Galerija naslade - 14. del

Sčasoma sva postaja vedno bolj drzna in zapuščala svojo cono udobja. Nekega sivega pomladnega dne sem te presenetila s sporočilom, kjer sem ti napisala navodilo, da prideš točno ob 17.00 v hotel v bližini Ljubljane, v sobo 63. V hotel vstopiš skozi stranski vhod. Obvezna oprema je kletka na tvojem korenjaku, ki jo tako že nosiš nekaj dni.

Držiš se mojih navodil. Točno ob dogovorjeni uri vstopiš v zatemnjeno sobo št. 63. Po glavi se ti podi misel, kaj te čaka ta večer. Pri oknu zagledaš mene. Čakam te oblečena v črni mrežast catsuit in s svojih posebnih petkah. Sedim v fotelju s prekrižanimi nogami. Greš proti meni. Ukažem ti, da greš pred menoj na kolena. Razširim noge. Brez sprenevedanja in dolgovezenja ti ukažem, da me spraviš do orgazma - samo z jezikom. Ubogaš me. Naenkrat rečem: "Miruj." Primem te za glavo. Jo držimi. Tvoj jezik je zasidran na mojem ščegetavčku. Z njim se drgnem ob tvoj jezik. Ko mi sladko pride, se sklonim k tebi. Zašepetam ti na uho: "Čaka te presenečenje. Vstani."

Odprem zadrgo. Odklenem kletko. Gledam te direktno v oči. S tistim mojim nasmeškom, ki mami, a te hkrati skrbi, kaj mu sledi. Namignem ti, da se skloniš k meni. Sklonjenemu k meni ti zašepetam: "Na postelji je tvoje presenečenje. Želim, da uživaš. Želim, da tvoje presenečenje uživa. Želim slišati besede in vzdihe zadovoljstva obeh.Obrneš se. Na postelji opaziš njo. Opaziš njene zvezane roke za posteljni okvir. Pogled ti potuje nižje. Tudi noge ima zvezane na posteljni okvir. Na glavi ima masko, zakrite oči. Črni ščipalki počivata na njenih bradavičkah. Zagledaš se v vibrirajočo jajčka v njeni muci. Gag v ustih duši njene vzdihe.

Greš proti postelji. Vmes se počasi slačiš. Trd si. Po toliko dneh življenja s kletko na svojem korenjaku, ko si vzdržal brez orgazma, brez igranja, samo golo verbalno rajcanje in sexting. Skoraj te že boli od potrebe in tesne kletke. Nisi si mogel pomagati, ker je bil ključ pri meni.

Ko prideš do nje, najprej odstraniš ščipalki z bradavičk. Opaziš, kako se ob tem zdrzne in vzdihne. Preblisk: je to olajšanje ali ugodje? Zapodiš se k njenim bradavičkam. Nežno ju oblizneš. Z jezičkom izmenično krožiš okoli obeh kolobarjev. Nežno grzljaš bradavički. Privoščiš si sladkosti, ki te vzburjajo. Opazuješ odzive njenega telesa, njeno trepetanje Slišiš pritajene zvoke ugodja, ki se komajda slišijo izza gaga. Z jezikom potuješ po njenem trebuhu, mimo popka in vse do njenega ščegetavčka. S konico jezika potegneš po ščegetavčku. Čutiš vibriranje jajčka v njej. Opaziš, kako teče iz njene muce. Vzburjena je. Predvidevaš, da je v pričakovanju, kaj ji sledi. Nežno potegneš vibrirajoči jajček iz nje. Zdrzne se. Spet tisti mamljiv vzdih, ki te še bolj pelje v podivjanost in željo.

Ne zdržiš več. S svojim korenjakom podrsaš po tisti mamljivi mokroti. In že penetriraš vanjo. Ne moreš se kontrolirati. Med penetriranjem začutiš vibracije. Šele takrat se zaveš, da ima v sebi tudi vibrirajoči analni čepek. Vibracije te dodatno dražijo. Žene te le gola pohota. In nora potreba. Tvoji sunki so siloviti. Skoraj že grobi. Podžigajo te njeni vzdihi, ki pobegnejo izza gaga.

Naenkrat me začutiš. Čutiš me tik za svojim hrbtom. Začutiš mojo sapo na svojem licu. Moji prsti se igrajo s tvojimi bradavičkami. Zašepetam ti: "Ona je najina kuzlica. Želim, da jo trese od orgazmov. Želim, da doživi kup orgazmov. Želim, da te prosi, da je dovolj."

Začutiš moje roke, ki polzijo po tvojem trebuhu. Prstne blazinice zamenjajo moji nohti. Ne zmoreš se zadržati. In že ti pride. Vanjo. "Priden. Zaznamoval si jo," ti zašepetam, medtem ko te trese od orgazma. Ne opaziš, kako sem že vstala in stojim zraven postelje. Loviš sapo. Ukažem ti, da vstaneš. Ubogaš. Mirno stojiš pred menoj. Ne veš, kaj ti sledi. Veš, da sem polna presenečenj. Z vlažilnim robčkom te počistim. In že nate vlačim nov strap on. Z votlim nastavkom. "Nadaljuj. Nisi še zaključil," ti ukazovalno rečem.

Vrneš se na posteljo. In že čutiš, kako strap on vibrira na tvojem korenjaku. Rahlo te vzburja. Namažem nastavek z lubrikantom in ti ukazajoče pomignem, kaj je tvoja naloga. Vibriranje nastavka te potegne, da prodiraš vanjo. Odnaša te. Ne kontroliraš se. Niti se ne trudiš več. Vibracije, ki jih čutiš na svojem korenjaku, so te odpeljale v trans. Suvaš vanjo. Z občutkom, ko se še malenkost zavedaš. Brez občutka, ko te odnaša. Komaj se držiš na meji. Na svojem hrbtu občasno začutiš moje nohte. Čutiš, kako se ona trese pod teboj. Suvaš vanjo. Prodiraš. Vibracije nastavka se večajo. Imaš zaprte oči. Odgovarja ti. Samokontrola ti popusti. Dovoliš si, da vstopiš v svoj svet. Užitka. Sladkosti. Čutiš, kako si zopet otrdel. Nastavek te vedno bolj tišči. Skoraj je že boleče. Njeni vzdihi te dodatno podžgejo in vzburjajo. Slišiš, kako uživa. Čutiš, kako se trese. Zdi se ti, da te bo razneslo znotraj nastavka.

Prikličeš me z besedami: "Ne več, Gospodarica. Ne morem več. Prosim. Dovolj." Zdrzneš se. Niso bile tvoje besede. Bile so njene besede. Odpreš oči. Vidiš, da sem ji odstranila gag. Stojim zraven postelje. S kavo v roki in vaju opazujem. S tistim porednim nasmeškom. Grizljam si ustnice. "Vstani. In pridi k meni," ti rečem. Ubogaš. "Odstrani strap on," ti ukažem. Ubogaš. Nerodno ti je, ker si spet trd. Komaj si se rešil nastavka, že prileti moj udarec po trdem korenjaku. Zastokaš od bolečine, ki ti ugaja. Z eno roko držim kavo, z drugo ti otipam jajčka. Zavzdihneš. Otipam tvojega korenjaka. Nasmehnem se. Pomežiknem ti. Nagnem se k tebi. Te poljubim na usta. Zašepetam ti na uho: "Želim, da jo pofukaš v usta in ji napolniš usta s svojo spermo."

Že me ubogaš. Nekaj sunkov in čutiš izliv v njena usta. Trese te. Komaj se ujameš, da se držiš za posteljni okvir. "Vstani. Pridi k meni," so besede, ki te prikličejo nazaj v realnost. Ubogaš. "Potipaj mojo žametno,"sledijo moje besede. Ubogljivo potipaš. Zadrhtim. Čutiš, kako sem mokra. Ampak se še kontroliram: "Pojdi k oknu. Glej skozi okno in počakaj, dokler ti ne rečem drugače." Ubogljivo zazreš s pogledom skozi okno. In čakaš. Slišiš, da jo odvezujem. Slišiš šepet. Ne prepoznaš besed. In že začutiš, kako ti na obraz vlečem masko. Prevezo za oči. "Obrni se," ukažem. Na rokah začutiš lisice. "Sedi," nadaljujem. Pomagam ti k fotelju. Začutiš okove na nogah. In začutiš verigo, od okov na rokah do okov na nogah. Postaneš nemočen statist.

Trudiš se zaznavati zvok okoli sebe. Slišiš oddaljujoč šepet. Slišiš premikanje. Naenkrat zaslišiš tuš v kopalnici. Poslušaš. Slišiš pritqjene zvoke mojih vzdihov. Veš, kaj to pomeni. Poznaš zvok mojih vzdihov, ko uživam. Slike se ti slikajo same od sebe. Ko bi le lahko opazoval, kaj povzroča moje vzdihe in ugodje. Prepuščaš se zvokom in glasovom. Domišljiji pustiš prosto pot. Iz porednih misli in predstav te predrami zvok vrat, ki se zaprejo.

Čutiš, kako te nekdo "odklepa": "Zamiži. Miži, dokler ne boš slišal zapiranja vrat sobe. Osveži se. Obleči se. V nahrbtnik pospravi vse igračke, oblačila in pridi v kavarno spodaj." Ko ti odstranim masko in prevezo, začutiš moker poljub na ustih.

Ko zaslišiš zapiranje vrat, odpreš oči. Sam si. Vstaneš. Smehljajoče pobereš vse igračke, oblačila. Igračke pazljivo umiješ v kopalnici. Zložiš vse v nahrbtnik. Tudi svojo kletko. Vmes se sprašuješ, kaj te še čaka. Potrebuješ hladen tuš, da se vsaj za trenutek.umiriš. Zopet si povsem vzburjen v tem nevednem pričakovanju. Ko hitiš iz sobe proti kavarni, si nemiren. Moja domišljija te bega, ampak ti noro odgovarja.

Ko vstopiš v kavarno, me zagledaš ob oknu. Nisem sama. Nasproti mene sedi še nekdo. Sprašuješ se, če je to ona. Srce ti utripa. Ko prideš k mizi, te predstavim Mojci. Prvič opaziš njen obraz. Mojca je dama sredi petdesetih. Kratek sivi paž, modre oči. Nežne obrazne poteze zaokrožijo smejalne gubice. Seveda ti ogled potuje po njej. Da si ogledaš svoj predhodni plen. Opaziš njene večje prsi. Točno to, kar veš, da imam rada. Mojčina črna srajčka odkriva in hkrati skriva njeno buhteče oprsje. Opaziš, kako moje oči tavajo od tebe k njej. Z nasmehom vaju opazujem. Njeno iskreno sramežljicost, skrito z rdečico. Tvojo zbeganost in zmedenost pričakovanja.

Komaj srkaš kavo in v transu slediš pogovoru med menoj in njo. Opaziš, kako sem svoj globok dekolte zakrila z volnenim šalom: "Verjetno si tudi ti lačen. Nama boš sledil z avtom do bližnje picerije?" Samo prikimaš. In že opazuješ mene, ki hitim do šanka. V tistih usnjenih pajkicah in škornjih z vrtoglavimi visokimi petami. "Popolno in simpatično nora je," te v opazovanju zmoti njena pripomba. Nasmehneš se in se sprašuješ, kaj vse Mojca ve o meni in o nama. Sprašuješ se, kaj vse sva z njo že doživeli. Vzburja te misel, kaj lahko sledi v tej kombinaciji nas treh.

Na poti do avta opaziš njeno dolgo črno krilo. Tudi ona je dražila z vrtiglavo visokimi petami, ko se je mamljivo majala do mojega avta. Domišljija ti je kradla vso pozornost. Okolice tisti trenutek zate enostavno ni bilo. Joj, ta moja nalezljiva domišljija. In ta nepričakovana presenečenja.

V piceriji smo se posedli v kot. "Da bomo imeli malce intime," sem zašepetala. Opazoval si najine dotike. Ves čas sva se dotikali druga druge. Čutil si pritisk v hlačah. Opazila sem. Z nasmehom sem ti zašepetala: "V moji žametki so kroglice. In jajček." Postalo ti je vroče. Kakor sem pričakovala. Nagajivo in predrzno sem ndaljevala: "Tudi v ritki imam kroglice." Nisi vedel, ali bi bil kar malo hud, saj si komaj zdržal za mizo z nama. Najini dotiki rok... Nog... Vedela sem, da te draži. In vedenje, da imam obe luknjici zapolnjeni in ves čas še dodatno uživam v celotnem dogajanju.

Komaj si čakal, da zapustimo picerijo. Komaj smo se dotaknili pice. Večino hrane smo vzeli s seboj. Zašepetala sem ti: "Vozi za menoj." Prispeli smo pred blok. Parkiral si zraven mene. Spraševal si se, ali izstopiš iz avta, ali rajši počakaš. Odpreti sem ti morala vrata: "Vzemi nahrbtnik. In hrano. Verjetno bomo še lačni." In moj nagajivi smeh, pomežik.

Nekaj trenutkov in že smo bili v dvigalu. Nemo opazuješ, kako se poljubljam z njo. Nisva se niti več trudili igrati igrice spodobnosti za javnost. Nasloniš se na steno. Noge imaš mehke. Sprašuješ se, kako boš preživel preostanek večera, če se te ne bova usmilili. Kolikor me poznaš, ti bova očitno še pošteno zagodli v naslednjih nekaj urah. In ravno ta negotovost v pričakovanju nepričakovanega te še bolj rajca. Ujameš moj nagajiv in pohoten nasmešek, medtem ko se z Mojco poljubljava. Sedmo nadstropje in cilj za izstop. Zajameš sapo in se podaš za nama v neznano.

Uporabnik

Heart :heart: Heart :heart: Heart :heart:

Uporabnik

@ŠepetalecMačkam piše ženska. V živo je še boljša.

Uporabnik

Ne verjamem da to piše ženska, ker je stil drugačen, tu nekaj manjka

Uporabnik

Boring.

Uporabnik

res izbrane besede, pohvaljena

Uporabnik

Končno! Nadaljevanje!!! Dobrodošla nazaj in v pričakovanju nadaljevanja. Trd, popolnoma trd!