Solo

Ah, ta pomlad in podivjani hormoni. Tisti občutek, da ni nikoli dovolj in se ze zjutraj zbudim z trdim in potem ob kavi sanjam z odprrimi očmi tebe, ki sem te vceraj našel na avanturah. Vroče, nagajive fotografije, ki ne pokažejo vsega, vendar dovolj, da se nekaj v meni zgane. Spet gledam tvoj profil, opis, drugačen od ostalih, poln domišljije in strasti. Kaj tusi tebi nagaja narava.

Ko stojim pod tušem in čutim kako voda drsi po mojem telesu, ga objema, kot jutranja meglica v mestu.

Predstavljam si te na postelji v čipkastem spodnjem perilu, me zapeljuješ vabis v sladki greh. Roka mi zdrsne po prsnem košu, trebuhu do njega. Spet je nabrekel, pokončen, v pričakovanju. S prsti ga objamem in s počasnimi gibi drsim gor in dol. Malo bolj ga primem v objem, da začutim, kako se kožica premika z mojimi gibi.

V drugem fantazijskem svetu pa poljubljam tebe, najprej ustnice, nato vrat, spuscam se vse nizje do nabrekle bradavičke, zrajcane, pripravljene za moje ustnice. Posesam jo v usta, rahlo grizljam. Prsti moje roke pa masirajo drugo dojko.

Zrajcan sem, ko grem z roko po glavici mojega penisa začutim prwdizliv med prsti. Glavica je se bolj obcutljiva kot ponavadi. Zelim si da ga tvoje ustnice objamejo, da ga posesaš v usta, medtem, ko te drzim za glavo in z boki porinem še globje...

Vsaka misel, vsaka slika v glavi pospesi moje drkanje, čutim da blsem blizu.

Peihaja mi, orgazem prevzame moje telo, stresek se od užitka in še kar drkam, da podaljsam ta božanski obcutek.

Pohota je mimo, hormoni so zadovoljeni, a kaj ko je pomlad 8n kmalu bom znova pri tebi, med tvojimi nogami, z jezikom na ščegetavčku...

Kategorija:
Hetero