Enchanted in autumn forrest

Enchanted in autumn forrest
Ljubice so čudovito nore fukare, so prasice, so kuzle, so kraljice fuka, so vse o čemer smo vedno sanjali, so vse fakin fantazije, ki jih doma ni. Ne. Niso. Mislim, so, ampak iz povsem drugih razlogov. Ljubice so na nek način povsem enake kot žene, ki jih imamo. Navsezadnje so tudi one žene nekje. Tudi njihov mož jamra, da je njegova žena dolgočasna, v postelji negibna, brez domišljije in sploh ne tisto, kar mu je bilo obljubljeno preden je neprevidno dahnil svoj da.
Potem pride ljubica. Nenadoma je vse tu. Ves fakin ognjemet. Različni moški odreagirajo različno. Na splošno pa v dveh skupinah, tisti, ki trdijo, da je njihova ljubica tista prava, čudovita kombinacija svetnice in babilonske vlačuge in tisti drugi, ki trdijo, da so iz dolgočasne sive miške ustvarili pohotno fukaro. Nič od tega ni res. Eno in drugo so zgolj posledice, ne pa tudi vzrok. Bistvo ljubice ni fuk, bistvo je srce. Podarjeno srce. Ko lahko fuka s tabo samo preko oči, preko dotika, preko misli, zjutraj, ko potihem drka ob možu, ki spi ob njej.
Srce pa se skriva v tajmingu. Bratje moji tajming je vse in je obenem tudi stvar nad katero nimamo nikakršnega nadzora. Ta ura bije nekje v ženski in še same ne vedo, kaj jih premakne, Kaj je tisto, kar jih v nekem trenutku premakne, da se odprejo, da so pripravljene sprejeti, vzeti in še bolj, da so se pripravljene podariti ljubimcu. Ko je ta tajming vžgan, ko se ta alarm sproži, si dragi moji, nikar ne domišljajte, da ste tok jebeno hudi loverji, taki mačoti, taki 6pack jebači s kurcem do sosednje ulice, da se vam nobene ne more upreti. Še tisti, ki so zares taki in nekaj jih je, so zato, ker intuitivno najdejo žensko, ki oddaja signal. Po drugi strani pa je tudi naša povprečnost povsem dovolj. Zaljubljena ženska iz vsakega tička ustvari macolo, iz vsakega wam-peka si nariše 6pack, iz vsakega lenobnega obrata kolesc v glavi naredi duhovitost, ki ji para. Božična zgodba v glavi. Najboljši fuk je v glavi, zato, ker je glava najbolj direktna linija do srca, ki razpira stegna.
Ženska, ki doma leži ob možu, ki spominja na truplo, ker jebat ga, kaj pa naj počne ob frigidni ženki, z loverjem dela vse. Goltanje sperme? Najboljši zajtrk, Fuk v ritko? Anytime. Swingerska orgija? Bring it on. Zaveži me, udari me, kavsaj me v rit in mi reci prasica, medtem ko goltam dva kurca...Vse gre. Kraljice seksa. Ne zaradi vas, ampak kljub vam. Ko si postavljen na oltar v templju, te častijo po Božje. Uživajte trenutek, moji jebači, ker onkraj mavričnega mostu je Valhalla, polna pozabljenih bogov. Bogovi pozabijo, da niso sami sebi namen. Oltarje jim gradijo v zameno za izpolnjevanje funkcije. Saj ji filam pizdo, si mislite, naka, to ni to. Filajte ji srce, če je v njeni glavi Božič, ji ****** darila. Skozi dimnik, brez jelenov, ali z njimi. Ne materialna darila, pač pa tisti popoln akord izpolnjenosti, topline, zaupanja, vrednosti, želje. Vsaka ima svojo lestvico. Ko pogledate ženo, ki v nekih zaprašenih pižamah, s kosmato fračo, rahlo smrči ob vas, se zavedajte, da ko bo obrila pičko, je ni zaradi vas.
Življenje je torej zapleteno, jamranje nad družbenimi normami in civilizacijskim zahtevam po družbenem konformizmu vas ne bodo nikamor pripeljale. Živimo v tem in ob tem, upajoč, da na stolp ne bomo naložili karte preveč.
Vas že vidim, tisoč argumentov, tisoč opazk, kako vam ljubice lahko uničijo, zagrenijo, podrejo, sesujejo življenje ali še huje, kako ga najprej sesujejo z obljubo, da se bo vse, kar je bilo v ljubistvu, da se bo neskončno fukarnje ob večno mokri piučki nadeljevalo tudi potem, ko boš ponovno dahnil da, potem pa se takoj zavijejo v zaprešeno pižamo in si nehajo briti pičko. Tudi to je vse res. Zato preprosto pozabite na ves zgoraj napisani BS, lajf preprosto nima ne znakov, ne krajšnic, ne receptov, ne dr. Phila. Tudi tisoč drugih, ki se bodo zagnali v hvalnico ljubimstva poznam. Bil sem pri obeh in še kje vmes. Kamen gre iz rok v roke, dokler ga nekje ne odložijo na polico, če ima srečo, na cesto, če je nima.
In predno me začnete zasliševati, zgodbe dragi moji, so samo zgodbe, polica pa tudi ni tko slaba.
Tako sem, tam nekje vmes, srečal njo. Mož mi je želel plačati nič, jaz pa sem ju prodajal še manj. Zgodba sodobne ekonomije. Ona je bila v podjetju, tajnica, kuharca kofeta, svetovalka, telefonistka in edina pametna. Mož je imel frende pri LDS. Za mercedesa je bilo to dovolj. Jaz nisem imel izdelka, nisem pa imel niti let. In to je bilo dobro. Mož je imel oboje. Pa še aroganco nekoga, ki pozna nekoga, ki pozna nekoga, ki je dober s prihvatizatorji. Časi našega divjega vzhoda in temelj jebe v kateri smo, ampak zame je bila takrat aktualna samo jeba. Ko junc si mlad. Anyway, preko moje BS predstavitve in njegovega nabijanja s kom vse, da si je dober, mi je ona, ki je stala za njim, slišala te iste samohvalnice tisočkrat in bila verjetno dobrejša s tistim nekom, namenila tisti pogled v nebo, potem si je potiho z roko prekrila zehanje in ko sem skril svoj smeh pod dlan in olikano prikimal čudovitim lastnostnim mercedesa, poslala še nasmeh. Potem je, ko je zajemal sapo, povedala, da bodo zadevo vzeli, vendar moram priti večkrat in jih seznaniti kako zadeva deluje. Pokazala je dve stvari, kdo je siva eminenca in kdo si želi svoj nasmeh še kdaj deliti. On je rahlo presenečeno zakrulil, nama pa je bilo jasno. Ujel sem svoj tajming. Tako sem še prišel nekajkrat, in ona mi je skuhala kavo. Tudi naslednjič, ko sem se ponudil, da ji jo pomagam prinesti. On je imel v roki enega tistih mobilcev...kot bi bili iz prejšnjega tisočletja. Pritisnil sem se k njej in ona je rekla, raje ne tu, kasneje pa me je pospremila ven in si med njegovim kikirikanjem po mobilcu je tako, povsem naravno, povsem mirno, kot to počno ženske, ki imajo svoj del lajfa za sabo, razprla obleko.


Tako čudovita. Tako čudovita ljubica. Jaz sem bil njena igrača, dokler nisem postal Bog. Bratje moji, z igračo se igrajo, Boga častijo. Dobila sva se takoj popoldan, v moji študenstki luknji, kjer pa sem bil na srečo sam. Rabila je igračo, Razprla se je. Vzela si je. Postregla si je z užitkom, povsem mirno, obenem željno. Razprla je svoja stegna in prvič sem vživo videl povsem golo pičko.


Tako čudovito tako lepo, tako sladko, Oba sva se igrala, do jajc in do grla. Prihajalo mi je kot zajcu ampak tudi stal sem kot konj. Čez nekaj dni sva se dobila na kavi, potem na pici, potem na sprehodu. Ko je utegnila, ko je prišla moja mizerna štipendija, ko je njen mož plačal svoj nič. Poskusil sem biti romantičen. Do tistega objema, ko je skrita pod rjuho, prišla k meni in me objela.


Objela me je že stokrat prej, tokrat pa me je objela. Nekaj se je nekje prelomilo. Oba sva vedela. Ves fuk, ki je bil prej je izginil, kot da ga nikoli ni bilo. Ljubljenje, ki sva ga začela sedaj je zasenčilo vse prej. Ljubljenje ni vanila,ni položaj, ljubljenje je fukanje s srcem. Naslednjič pri njenem možu, je ponovno stala za njim in ko sem ravno slišal, da je moj BS izdelek res BS, je ona dvignila svojo oblekico, in jaz sem bil v trenutku kot bull in on je bil z mečko vred navaden šit.


Potem je je povabila na nekakšen dogodek, češ, da je prav, da firma pokaže odprtost za sodelovanje z mladimi itd....Zaprla je vrata za sabo, čisto tiho, tako čudovita, taka boginja, taka...


Prst na ustih je nakazoval adrenalin, oblekica pri njenih gležnih je kazala na smer adrenalina in ko se je nagnila nad tisto mizico tam v tistem fensi hotelu, sem jo ljubil, morda tako kot je ona ljubila mene.


Bogovi, ki pozabijo na svoj job so slabi Bogovi in bolj kot me je častila po oltarju, bolj kot se mi je razdajala, stisnjena in lepa v kostimih,


krpicah, petkah, v vseh mojih sprevrženih fantazijah, manj se je Bogu zdelo, da mora kaj narediti.
Študenstki žur, pir in čiki, slab gin in poceni vino v študentu, kolegica na mojem kurcu.


Potres, ki je podrl tempelj. Seveda bi se tako ali tako nekoč podrl, kajti ona je bila tista ljubica, ki je imela prioritete znane. Pa vseeno, preigravanje potencialnosti in spoznanje da je težko biti Bog, brez vračanja, brez izpolnjevanja svojega dela in spoznanje, da se je usedla nekam, nekam tja med prekat in preddvor, me je sedaj, šele sedaj naučilo nekaj malega modrosti. Nekaj malega spokoja,ko si na oltarjih,služiš.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

moj poklon, fantastično napisano

Uporabnik

Prima.