Voznik kombija

Bilo je leta 2012 nekje v mesecu oktobra sem bil na dopustu ko me klice kolega ki je bil avtoprevoznik in se je ukvarjal tudi z turističnimi prevozi še zraven špedicije. Ker je imel zelo zaseden urnik in nekaj bolnišk me je prosil če lahko vskočim na pomoč. Seveda lahko pridem ni problema in se odpravim do njegove firme kje mi vse razloži za kaj gre. Moral sem namreč it po eno stranko na letališče v studgard. Urediva vse papirje kaj se tiče prevoznic in kartice za plačevanje cestnine in seveda tudi za tankanje vzamem kombi in se odpravim proti domu. Naslednji dan sem se lepo uredil in se podal na pot proti letališču sicer malo prej kot da sem se dotankal kombi in vzel vinjeto. Na letališče se moral pobrati stranko ki bo priletela z Londona iz seminarja in jo dostavite v Maribor. Ker sem vedel da bo letalo pristalo ob 20 ure na letališče sem se odpravil na pot že malo po deseti uri zjutraj da sem lahko v miru peljal in se zmes ustavil na kakem bencinskem servisu za okrepčilo. Vožnja je bila dokaj mirna le tu pa tam kaki zastoji zaradi del na avtocesti in seveda sem prispel že pred 20 uro na letališče in počakal na stranko. Po kaki uri čakanja sem prejel klic kolege da stranka čaka pri vhodu iz terminala in da gre za gospoda nekje 32 let za lažje prepoznanje. Zapeljem do vhoda na terminal in takoj me prepozna po avtu in pristopi do mene pa se pozdravi in reče govoril sem z šefom in mi vse razložil tako da ni problema da vsa se našla in naloživa kovčke in se odpraviva proti Mariboru.

Po nekaj kilometrih vožnje sva se ustavila na bencinski črpalki in se šla osvežit na wc in na en kofe. Ko sem bil na wcju je stal zraven mene in me zmes pogledal v moje mednožje in nadeljeval z uriniranjem. Stopin iz wcja si umijem roke in grem v kafic po dve kavi on pa nekaj minut za mano pride in se napotiva proti kombiju na park placu. Pri kombiju spijeva kofe in se meniva o raznih zadevah in se počasi odpraviva proti Avstrije saj sva še imela nekje 6 ur vožnje do Maribora.

Med potjo sva se veliko menila in tip mi je zaupal tudi nekatere podrobnosti ki jih je počel v Londonu ta čas ko je bil gor na seminarju in bil sem presenečen ko mi je to govoril nekomu ko ga ne poznaš niti. Ker sva se bližala Avstriji sva naredila še en postanek na črpalki da se natankal kombi in se olajšal na wcju. Ko sem uriniral je spet zraven pristopil on in tudi on začel urinirati in spet mu je oko naneslo na moje mednožje. Opravim z nujnim opravilom se umijem roke in počakam pri kombiju ko prispe do kombija me vpraša če kadim. Ne ne kadim in on pravi jaz tudi ne samo ne prižgane včasih in se zasmeje in se vsede v kombi.

Ker je kombi imel prostor za tri potnike se je vsedel spredaj da se bova lažje menila med vožnjo. Po nekaj kilometrov mi je zaupal da je prej na wcju pogledal mojega tiča in se mu zdi zanimivi na pogled. Nato je sledilo takoj naslednjo vprašanje če sem kdaj bil z tipom že v akciji. Jaz sem ga samo pogledal in vozil dalje on pa kar naprej spraševal o izkušnjah kakih iman pa kake je on že vse imel. Povedal sem mu da sem imel eno izkušnjo z tipom pred leti ko mi je bilo 21 let nič drugega kot samo faf. Pa me začel spraševati kako je bilo in kako je do tega prišlo da sem ga dal tipu za potegnit. Pa sem mu začel razlagat kako se je to zgodilo in kar na enkrat je bil že čisto pri meni kot sovoznik.

Prej ko sva bila na wcju sem ti pogledal tiča ti povem da je vreden greha mi reče. Hvala mu odgovorim in vidim kako se stiska za svojega preko hlač. Potem mi je zaupal eno svojo izkušnjo z enim tipom in mi povedal kako sta oba uživala medtem pa si vse bolj stiskal kurca na hlačah. Ker je opisoval dogodek ki ga je doživel sem tudi jaz ratal malo potreben kar se je videlo na hlačah in on je to opazil in vprašal če ti je to všeč ko ti ga tip fafa. Povem mu da mi je takrat pasalo ko mi ga je fafal in od takrat nisem bil z tipom samo z žensko vedno. Veš zdaj si me pa redno zrajcal mi reče in na enkrat prime za moj kurac na hlačah. Ker sem imel naslon za roko spuščen ga dvigne in vpraša če te moti to da ti ga božam malo med vožnjo. Ne ne saj lahko vozim tko mu rečem mam itak tempomat prižgan.

Prestavi se bližje k meni in mi ga začne preko hlač še bolj stiskati tako da mi začel kurac vse bolj postajat trd. Na enkrat začutim kako me poljublja po vratu in z roko odpenja gumbe na hlačah uf kako imaš trdega in ga potegne iz hlač in ga drka med tem ko jaz vozim. Na uho mi šepeta da ima rad mlade trde kurce in ga počasi drka in zmes liže vrat tako da sem bil pošteno napaljen od tega. Ti paše me vpraša pa mi pove da ima en skriti fetiš če želiš ti ga pokažem ko prispeva v Maribor. Nato se je skolnil do kurca in ga dal v usta pa ga par krat potegnil. Nisem več mogel vozit zato sem ga prosil če lahko neha da nebo posledice. Ok zapelji na počivališče in se usede vztran jaz pa nadaljujem vožnjo in si kurca tlacim v hlače. Po kakih 20 km se ustavim na počivališču in zapeljem bol na osamljeno mesto kje ni avtov samo skočim na wc mu rečem on pa počaka v kombiju. Na wcju se osvežim in grem do kombija še sreča da ima zatemnjene stekla da noben ne vidi not. Ko prispem do kombija vidim da ga ni več na sprednjih sedežih odprem se vsedem za volan in on odozadi me prime za bok pa pravi zakleni ga pa pridi nazaj na sedeže. Grem nazaj in ko vztopim se pripognem k armaturi da zaklenem kombi in se usedem na sedež.

Takoj je prisedel zraven mene in rekel sedaj se pa samo sprosti bo on za vse poskrbel. Najprej mi je začel lizati vrat in mi z začel slacite hvace ko sem bil samo v gatah mi je začel slacite majico in lizati bradavičke in počasi vlekel gate z mene. Ko sem bil nag ni je drkal kurca in me lizal vrat tak da se bil vse bolj napaljen od strasti. Veš rad iman mlade kurce mi reče in me nežno poljubi in se spusti po telesu navzdol z eno roko mi drka kurca z drugo mi pa masira jajcka. Kolk maš lepega trdega moren ti ga pofafat. Malo polizne glavico in se spusti do jajc in jih začne lizati drka kurac z enakomernim ritmom. Nakar se dvigne in liže glavico jaz pa fak kak si dober v tem in dam roke na njegovo glavo in začnem močno vdihovati od užitka kak je dobro fafal. Ja to mi delaj mu pravim in začne goltati cel kurac ubcutek je bil božanski ko ga je fafal. To ja to mi delaj sem mu govoril in ga spodbujal. Bil sem že čisto blizu da mi pride ja to mi delaj se govoril na kar se ustavi in vpraša če lahko ritko polize ok tega pa se nisem doživel mu rečem. Na to se vsedel zraven in se on sleče do golega in mi spet prične ga fafati kam lahko spustim ko mi pride ga vprašam on pa da obuzujem spermo in začne z nežnimi dolgimi gibi po korcu stiskati ustnice. To je počel tako dobro da je z vsakim potegom bil bliže moji eksplozije. Ni trajalo pa sem spustil v njegova usta polno sperme ki jo je počasi poziral in lizal kurca od nje. Pizdo si mi ga dobro pofafal mu rečem on pa se ritko ti moren polizat. Podrem sedeže in se postavim na vse štiri in on začne počasi božati jo lizati to počneš nekaj časa zmes si ga pa drka in pravi da man lepo rit. Ker se to doživel prvič da mi tip liže rit me vpraša če mi je všeč pa vredu je mu ogovorim. Ti lahko spustim na ritko ko mi pride in potem polizem me vpraša. Pa vredu lahko mu povem in se postavi za mene I prisloni kurca na mojo ritko in ga drka zmes pluje nanj in ga spet drka in stoka kak mu paše tak da zmes podrsa po moji ritki. Malo ga še ja zrajcan in se z ritko mu naslonim na kurca tak da mu lažje pride. Na enkrat čutim kako mi spušča svojo spermo po obeh rintnicah prime me za ritnici in da kurca vmes in ga drsa po njih tako da mu kar teče iz kurca. Nato pa poliži vso spermo z ritke in hrbta in pravi dober si bil. Se oba urediva in se odpraviva proti Mariboru ker je bila ure že pozno v noč ko sva prispela do njega mi je predlagal da spijeva eno kavico pri njemu.

Zgodbi sledi drugi del

Kategorija:
Biseks 
Uporabnik

Huda zgodbica. Čakamo nadaljevanje Wink

Uporabnik

Dobra zgodba, cimprej nadaljevanje