, ampak je vse to prevzela kar ona. Glede na to, da sem jo moral nategnit praktično kjerkoli mi je padla okrog vratu, sem bil zvečer kar precej utrujen. Najbolj utrujen pa takrat, ko sva fukala zjutraj, šla na zajtrk, se pofukala v kuhinji, po kosilu na izlet v naravo, fukala v naravi in, če sva bila pozna še, v avtu. Vse in še več, kot v starih dobrih časih, ko sva šele začenjala. Seveda pa je bil stalno problem z otroci, zaradi katerih sva morala neprestano iskati skrite kotičke.

No, ampak nekoč sem slučajno na moški žurki ob pivu spoznal tipa, ki se je glasno in jasno bahal kako pri svojih letih podre vsako. Pa mislim, da jih je imel okrog 60. Ko smo se razhajali, sem ga nekako zvlekel stran od ostalih in se o njem malo bolj pozanimal. Ime mu je bilo Janko (ime je zmišljeno). Za boljše prijateljstvo sem se pobahal tudi sam in izmenjala sva si telefonske.

Da bi ves projekt, ki sem si ga zastavil, tudi speljal, sem nekoč med seksom ženi omenil, da rabiva še kakšnega živega prijatelja in ne samo goro dildojev. V navalu strasti se je sicer strinjala in mi rekla, naj koga pripeljem. Potem o tem nisva več debatirala, a je meni ves čas dobesedno vrela kri in adrenalin istočasno.

Dokler nisem nek dan zaradi seksi sodelavke postal tako močno potreben, da sem bodočemu frendu poslal sms, da bi žena rada preiskusila trojčka. Odgovor je bil izjemno hiter. "Seveda, kdaj in kje?", se je glasil.

Brez odgovora sem ženo med kosilom objel okrog vratu, jo poljubljal in ji dvoril. Nisem pa ji pozabil oznaniti, da jo čaka najin bodoči prijatelj. Nasmejala se je in se zalizala z mano, ki sem ji takrat stal ob strani. Rekla ni nič.

In prišel je dan, ko sem spet Jankotu poslal sporočilo, če ima slučajno čas. Odgovor je bil pritrdilen. Po tistem sem ženi poslal v službo sms s sporočilom "Janko naju danes čaka". Do konca njenega šihta ni bilo odgovora. Potem pa. Pisalo je: "Kdaj pa?" Odgovoril sem ji, da po njenem šihtu. Dobil sem odgovor "OK". Potem sem ji poslal še detajle, da pridem ponjo in greva skupaj do njega, ki je stacioniran nekje v centru.

Ženo sem pobral pred njeno službo in molče sva se odpeljala do naslova, ki mi ga je poslal. Parkiral sem in odpravila sva se do vrat njegovega stanovanja. Do tja je vodilo manjše število stopnic. Pozvonila sva in vrata so se odprla. Ne bi razlagal, kako mi je tolklo srce. Pozdravil sem ga s hripajočim glasom in praktično ničesar več izjavil. Podobno je bilo z ženo, ki bi jo jaz najraje pofukal kar med vrati, kajti njena poletna obleka, je nedvoumno nakazovala njene obline.

Janko je bil prijazen in res izkušen tip. Povabil naju je naprej in usedli smo se za mizo, obloženo s sadjem, sirom in vinom. Janko je vedel kako se stvari streže in večinoma je govoril on, midva pa sva kaj izdavila le sem in tja.

To je trajalo kake pol ure ali pa tri četrt. Ne vem več točno, ker sem takrat izgubil občutek za čas.

Potem pa se je zgodilo obratno, kot sem mislil, da se bo. Janko je vstal od mize, se približal moji ženi od zadaj in jo objel okrog vratu. S to hitrostjo in nenadno akcijo naju je oba presenetil. Gnetel ji je joške, privzignil njeno majico in ji mojstrsko odpel nedrček, da so njene nage sveže in nabrekle prsi zamahedrale nad mizo.

Potem pa jo je, hiter, kot je bil, privzdignil in jo praktično položil na trebuh na mizo pred mano. Vse ostalo je bilo stvar sekund med katerimi sta že oba hropla. Privzdignil ji je krilo, spustil hlačke, od nekje privlekel gumico in si jo mojstrsko, a klub temu počasi nataknil na svojo nabreklo kito, ki je bila nekako tako velika kot moja, a bolj ploščata in zaradi tega širša. Nadaljevanje je bila le logična posledica. Z mojstrskimi potezami ji ga je zarinil v vagino, ne da bi jo prej kakorkoli segreval.

In kaj lahko lepšega človek doživi, ko opazuje kako tujec fuka ženo na mizi tik pred tabo, kako oba hropeta in kako vanjo nabija vedno hitreje. Če bi rekel, da mi bo moj lastni tič raztrgal hlače, se ne bi veliko zmotil.

Jankotu je prišlo zelo hitro, ženi pa ne. Izvlekel ga je in si zapel hlače. Žena pa si je medtem vsa prepotena nazaj navlekla hlačke, si mojstrsko pod majico nadela in zapela nedrček, si popravila pričesko in se vsa rdeča v obraz spet usedla na stol ob mizi.

Pogovor je ponovno stekel in ob poslavljanju sem postal izjemno ljubosumen, kajti med vrati sta se zaljubljeno zalizala in ob odhajanju se skoraj nista hotela spustiti iz rok. Spraševal sem se, če je mogoče, da sta se zaljubila...(nadaljevanje sledi)


Kategorija:
Razmišljanja 
Uporabnik

Kar naprej!

Uporabnik

Nadaljuj Smile

Uporabnik

Vedno bolj zanimivo postaja, ssmo nadaljuj...