Galerija naslade - 20. del

Rojeva se ponedeljkovo jutro. Vsa polomljena sem od vikenda. Po večernem igračkanju te je tako odnešalo v deželo sanj že pod tušem. Na koncu si samo padel v posteljo in zaspal. Poslušala sem jutranje žvrgolenje ptic, oddaljene zvoke vozil na bližnji glavni cesti ter pogledovala skozi okno v prebujajoč se dan. Ti si še mirno spal ob meni. Deloval si potešen. Nehote so mi roke zašle k tebi in spolzele skozi tvoje lase, po tvojem obrazu in vratu vse do tvojega prsnega koša. Roke so si pot utirale naprej, po trebuščku, do dimelj… Nadaljevala sem direktno do tvojega junaka vojaka. Prav nasmejalo me je, ko sem začutila prijetno otrdlino. Samokontrola in odtegovanje užitkom tekom vikenda so vplivali name, tako da sem se to jutro prebujala še bolj željna strastnega skoka v nov dan, nov teden. Na srečo je praznik, tako da ne rabiva skakati iz postelje, ampak se lahko privoščiva poležavanje in igračkanje. Zmenek v Ljubljani, ob kavi imava šele po kosilu.

Roka počiva na tvojih jajčkih, podrsi po tvojem solidno strumnem vojaku. Nasmejim se ob spominih na noči, ko si preživel vklenjen v kletko, preživel vso moje draženje in "izbruhnil" v spanju. Medtem že mežikaš sončku, ki te boža skozi okno in pogleduješ okoli sebe.

"Dobro jutro, Trnuljčica," te v smehu prikličem in že odgrnem odejo. S svojo žametko se podrgnem ob tvojega salutirajočega vojaka. Po nekaj drsih si dovolim, da salutirajoč vojak zdrsne vame. Ni mi do dolgih prediger in igračkanj. Želim te čutiti v sebi. Dvigam in spuščam se po korenu vojaka. Kako dobro se zavedam, da obožuješ tisto prefinjeno čutno žensko neznost, pomešano s prvinsko strastjo, ki nima meja. Še kako mi je jasno, da v tebi sprožam prijetne občutke, ko se čutno dvig in spuščam po korenu tvojega vojaka, ali ko ga hlastajoče požiram. Obožuješ tiste trenutke, ko ti dovolim, da jih zaposliš z nežnim draženjem mojega ščegetavčka. Ali ko mi medtem ponagajaš z malim vibratorjem, prislonjenim na moj ščegetavček, medtem ko se ne pustim motiti pri vedno hitrejšem kroženju z boki in nasajanjem. In kmalu začutim, kako se bliža val strasti. Počasi me odnaša v moj svet, kar čutiš, me zagrabiš za boke in a parimi sunki tudi sebe pripelješ do orgazma.

Omotična padem zraven tebe na posteljo. Stisnem se k tebi. Le nekaj tvojih dotikov, božanje mojih lask in že me odnese v sanje. Naslednja stvar, ki se jo spomnim, so tvoja vprašanja: "Kavica je skuhana. Zbudi se." Prav pašejo hladni dotiki: "Boš vstala, da bova točna za Ljubljano."

Dobro sem se zbudila šele na pol poti do Ljubljane. Ko sva se vozila iz zadnjega tunela pod Trojanami, sem se zavedla, da je čas, da dobim dar govora. Ker kava s Stankom in Jano ne bo ravno prijetna, če bomo sedeli v tištini. Garmin je kazal, da bova na cilju čez 15 minut. Hitela sem pisati sporočilo Jani, da bova čez 15 minut v dogovorjenem lokalu hotela na robu Ljubljane. "Sva že tu," je priletelo Janino sporočilo, "na terasi v kotu, edina sva tu."

Dokaj nenavadno je bilo, da sva se z Jano pozdravili z objemom. Kolikor mi spomin seže v preteklost, sem se z vsemi damami, s katerimi smo si dovolile odpluti v svet nagajivosti, smo se takoj objele. Kot bi z vsako želele začutiti tisto energijo, ki je, ali pa je ni.

Popoldan je tekel boljše kot sem pričakovala. Z Jano sva sedeli na dvosedu skupaj, ena zraven druge. Več ali manj sva govorili samo midve. Moška sta sedela vsak na svojem fotelju, vsak na svoji strani mize. Ves čas pogovora sva se neprestano dotikali: roke, dlani, rame, stegna. Opazila sem, da mi Janini dotiki odgovarjajo. Vsake toliko me je odneslo v svet fantazij, kjer sem si zelo dobro predstavljala najbolj vroče dogodivščine, ki jih ušpičiva z Jano. Energija med nama je bila noro dobra. Šele tvoje sporočilo, ko je Jana odšla na toaleto, me je streznilo: "Rezerviram sobo? Imam občutek, da bosta skočili ena v drugo. Kar tu. Nismo sami." Ozrla sem se okoli sebe in opazila več zasedenih miz. Srečala sem se s pogledi nakaterih in se vprašala, če so tudi oni opazili to, o čemer si mi pisal. Vseeno se nisem pustila motiti v doživetjih, ko se je Jana vrnila iz toalete. Z Jano sva praktično pozabili na najini močnejši polovici. Strinjali sva se, da je v petek idealni čas za skok v savno in jacuzzi.

Ko smo se poslavili v avli hotela, sem ti zašepetala: "Pridi z menoj."

Sledil si mi brez besed. Na stransko in umaknjeno stopnišče. Porinila sem te v zatemnjen kot, prelizala tvojega vojaka, ki ni potreboval veliko vzpodbude. Nastavila sem se ti tako, da sem ss obrnila proti steni in ti čez ramo rekla: "Živalsko hočem. Grobo. Globoko. Naj ti ne pride prekmalu. Spermo hočem v usta. Ko bo čas."

Nervozen si. Ali se ti bo uspelo boleče zariti vame? Boš zdržal brez orgazma? Prijel si svojega vojaka v dlan, z drugo mojo rit. Podražil z glavico po mojem nabreklem ščegetavčku. Parkrat si ga zabil vame. Globoko. Brez milosti. Zadnji šus so jajčka tlesknila ob mojo premočeno žametko. Ko si zaslišal moj stok, si vedel, da me je zabolelo, ko si prodrl vame: "Še želim to bolečino. Potrudi se, da mi pride ob tej grenko sladki bolečini."

S palcem si ob vsakem sunku vame pritiskal na ščegetavček, da sem čutila dodatno napetost. Nervozen si, ker želiš izpolniti moja pričakovanja glede grobosti in vzdržljivosti. Težko se nadziraš. Ko začutiš tisto ščemenje v svojem junaškem vojaku, ga vzameš ven in ga nasloniš na mojo ritko. Nasmehnem se čez ramo in ti zašepetam: "Saj veš, da ne smeš, a ne?" Z nasmehom te zvabim nazaj vame. Zelo dobro vem, kako te rajca moj nadzor nad tvojimi orgazmi. Uživam v nagradah tebi za zmogliivost, vzdržljivost in ubogljivost, in kaznih za neuspehe v moji dresuri. Z vsako igrico, z vsaki. sunkom vem, kako si mi predan, z vsakim odloženim orgazmom si bolj dovzeten na vzburjenje. Uživam, ko zbujam v tebi strast, potrebo in neusahljivo željo. Užuvam, ko mi je jasno, da sam sebe ne prepoznaš na trenutke.

V trenutkih prepovedanega greha na javnem mestu, kjer naju lahko vsak trenutek nekdo zmoti… V trenutkih, ko se sama trudim biti čim bolj tiha, pri tem mi pomagaš tudi ti, tako da mi skušaš z dlanjo zakriti glasove ugodja, ki prihajajo iz mojih ust… Po nekaj urah vzburljivega opazovanja dveh dam, ki sta si več kot očitno naklonjeni, saj sva se z Jank ves čas hote ali nehote dotikali - vsak dotik je obema prinašal vzburjenje. S polno glavo vsega, kaj lahko in kaj ne, te je orgazem odnesel v posebne občutke ugodja. Hkrati pa si začutil brizganje sperme direktno vame.


"Oprosti. Ni šlo drugače," si uspel izustiti.

"Brez hlačk sem. To bo zabavno zdajle," sem zašepetala nazaj.

Na poti proti Celju sva povzemala srečanje in dogovor o rem petku. Nekje mimo Vranskega sva bila, ko sem dvignila obleko in začela drgnizi ščegetavčka. Ves čas sem te opazovala. Tvoje reakcije. Dokler sem zmogla in me ni odneslo v svoj svet. Iz predalnika sem vzela mini vibrator, ker vem, da ga imaš vedno tam za vsak slučaj. In že sem ga nastavila na svojo žametko. Uživala sem. Čim si roko stegnil k meni, sem jo nežno odrinila. Uživala sem celo pot. Nisem štela svojih orgazmov. Opazila pa sem, kako sva uspela odpeljati mimo vseh treh celjskih izvozov z avtoceste, mimo Dramelj, mimo Slovenskih Konjic. Vse do Maribora, kjer sva obrnila nazaj proti Celju.

Opazovala sem tvoje hlače, ki so lepo kazali tvojega trdega in strumnega vojaka, ki je bil vedno težje omejen z vsem blagom. Vedno znova me rajca, ko vem, da bi... Ampak ne moreš.

Ko sva v Mariboru zavila nazaj na avtocesto za Celje, sem se nagnila in približala tebi. Odpela sem ti pas, gumb, zadrgo. Se sklonila. Z roko že vlekla tvojega vojaka ven iz utesnjenih hlač. In že si na sebi začutil moj jezik, ustnice. Mojo vročo, a hkrati hladno slino. Izustil si nekaj nerazločnih besed. Čutila sem ugodje, zmagoslavje, kako malo je potrebno, da izgubiš vajeti iz rok, samokontrolo in te odnaša v tvoj svet. Komaj si še bil skoncentriran na vožnjo. Celo pot do Celja so moje ustnice objemale tvojega salutirajočega vojaka. Polzele do njem. Skoraj pol ure igre jezika in ustnic. Nisva se ozirala ne na kombije, ne na tovornjake. Vseeno nama je bilo, kaj si mislijo, če naju vidijo. Umirila se nisem niti tistih prvih nekaj semaforjev, ko sva stala ob rdeči luči.

Zadnjih nekaj 100 metrov pred tvojim domom sem se spodobno namestila na sopotnikov sedež. Vedela sem, da si v zadregi, ko vidiš sosede pred blokom. Vedela sem, da ti po mislih skačejo vprašanja: "Kako mimo sosedov, ko se vidi kako si trd." Jaz pa sem se smehljala. Jaz namreč lahko zakrijem svojo mokroto in vzburjenost pod oblekico. Čeprav sem čutila neprijetne kapljice vzburjenosti na stegnih. Ampak vseeno…

Komaj si še držal za volan in komaj kontroliral noge. Večkrat si želel zamenjati moje koleno za menjalno ročko, pa sem ti jo vsakič znova popravila. Vse do tik pred zdajci, ko sem te sama prijela za roko in ti jo potisnila nase, skoraj tudi vase - tako da si začutil, kako sem prasička celo pot uživala.

Pred stolpnico si s težavo parkiral. Komaj si se skobacal iz nizkega sedeža. Čutil si vonj moje vzburjene žametne vrtnice na svojih prstih, sledi mojih ustnic na sebi. Nekako sva le uspela priti mimo tvojih sosed in sosedov, ki so se martinčkali na zadnjih poznopopoldanskih sončnih žarkih. V roke sem ti namreč porinila vrečke iz prtljažnika, da si skril pretesne hlače in utripajočo trdoto.

Stala sva pred dvigalom. Malce sem dvignila obleko in se pobožala. Z drugo roko pa si zdrsnila po dojkah. Ostal si brez besed ob moji očitni provokaciji, da ne upam. Komaj sva stopila v dvigalo, že sem začutila tvoje roke, kako me držijo naslonjeno na steno dvigala. Nisi bil nič kaj nežen. Slišala sem zadrgo tvojih hlač. In že začutila korenjaka v sebi: "Ja, to sem želela." Čutila sem, kako prodiraš vame. Čutila sem vsak gib tvojega grobega in hitrega nabijanja. Kako mi pašeš globoko v meni, zelo dobro veš. Kako mi pašeš, ko odmisliš ljudi okoli sebe in si vzameš, kar ti pripada, tudi zelo dobro veš.

Dvigalo je prispelo v 7. nadstropje, ker si bil tik pred orgazmom, si pritisnil 12. nadstropje. Stopnjeval si tempo. Tako me še nisi nikoli nabijal - grenka, a sladka bolečina. Dvigalo se je ustavljalo. Jaz pa sem začutila spermo, s katero si me napolnil. Zadnji trenutek. Skrit za menoj si uspel tudi zadnji trenutek zapeti zadrgo, preden je v dvigalo stopila soseda in naju čudno pogleda... "Čisto sva pozabila pritisniti 7. nadstropje," si hitel z besedami. Medtem ko sem čutila tvojo spermo, ki mi je iz žametke že tekla po stegnih, je pot iz 12. nadstropja do 7. bila precej daljša kot predhodna pot iz pritličja do 12. nadstropja.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Neki posebnega moraš biti

Uporabnik

Hooooot

Uporabnik

Top!