Ko gledaš ženo fukat z drugim: Njene skrite želje z več moškimi

Ko gledaš ženo fukat z drugim: Njene skrite želje z več moškimi

Nekdo me je dregnil z mislijo na njene skrite želje. Priznam. Nisem jih poznal.

Toda, če dobro pomislim, so morda le bile. To se zgodi, ko moški žensko spregledamo ali pa jo le pofukamo in se z njo nehamo ukvarjati. Seveda jih je imela, ampak nikoli nisem pomislil, da so to njene skrite želje.

Kako jih lahko spoznaš, glede na to, da jih nikoli ne bo izrazila odkrito? Ne vem ali se ženske tako močno bojijo za vezo in zaradi tega mislijo, da moški njenih skritih želja nočejo slišati, ker bi se jim zdele bolne? In seveda obratno si moški ne želijo razgaljati svoje podzavesti, ker sami smatrajo, da z njihovo podzavestjo nekaj ni v redu. Če sta oba partnerja stroga pripadnika družbenim normam, bo razkritje podzavesti postala misija nemogoče. A rešitve vedno obstajajo. Na primer pri ljubimcih. Kar potem bolj in manj vodi v razpad veze.

Ko sva midva začela odklepati družbeno sprejemljivo okovje, se nikoli nisem spraševal o kakšnih skritih željah. Stvari so se dogajale same od sebe, sprejemala sva jih takšne kot so bile.

A zelo dobro se spomnim najinega začetka. Ko sva začenjala skoraj ni bilo dneva, ko se ne bi pofukala. Seveda je bil avto za to najboljše sredstvo. Za zmenke sva se dogovarjala preko sms sporočil. Enega pa sem si za vedno zapomnil - ampak ga nikoli nisem jemal resno in nikoli nisem pomislil, da bi to bile lahko njene prave skrite želje, ki bi jih nekoč rada udejanila. Celo, ko sva ga po "osvoboditvi" najinih duš v resnici realizirala, si to nisem predstavljal kot njene skrite želje.

No, takrat sem ji poslal sms bolj v šali, kot zares: "kako si pa danes želiš?"

Odgovor je prišel v hipu, kot izstreljen: "da bi me pofukalo več moških" in nekaj smeškotov.

To je bilo tisto, kar nikoli nisem vzel zares in morda še takrat ne, ko se je mnogo kasneje to zares zgodilo.

A o tem kdaj drugič.

(se nadaljuje)

Kategorija:
Razmišljanja 
Uporabnik

Hja, moški najbolj ne obvladamo branja med vrsticami Smile

Uporabnik

Zanimive in luštne izpovedi beremo tukaj. saj so izpovedi, ane ... in ne domišljija?
Mimogrede, a na sporočila ne odgovarjata?

Uporabnik

Vcasih bi bilo dobro, ce bi videli v misli nasim dragim, bi bilo veliko lazje kaj bolj perverznega potem jim predlagati in z njimi skupaj poceti. Wink