Ko gledaš ženo fukat z drugim: Zakaj jo ljubim, ko jo nastavlja drugim

Ko gledaš ženo fukat z drugim: Zakaj jo ljubim, ko jo nastavlja drugim

Za intermeco malo razmišljanja o tem fetišu, če to fetiš sploh je. Seveda, današnja, še vedno srednjeveška družba, tega nikakor ne podpira, sploh pa ne, ker so od večnosti naprej to lahko počeli le papeži in si na tak način lahko brez težav pridobivali poleg brezkončnega bogastva tudi ženske in vladali svetu. Danes je od njih ostala le še pedofilija. Vsi ostali ljudje pa imamo v glavah sicer še vedno nenapisane cerkvene zakone, a se obnašamo drugače. Zato nikoli nismo usklajeni s tistimi, ki si teh zakonov ne morejo spraviti iz glave nekam ven na hladno.

Nihče pa nikoli ne pomisli, da človek nikoli ni bil monogamen in, da si je ženske vedno delil, ter, da tako ženske, kot moški to še vedno podzavestno pričakujemo. Gensko pogojenih zakonov ni mogel spremeniti noben papež.

Kakorkoli... spominjam se dogodkov pred desetletji, ko sva z ženo šele začenjala, kot zaljubljeni par. V njo sem bil dobesedno "zatreskan" in kjerkoli sem bil, sem pred očmi imel vedno najprej njo ali pa celo samo njo. O njej sem sanjal ponoči in podnevi in, ko sva bila skupaj, sem imel občutek, da imam najlepše bitje, ki sem ga kdaj spoznal.

Toda, kot večina parov sva se veliko pogovarjala tudi o najini zgodovini, predno sva postala ljubimca. In takrat je nastal tudi problem, ki me je najedal dolgo in brezkončno. Pred njo sem imel zgolj dve deklici in poseksala sva se samo z eno. Pri ženi pa je bila zgodba popolnoma drugačna. Pred mano jo je nategnilo kar 14 moških. Bila sva pa enakih let. Imela je precej pestro zgodovino. Od brzaka s študentom, do ljubice avtoprevoznika in politika. V dolgih pogovorih mi je opisovala skoraj v detajle kaj vse se ji je dogajalo. V končni fazi sem ugotovil, da se ni prodajala, da ni bila kurba, ampak je zgolj iskala neko varno zavetje pri komu, da bi se ustalila.

No, in, ko je našla mene, sem se ji zazdel edini primeren za ustvarjanje družine.

Noro me je razganjala ljubosumnost, ker sem pričakoval, da bom v zakon dobil nedolžno. Pa je nisem. In celo slabše od slabega. Ženska je pred mano fukala z goro moškimi. Da sem se prepričeval, da se ni le prodajala, sem jo vsakič prosil, da mi razloži detajle. In vsakič po razlagi sem jo obdelal, kot se ne spomnim kdaj, čeprav sem na to vsakič pomislil.

Njena zgodovina pa ni bila edina, ki mi je poganjala andrenalin po vseh porah telesa. Ko sva začenjala vezo, je imela še vedno fanta, s katerim se je razhajala in bila še vedno ljubica avtoprevoznika. Od nje sem precej jasno zahteval, da mi poroča kaj se dogaja, ker sem hotel vedeti ali ima z mano sploh kaj načrtov. Vsakič pa sem ji odpustil, ker me je vsakič prepričala, da ima zmenek samo zato, ker gresta narazen in noče kar v trenutku vse razdreti in prekiniti.

Seveda me je najbolj pogrel njen izlet s kamionarjem v Nemčijo in nazaj. Vedel sem namreč, da fukata v kamionu.

Njenega fanta pa sem poznal, ker je bil pred časom moj prijatelj. Odpustil sem ji par zmenkov, ko je hodila z menoj in ji ni bilo jasno ali sem resen ali ne. Potem je pač prišel dan, ko sem ji glasno in jasno izjavil, da bo ali samo moja ali pa od nikogar drugega. Odpustil sem ji tudi nekaj plesov z bivšimi, ko smo se slučajno skupaj našli na žurkah.

In po vseh teh burnih dogajanjih se je odločila zame. Odločila se je, da si bo z menoj ustvarila družino in se stacionirala. Rojevali so se nama otroci, preživljali smo lepe dneve. Ampak pogrešal sem ljubosumnost, pogrešal sem adrenalin, pogrešal sem osvajanje prav nje. Vse se je ustalilo, dobil sem kar sem hotel, počel sem kar sem hotel. In vedel sem, da vse to postaja malo dolgočasno, ki se počasi spreminja v zelo dolgočasno. Seveda sem ji nekoč to omenil.

Moški smo osvajalci, moški moramo dobivati ženske dnevno, moški moramo dobivati adrenalin dnevno in moški moramo zaradi tega pofukati veliko žensk. Sam sem sicer poizkusil kakšnega brzaka še pri tej in oni (opišem kasneje), vendar sem vsakič ugotovil, da gre zgolj še za eno fizično rit, ki sama po sebi ne ponuja ničesar, razen brizga. In točno to mi je zbijalo veselje do drugih in vleklo na svojo ženo. "Zbijalo veselje" pomeni, da se mi kurac preprosto ni dvignil. Zato me neizmerno veseli, da ji to odgovarja.

Nekoč mi je mimogrede zabrusila: "vem, da tebi to zelo paše".(se nadaljuje)
Kategorija:
Razmišljanja 
Uporabnik

Nič kaj tipično slovenceljsko stališče Smile

Uporabnik

Ženska vzame, če želi, razen če se v zadnjem trenutku ne premisli.

Uporabnik

Morda, za intermezzo. Moški ne deli ženske. Ženska vzame, če želi. Vsak je po svoje....svoj.
To seveda velja le za tiste, ki si upajo živeti.