Ko žena zahteva kazen...

Ko žena zahteva kazen...

In res se je zgodilo, v kar sem podvomil do zadnjega, da se bo. Žena nikoli ni zahtevala grobosti, nikoli bičanja, nič od nič. BDSM nama je bil zadnji pojem na katerega sva kdaj pomislila. Če sem kdaj slučajno pretiraval in bil pregrob, me je na to vedno opozorila in izjavila, da ji to pač ne gre. Stiskanje vratu in šeškanje z dlanjo po njeni nagi riti sem vedno moral izvajati z občutkom. Porničev o tem nikoli nisva gledala.

Tistega dne je pozno prišla in, kot običajno je nisem spraševal kje je bila, ker sem že spal. Običajno me je zbudila s fafanjem, kar je pomenilo, da je pred tem fukala z Jankotom. Seveda sem jo vedno brez izjeme naskočil in, kot sem že omenil, ni sledilo jutro po tistem, ko se ne bi pofukala.

A tisti večer sem se, kot redkokdaj zbudil, med njenim tuširanjem. Seveda mi je takoj stopil, ker sem vedel zakaj se tušira in kaj sledi.

Odprla je vrata spalnice in luč na hodniku je pustila prižgano, kajti bila sva sama v stanovanju. Bila je zelo dober načrtovalec in vedela je, da vidim silhueto njenega nagega telesa stati med vrati. Podzavestno sem odkril deko, da je moj tič dobil prosto pot. Stal je kot drevesni štor.

"Si fukala?" Sem jo vprašal.

"Ja," je odgovorila.

"Je bilo v redu?" Sem nadaljeval z vprašanjem.

"Ja, je spet kratko odgovorila in se mi približevala z izzivalno gibajočimi boki.

Nagonsko sem prijel otrdelega kurca in skoraj bi mi prišlo. Močno sem ga stisnil, da sem zadržal.

A kot ona zna narediti uverturni teater, ga verjetno ne zna nobena druga. Naga se je obrnila in mi pokazala hrbet.

Skoraj sem dobil srčni infarkt, ko sem zagledal, da ima z močno vrvjo zavezane roke na hrbtu.

"Kaj naj bi to pomenilo?" Sem jo vprašal. Prvič me infarkt ni zadel, v drugo je pa manjkalo za las. Odgovorila je: "Pofukal me je brez gumice".

To je bilo med nama nekaj novega. bila sva dogovorjena, da takole med nama gre, z drugimi pa nikakor ne, pa čeprav je to Janko. Toda hip nato sem se spomnil, da mi je nekoč omenila, da so se ženske, s katerimi se občasno dobi in katere fukajo z Jankom, razgovorile kako Janko kar vse po vrsti pofuka brez gumice. No, žena se je striktno držala gumice. Ampak bila je le ona.

"Zato si zaslužim kazen," je še odgovorila nekam v steno ob postelji. "Vzemi pas, ki si ga dobil danes po pošti in me nasekaj!" Je ukazala s, presenetljivo mirnim glasom.

Vstal sem iz postelje s topovskim kurcem med nogami, ki je opletal zdaj sem zdaj tja, ko sem se pomaknil do stene ob katero se je postavila.

"Roke mi je zvezal Janko, privlekla sem se do tebe, ker mi je ukazal, da me moraš nasekat, ker mi je seme spustil v vagino", je rekla potiho.

Opazil sem, da sem že ejakuliral, a sem se kljub temu spustil na kolena in ji začel lizati pizdo, da bi občutil Jankova semena. Vendar mi tega ni pustila. Raje si jo je prej umila. Morda celo dvakrat, enkrat pri Jankotu, drugič doma.

Skoraj nisem mogel verjeti, ampak med lizanjem ji je prišlo in zalila mi je obraz, kot redkokdaj oz. skoraj nikoli.

Potem sem odšel po pas, ga prepognil in jo začel šeškat. Padalo in padalo je, medtem, ko se je ona s trebuhom in zavezanimi rokami zadaj opirala na steno. Rit je postajala vedno bolj rdeča in koža vedno bolj prizadeta.

Začuda pa ji je ponovno prišlo. Nisem si mogel kaj, da je ne bi trdo prijel z eno roko za vrat, z drugo pa za boke. Tako sem ji obraz pritisnil ob steno, napel njeno rit in ji ga porinil direktno na suho v ritno špranjo. Verjetno nima smisla razlagat, da mi je praktično takoj prišlo.

Potem sem ji razvezal vrv okrog zapestij in jo nežno s poljubljanem položil v posteljo. Zaspala sva v trenutku.

Zjutraj pa, kot običajno pofukala.

Uporabnik

Zanimiva zgodba Smile
In še zanimivejši komentarji Smile

Uporabnik

Vozi jo Tesla in oprema v stanovanju je vse Tesla, vi tesle pa ne razmišljate dalje od nosu, berite kurca Squint Devil Grin

Uporabnik

Hhahaaha... dober komentar Mario Smile Ampak, če človek tako doživeto piše, ga je treba spoštovat. Smile Ene boljši zgodbic tuki gor

Uporabnik

Ta tvoja žena ima nadnaravne moči, če se domov pripelje, slači, tušira in dela nevemkaj še vse, z zavezanimi rokami na hrbtu! Svaka čast!