Ko gledaš ženo fukat z drugim: Ko jo oddaš na Women Only Party

Ko gledaš ženo fukat z drugim: Ko jo oddaš na Women Only Party

Kot sem že omenil v predhodnih blogih, običajno obiščeva slovenski swinger klub kakšnih 2 do 3x letno. A to je ogromni napredek proti vsemu tistemu, kar se je dogajalo predno sva dosegla to, da jo je nekdo pofukal prvič. Kar sem opisal v prvem blogu. Potem pa me je presenetila skoraj vsakič, tudi takrat, ko nisva obiskala klub. Sploh, ko sva našla Jankota. Najino seksualno življenje je dobesedno zacvetelo.

Presenečenje je sledilo presenečenju in dobil sem reklamo za obisk kluba na ta in ta dan, ko bo Women Only Party dogodek. Moškim vstop prepovedan!

Med obiski kluba me je tako ali tako vsakič presenetila z njenim odnosom do ženske. Bodisi se je z njo zalizala, bodisi ji je oblizala pičko bodisi se je igrala z njenimi bradavicami bodisi se je vgnezdila med noge kakšne ženske in podrgnila svoj šegi z njenim ali pa jo je samo božala po goli koži.

Poslal sem ji link do vabila in, kot običajno nekaj dni ni bilo odziva. Toda dan pred dogodkom, ko sem jo z rokami objel od zadaj in pocrkljal od zadaj, me je direktno vprašala: "kaj je zdaj? Me boš zapeljal na party?"

Ne bom spet razlagal, da mi je sicer kito v trenutku skoraj razneslo, a sem se naredil mirnega in zaigral teater, kot da bi se trudil odgovoriti na vprašanje kdaj greva v trgovino. Moj odgovor je bil kratek in jedrnat: "seveda". Potem sem odšel stran izključno zato, da bi si umiril srce in, da mi je kita uplahnela.

***

Pozno popoldne sem pozvonil na zvonec na stebru kluba in velika vrata so se odprla. Poljubil sem jo oz. sva se za nekaj časa kar zalizala. Potem je vstopila in vrata so se zaprla. Ostal sem sam, žile so mi noro utripale in odpravil sem se v avto. Opazil sem, da je nek moški naredil enako. Očitno se je poljubil s svojo in se namenil proti avtu. Ker pa je bil avto tik ob mojemu, je z mano napeljal pogovor. Med pogovorom se je pripeljal drug avto v katerem so bile kar 4 ženske, ki so po tistem, ko so izstopile, že glasno izražale svojo razposajenost in veselje.

No, s tem "dostavljalcem" sva se dogovorila za pijačo na neki drugi lokaciji in tam sva se tudi dobila. Bil je srednjih let, simpatičnega značaja. Razlagal mi je kako svojo ženo občasno odpelje nekam na Gorenjsko k nekemu mlajšemu tipu, da mu jo pofuka, on pa gre med tem na pijačo.

Medtem sem si pa lahko samo mislil kaj vse počne moja žena... In priznam, da se skoraj ne spomnim več pogovora, ker sem bil z mislimi samo pri svoji najdražji. Razmišljal sem kako jo kateri liže ali pa ona njej, kako so se razposajene in sproščene ženske spravile na njeno pičko itn. Bilo je mučno, trajalo je celo večnost in na začetku nisem vedel ali naj si ga zdrkam ali ne. Odločil sem se da se zadržim in potrudim in, da počakam njo.

Po 7 urah sva nehala čvekati in se odpravila po njiju. Spet sem parkiral tam kjer sem jo odložil. Nisem čakal dosti, ko so se vrata odprla in izstopila je ona. Prizadeval sem si, da ne bi gledal na njeno telo, pa kaj dosti nisem bil uspešen. Vsa vesela in razposajena je vstopila v avto in odpeljal sva se proti domu.

Ampak za volanom nisem zdržal dolgo. Ustavil sem na zasilnem makadamskem obcestnem prostoru, ugasnil luči in motor in jo dobesedno naskočil, kot ponorela žival. Zdelo se mi je, da je bila (ali ostala) brez hlačk, kajti moj kurac je bil v hipu v njeni vagini. A ne samo to. V hipu sem tudi začutil njeno toplo tekočino in praktično v istem trenutku mi je tudi prišlo. Če dobro pomislim, sem ji ga samo zarinil in istočasno končal. Podobno kot kakšen pubertetnik.

Doma sva sicer spala do poldneva, po tem pa fukala praktično do večera. Orgazmov nisva štela in imela sva srečo, ker otrok ni bilo doma.

Vikend je bil popoln.

(se nadaljuje)