Galerija naslade - 19. del

Mojca me je kar utrudila. V moji želji, da ji čim bolj ustrežem v vseh njenih željah, sem svoje ugodje malček zanemarila. V nuji po odkrivanju njenih erogenih con, kaj vse ji odgovarja, kako hitro doživi orgazem in ob kakšnih akcijah, je bil fokus na njo. Ko mi je zaupala, da v nekaj urah z menoj doživi več orgazmov, česar ni vajena, sem začela trmasto podirati rekorde njenih orgazmov. Za čas najinega druženja, seveda. Ni bila edina dama, ki mi je zaupala, da v enem srečanju doživijo več orgazmov kot v celem mesecu z možem in ob rednem sexu z njim. No, v teh primerih sem sama praviloma vedno na tiho tekmovala z zakonskimi partnerji in orgazmi, ki jih pridelajo svoji dragi in moji ljubici.

Ko sem se namakala v dišeči in sproščujoči kopeli, končno spet doma, sem ugotavljala, da sem še kar lačna sexa. Ne samo lačna, sestradana. Točno sem vedela kaj hočem. Po dolgem času spet.

Po opravljenem klicu sem ti končno napisala SMS, ki si ga nestrpno čakal. "Pridi, da ti odklenem kletko. Vhodna vrata so odklenjena. Počakam v spalnici," sem ti napisala.

Komaj sem se skobacala iz banje, opravila celotni ritual, odklenila vhodna vrata in v spalnici smuknila v živo rdeč negliže iz čipke in v živo rdeče tangice. Že sem slišala odpiranje vhodnih vrat. "Tole je bilo pa res ekspresno," sem se ti nasmejala, ko si se pojavil med vrati spalnice.

"Saj ne, da sem pričakoval, da bo to odklepanje ključavnice tako preprosto," si skoraj razburjeno izustil, ko si na postelji zagledal nenavadna presenečenja. Pripravila sem ti ovratnico, ki se nadaljuje v vezavo rok. Nanjo bi lahko namestila tudi druge BDSM pripomočke - drugič. Pred posteljo sem celo iz uvidevnosti pripravila blazini, kjer boš lahko klečal. Okoli vratu sem ti nadela povodec na verigi. Preko oči sem ti poveznila prevezo za oči, tako da boš nekaj časa tipal, kaj se dogaja. Na usta sem ti nadela gag. Okoli vratu ovratnico na povodcu, ki sem ga zataknila na dodaten klin na vratih. Tokrat si še toliko bolj pozorno spremljal, kaj sledi tej "skrivnostnosti", saj boš moral biti čisto pri miru. Pri vsem tem vezanju sem se potrudila, da sem se te čim bolj dotikala in te s tem držila. Poleg vseh posnetkov naju z Mojco. Podražila sem te s svojo žametko, ki je izdajala mojo vzburjenost. Podražila sem te z bradavičkami, ki so bile lepo nabrekle. Kolikor si me poznal, si vedel, da se obeta nekaj, kar me vzburja. Ti pa… Mallo za pokušino.

Slišal si me, ko sem hitela odpirati vhodna vrata, ko je pozvonilo. Zaslišal si glasove. Predaleč in pretiho, da bi razločil. Zaslišal si zapiranje kuhinjskih vrat. Čakal si. Kaj se ti obeta. Zdela se ti je cela večnost. Vohal si turško kavo in cigaretni dim. Nekaj časa je trajalo, predem si zaslišal korake, dihanje, šepetanje. Upal si, da te bom osvobodila obvez, ali pa vsaj preveze, in boš dejansko videl dogajanje. Malce si se sicer bal, da ne sledi kakšno neprijetno in boleče presenečenje. No, kolikor si me poznal, si vedel, da za svoje subice in sube lepo poskrbim, brez presenečenj, ki bi bila boleča in neprijetna.

Zaslišal si rahlo škripanje postelje. Naenkrat se je slišalo glasno cmokanje, oblizovanje, še več cmokanja. Verjetno si slišal mene. Zaslišal si vzdihe neznane osebe. Še ene vzdihe. Iste ali druge osebe. Nisi ločil. Moje vzdihe si prepoznal. Mešali so se vsi vzdihi, cmokanje, škripanje postelje. Pod seboj si čutil premike postelje. Kaj kmalu ti je postalo jasno, da se nekaj ljudi zelo zabava. Ti pa… Si v kletki. Z zakritimi očmi. Z gagom. Na povodcu. Tudi premakniti se ne moreš. Ko bi vsaj lahko gledal. Pokukal. Ni in ni bilo konec avdio dogajanja zate, si pa prepoznal več orgazmov vsaj dveh oseb. Izgubil si občutek za čas, ko je naenkrat vse potihnilo. Slišal si samo dihanje. In tišino.

Čez nekaj trenutkov si začutil roke, ki so ti odvezovale prevezo in gag. Bila sem jaz. Namenila sem ti mokri poljubček na usta. Te pobožala po obrazu. Ti pomagala vstati in te posesti na stol. Z lisicami sem te še vklenila na stol, da bi bil še naprej nemočen. Zbegano si me gledal, ko sem te prijela za obraz, ti snisnila poljub, vžgala tablico pred teboj in brez besed odšla. Pred tem sem še nežno klofnila po kletki, ki je nakazovala, da se boriš z vzburjenostjo. Vedela sem, da te boli. In te bo še bolj bolelo.

S taico sem namreč posnela celotno dogajanje, ki si ga ti samo slišal. Sedaj tudi gled. Zagledal si mene in dva moška, mlajši fant je bil nekje v 20., starejši nekje v 50. Bilo smo na dosegu tvoje roke, a čisto stran od tebe. Predvsem... Smo uživali. Pa kako smo uživali! Začutil si še večjo bolečino v kletki in se spraševal, kako boš zdržal cel posnetek.

Mlajši fant se je postavil za menoj, mi grizljal ušesa, poljubljal po vratu, božal. Medtem ko sem jaz počasi slačila starejšega gospoda in se poljubljala z njim. Med njegovim slačenjem sem se dotaknila vsakega milimetra njegovega telesa. Ko sem prišla do lepega in večjega junaka starejšega gospoda, sem se ga veselo lotila z usti. Vedel si, da obožujem dajati in prejemati oralo. Ječanje in glasno cmokanje ob trdem, žilastem nabreklem junaku je bil čisti užitek. Po kakšnem letu sem si "privoščila" dva moška. Mlajši fant v 20. je bil presenečenk, navdušen, saj je bila to zanj prva izkušnja z MILF in sam trojček. Njegove oči so pozirale dogajanje. Kamera je ujela prebujanje njegovega korenjaka, tako kot tudi moje dotike, drgnjenje in vrtenje z boki in ritko ob njegovega korenjaka. Starejši gospod je očitno užival v mojem globokem grlu, saj je kmalu napolnil moja usta z vročo spermo.

Takrat je glavno vlogo prevzel mladenič. Tokrat so oblačila kar kmalu odletela na tla. Spet sem se zagnala v korenjaka. Cmokala, medtem ko sem celega prelizala in goltala. Starejši gospod je legel pod mojo žametno vrtnico in ji namenil dolge vroče poljube. Vzdihi, ki so se pridružili celotnemu škripanju in cmokanju, so kazali, da neizmerno uživam v celotnem dogajanju. Sama sem začela vrteti boke, drsati po njegovem jeziku in mu dajati tempo, s katerim me čim prej popelje do orgazma. V naslednjem kadru se je mladenič postavil za mano in počasi prodrl vame. V mojo žametko. Med penetracijo je starejši gospod vztrajno lizal in sesal mojega ščegetavčka.

Zajahala sem korenjaka mladeniča, medtem pa z usti ponovno raziskovala junaka starejšega gospoda. Kako se je slišal zvok udarjanj ritnic. Koliko naslade je tisti trenutek prihajalo iz mene. Kot sem znala povedatu, da so trenutki, ko se moram pošteno "zgonit", je bil to slikovit prikaz. Ko je mladeniču očitno prišlo in je padel zraven mene, se starejšim gospodom nisva dala motiti pri vzajemni orali. Tebe je pa že tako bolela kletka. Bal si se, da ti bo od vse te vzburjenosti prišlo. Pogovarjala sva se o vseh možnih kombinacijah, ampak realizacije razen dveh dam, mojih ljubic, ni bilo.

Iz kuhinje si slišal glasne vzdihe in krike. Vedel si, da mintrije nadaljujemo akcijo, medtem ko si ti na tablici nadaljeval z ogledom erotičnega trojčka. Razganjalo te je, sploh, ker si vedel, da te namenoma dražim. Malo si bil sicer jezen, dejansko pa si vedel, da obožujem takšne igrice, ki naju na koncu še bolj vzburijo.

V hiši je vse utihnilo. Posnetek je še trajal. Ko si me gledak v sendviču z njima, si začutil roko na kletki in vibrator na jajčkih. Ozrl si se in me zagledal s širokim nasmehom: "Prišlo mi bo. Prosim, ne, no." S poljubom sem zadušila tvoj orgazem, saj sem vedela, da si tik pred eksplozijo. Na roki sem čutila vročo spermo, ki je kapljala po tleh: "Tole pa je bil vulkan."

Počasi si prišel k sebi, tako da sem te osvobodila vseh okov in vezi. "Greva pod tuš," sem te priklicala v tisti trenutek in v spalnico.

"Ja," si komaj odgovoril in dodal, "Samo si pa prasica brez primere. Tole je bilo noro in kruto. Vrnem ti ob priliki."

Z božanjem in poljubi pod tušem sem te pomirila. In spet prebudila. Da se potešiš, tokrat brez kletke. Začutil si moj dih na licu in zaslišal moj šepet v tvoje uho: "Daj su duška. Pofukaj me. Hočem te čutiti globoko v sebi." Te besede so krive, da si povsem izgubil kontrolo nad seboj.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Bravo!

Uporabnik

Učinkovita in dobro napisana. Seksi.

Uporabnik

Devil