Končno spet prasica

V preteklih dneh, tednih, mesecih, sem imela občutek, da svet drvi mimo mene. Nekateri nepričakovani trenutki in dogodki so me pahnili v ležerni tempo ... kar se seksa tiče.
Kar naenkrat ni bilo več priložnosti in časa ... ker ni bilo energije.

In ko sem danes po dolgem času stala za zaklenjenimi vrati in čakala ljubimca, sem ponovno začutila ta adrenalin, strast, pohoto.

Oblekla sem oblekco, ki sem jo prešvercala od doma. Saj poznate tisto. Žena gre od doma kot elegantna gospa, v torbi zraven računalnika pa kup erotičnih pripomočkov.

Danes sem bila jaz ena tistih. Pohotno me je delala misel, da bom dragega počakala v oblekci brez modrca in gatk. Občuduje moje prsi in v tej oblekci z lahkoto pride do njih. Misel na trenutek, ko sva prvič seksala in sem ga rajcala ravno s to oblekco, me je delala noro. V tistem trenutku sem se počutila prava prasička. Ne, prasica. Takšna orng pohotna bejba z naprčeno ritjo in joškami. V potrebno muco sem si dala kroglice, nastavila primerno vibracijo in takrat je vstopil on ... moj princ, kralj, jebač ... prasec.

Ne morem verjeti, da se lahko tako sprostiva, prepustiva, ljubiva in fukava.

Željna drug drugega sva bila. In zdaj v nekem zaporedju opisati kaj vse sva počela, je nemogoče.
Jemalo me je na trenutke, ko sem fasala to ogromno batino. Nisem dohajala slediti, samo prepustila sem se in uživala. Jemala in dajala.

Ko je nalil in pil šampanjc iz pičke, me je mravljinčilo po celem telesu. Reakcija je bil vulkan šampanjca in pohote, ki je špricnil visoko v zrak. To ga je vzpodbudilo, da me zalije še in še, vse poliže in spet pofuka.

In ko sem po treh urah imela dovolj, sem hotela še. Ubijala bi za trenutke, ko me prime za boke in nabija, da čutim vibracije po celem telesu in mrzlico po obrazu.

Trenutek, ki ga je bilo vredno čakati.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Če je strast, potem je odklop zagotovljen.

Uporabnik

Strastno in jedrnato.