Ko gledaš ženo fukat z drugim: Ko ti pove da se je fukala

Ko gledaš ženo fukat z drugim: Ko ti pove da se je fukala

Najin odnos je z leti postajal vedno bolj zanimiv. Ne bi mogel ravno izjaviti, da v zakonu ni bilo problemov, celo obratno. Kregala sva se tako, kot sva se vedno in bili so tihi tedni, kot so vedno bili. Slabim dnevom so sledili dobri dnevi in obratno. Toda odnos, ki sva ga začela, mi je dajal dovolj volje do nje in mi garantiral, da se je nikoli ne naveličam. Potreb po drugih ženskah enostavno nisem čutil, pa ne samo, da nisem čutil, tudi odpor sem občutil. V glavi se mi je vrtel samo fuk s svojo ženo in nič drugega. Hotel sem jo osvojiti na novo, dokazoval sem ji, da je moja in edina in, da bi zanjo storil vse. Razvajal sem jo in ji nosil rože, namenjal neprestano pozornost. Privlačila me je tako, kot prvega dne, ko sem se moral boriti za njo in z njenimi ljubimci, ki jih je preizkušala.

Eden izmed dogodkov, ki sem ga doživel sredi nič hudega slutečega belega dne, mi je še posebno ostal v spominu.

Utrujen sem prišel iz šihta in vedel sem, da je ona doma že pred mano. Odklenil sem vrata, vstopil, odložil ključe, se preobleke in odšel v kuhinjo. Bil je to tisti dan pred vikendom, ko so otroci poniknili pri dedkih in babicah.

V kuhinji je sedela ob krožniku, ki ga je pravkar spraznila in na pol praznem kozarcu vina, ker je pač bila doma še pred mano. Običajno sva bila doma ob istem času, ampak tokrat sem predvidel, da si je šiht ta dan pač zaradi utrujenosti ali kakšnih drugih opravkov skrajšala.

Kot običajno sem pristopil za njen hrbet, jo objel okrog pasu in jo začel poljubljati po vratu.

Če nekaj časa je vzela kozarec in naredila požirek. Vprašala me je: "a veš kje sem bila danes?"

Pričakoval sem odgovor v stilu Leclerc, Deichmann, novi čevlji gor, novi čevlji dol, obisk pri prijateljici in tako naprej. "Povej", sem ji rekel.

"Pri Jankotu," je odgovorila.

V trenutku mi je nabreknil tič in srce mi je pognalo kri ne samo vanj, ampak tudi v glavo. V uhljih sem začutil vročino, kot, da bi me kdo okrog ušes. Če je ne bi začel še volj strastno poljubljati in gnesti njene joške, bi se po mojem od pritiska razletel.

"Hmmm", sem potiho mrmrajoče komaj izdavil in se poskušal delati zbranega in mirnega. A odločil sem se, da jo vprašam izzivalno, naravnost in, kot, da sem vse mirno pričakoval. Vprašal sem jo: "ti je bilo všeč?"

"Ja," je odgovorila.

Nisem zdržal. Dvignil sem jo iz stola in jo grobo položil na trebuh na mizo. Ko sem ji na pol potegnil hlačke, se je skoraj zaslišalo trganje tkanine. Nisem zdržal in komaj sem osvobodil svojo nabreklo kito in ji ga zarinil v vagino. Ni bila glasna. Zakaj ne? Ker je očitno pri Jankotu že dobila.

Iz mize je popadalo vse kar je bilo na mizi. Uspelo ji je še prijeti se za rob mize, a medtem je meni že prihajalo. Z nogami sem se podzavestno uprl ob tla kakor sem mogel in pritisnil, kot redkokdaj ali bolje rečeno, kot še nikoli. Ali sem porinil petkrat ali desetkrat, se ne spomnim več. Spomnim se samo to, da sem obnemogel in mahedrav obležal na njej.

Popoldne sva se, držajoč za roke, odpravila na sprehod v center na pijačo.

(se nadaljuje)

Kategorija:
Razmišljanja 
Uporabnik

Čudovito doživetje.

Uporabnik

Odlicno ti je popestrila dan in sebi tudi seveda...