Lavrina zgodba (8/9)

Lavrina zgodba (8/9)

Glavo sem pomaknil dol in nežno poljubil Lavrino desno dojko, nato sem svoje ustnice položil na njeno bradavico, z najnežnejšim sesanjem, medtem ko sem jo drgnil z jezikom. Lavra se je odzvala tako, da je nežno ugriznila spodnjo ustnico in ostro vdihnila skozi zobe. Zadrhtela je in rekla: »To je čudovito, Simon. Preprosto čudovito.” Njen glas je bil zdaj strasten dihajoč šepet.
Nekaj ​​trenutkov sem sesal in okušal Lavrino bradavico in ob tem je enkrat ali dvakrat nežno zastokala, nato pa sem odmaknil usta in nežno pihnil na bradavico, ki je bila mokra od moje sline. "To je žgečkljivo," je zašepetala, ko me je objela. Privzdignil sem se in jo znova poljubil na usta ter ji ponudil nekaj nežnega jezika, kar je prijazno sprejela.
Ko sva se tako poljubljala, sem se usedel nazaj med Lavrine noge. Vse, kar je imela zdaj na sebi, so bile njene zlato obarvane svilene hlačke in pogledal sem navzdol nanje in nazaj nanjo. Lavra je vedela, o čem razmišljam, in rekla je: "Se zavedaš, če jih slečeš, bom popolnoma gola, ti pa boš še vedno popolnoma oblečen, kajne?" Njen nasmeh je bil nagajiv, seksi in igriv. Nisem odgovoril, ampak sem svojo desno roko položil na zgornji del njenega levega stegna, tik ob njeni muci, in jo nežno božal po koži. »Ne bo mi vzelo veliko časa, da se slečem, ko bo čas,« sem rekel in s prvim prstom desne roke nežno posegel po mednožju njenih spodnjic. Lavra me je samo opazovala, ne da bi govorila, in najprej sem začutil njene mehke sramne dlake, nato gladko mokroto njene muce. S prstom sem malo segel v notranjost, nato pa ga nežno potegnil iz njenih spodnjic. Nato pa sem, še vedno v očesnem stiku, dal prst v usta in okusil njene sokove.
Lavrin sok je bil sladek in seksi in vedel sem, da hočem nadaljevati. Nagnil sem se in jo poljubil na kožo njenega notranjega levega stegna ter pri tem vdihnil bogat, mošusni vonj njene muce, nato pa sem se usedel nazaj in prste obeh rok potisnil v pas njenih spodnjic.
"Ali razmišljaš, da bi se spustil name?" je vprašala.
"Je to v redu?" sem vprašal nazaj. Zelo sem si želel okusiti njeno muco, a sem ugotovil, da je morda ena tistih žensk, ki ne mara oralnega seksa.
Lavra je pogoltnila slino in z nasmehom rekla: »Mmm…,« se je ustavila, »to že dolgo nisem počela,« je nadaljevala: "Ampak, rada bi to, če res želiš."
"Kakšna škoda," sem rekel, ko sem nežno potegnil njene spodnjice navzdol, ona pa je dvignila zadnjico, da bi mi jih pomagala sleči. Njene sramne dlake so bile ob straneh le malo pristrižene, da so bile urejene, in so bile malo temnejše od las na glavi ter so bile v nasprotju z njeno svetlo poltjo videti še temnejše. Njene spodnjice sem potegnil navzdol ob njene postavne noge, nato pa jih vrgel na tla ob postelji. Pogledal sem Lavrino muco. Njene notranje ustnice so bile nekoliko temnejše rožnate barve kot njene bradavičke in so bile rahlo otekle, med njimi pa je teklo. Videti je bilo zelo vabljivo in rekel sem: »Imaš čudovito muco, Lavra. In nihče te ni okusil tam spodaj v vsem tem času?« Pogledal sem jo, zožil oči, nagnil glavo in težko verjel, ona pa je zmajala z glavo. "Moral bom popraviti to situacijo," sem rekel.
Spet sem se sklonil in nežno poljubil Lavro, čisto na vrhu njenih notranjih ustnic. Še enkrat sem vdihnil erotični vonj njene muce in čutil sem, kako postajam vse bolj navdušen, moja potreba po tej ženski je postajala vse bolj nujna. Pripravljen sem bil odvreči oblačila s sebe in močno zamisijonariti Lavro, da bi potešil spolno željo, ki jo je sprožila v meni. A vedel sem, da že leta ni doživela oralnega ljubljenja, sem si želel vzeti čas in jo uživati z mojimi usti.
Želel sem temeljito raziskati njeno muco z ustnicami in jezikom. Rahlo sem obrnil glavo in s konico jezika nežno potegnil med njene notranje ustnice, jih okušal in okušal seveda tekočine, ki so se tam zbrale. Prej sem verjel, da starejše ženske ne proizvajajo toliko tekočine kot v mladosti, toda Lara mi je dokazovala, da se motim. S konico jezika sem se spustil med njene notranje ustnice in jezik premazal z njenimi sladkastim sokom, ki sem ga razmazal po jeziku, da sem lahko zaznal okus, toda ona je izcedila več, kot sem lahko pogoltnil. Zelo nežno sem pretipal odprtino njene muce in okušal jedro Lavrine ženskosti, nato pa sem jezik dvignil nazaj, da sem nežno pogladil njen klitoris. Moja pozornost do Lavrine muce je iz nje izvabljala tiho stokanje, vendar se je zdrznila, ko je moj jezik stopil v stik z njenim klitorisom, in me z desnico začela nežno božati po laseh na zatilju.
Nekoliko sem se namestil pod boljši kot, da sem lahko pravilno sesal Lavrin klitoris, in položil svoja usta nanj, z ustnicami, obilno prevlečenimi z njenimi sokovi. Le rahlo sem premikal glavo naprej in nazaj, pri čemer sem z najnežnejšim posegom prisesal njen občutljiv klitoris, Lavra pa je zastokala in se zvijala z boki. Prsi so ji zadrhtele in rekla je: »Simon, to je čudovito. Tako dober si v tem!« Nato se je spustila, da bi prijela mojo desno roko v svojo levo roko, ko sem jo naslonil na njeno levo stegno, in z usti nadaljeval z draženjem klitorisa.
Lavrine prsi so dvakrat zadrhtele in slišal sem jo reči z nujnostjo v glasu: »Ohh! Simon, prihajam!" Nato je upognila hrbet, dvignila trebuh s postelje, stisnila mojo desno roko in rekla "Ohhhh!" in se nato sprostil z dolgim ​​vdihom.
Presenečen sem bil, da je Lavra tako hitro dosegla vrhunec, a zadovoljen sam s sabo, ker sem ji dal orgazem tako, da sem se spustil nanjo, ko sem bil sam tako dolgo brez prakse. Lavra je globoko vdihnila in za trenutek obležala, ko sem dvignil glavo z njene muce, in rekla je: "Pridi sem," in iztegnila roke.
Še enkrat sem poljubil njeno muco, potem pa sem se dvignil in legel nanjo ter prevzel težo na komolcih, ona pa me je nežno poljubila na usta. "Lahko se okušam," je rekla. Njen glas je bil nekoliko hripav, za trenutek je oklevala in rekla: "Veš, lahko ti vrnem uslugo, če hočeš," in z levo roko segla navzdol ter me enkrat pobožala po trdem tiču, skozi kavbojke in nadaljeval: »Toda mislim, da lahko zdaj najdeva nekaj bolj produktivnega za početje s tem. Ali ne?"

Kategorija:
Hetero