Sladko trpljenje

Čas dopustov, sredina poletja, ogromno let nazaj.
Naveličan od vsega dela, sem rabil dopust, kot rabi župnik pol deci vina za oltarjem med mašo.
Preprosto, moral sem na morje. A tu je nastal "problem". Kakšna dva tedna prej je v moje življenje stopila ženska.

Par pijač nekaj telefonijade, ene par poljubov in nič več. In zdaj bi jaz na morje. No ja, eni bi rekli, da ni problema. A jaz imam rad spoznavanja, zbliževanja " na počasi", še posebej , če ti je oseba všeč in hočeš kaj na dolgi rok. Bemu sem si govoril, stari, daj na počasi, ne zavozi. A ni vrag, hotel sem na morje in pika. Pa sem tako nežno, z občutkom šel k njej s povabilom. Povedal sem ji, da prostor je, da če hoče lahko spi v svoji postelji, da jo nič ne silim....Skratka z besedami sem jo omehčal, da je pristala, da gre z mano. Zmenila sva se, da bova vzdržna drug do drugega.
Jebemo ja, vzdržna.

Lažje je govoriti kot to storiti. Na ločeni postelji sva kar takoj pozabila. Vse ostalo je šlo še dva dni tako, tako na počasi...držanje za roke, poljubi...no ja, še ti so postajali vse bolj divji. Samo roko je še vedno umaknila iz svojih bokov, ki mi je vse pogosteje uhajala nanj. Pa daj povejte mi kako mi ne bi , ko pa je v seksi belih kopalkah ležala pred mano na plaži in me rajcala.
Vse je postajalo nekam, zelo na hitro. Edino iz vode je hodila še na počasi, da so se kopalke tako fino zalepile na njene prsi. Nipla sta se izrisala, njena žemlja pa tudi. Kapljice vode so drsele po njenem živežu. V misih sem se videl kako te kapljice lovim s poljubi. Kurcu sem tako vse pogosteje "govoril" ... stari daj zdrži, zdrži, daj ne izdaj me s trdoto, prosim daj ostani mehak. A še tako počasnemu moškemu, se slej ko prej, spelje v maloro. Kurac mi je stal že ko je šla v vodo, ko pa je prihajala k meni, pa sem mrcino komaj zadrževal za kopalkami.
Pa bodi na počasi, če lahko. Seveda je opazila, da mi kurac stoji. Pa me je zbodla;
"Te je pičil sršen, da so kopalke nekam zatečene?"
"Ti bom dal sršena...tvoje telo je tisto kar mu godi", sem ji govoril, ko sem hodil za njo v prostor za preoblačenje kopalk. Mislim dragi moji in potem je potegnila kopalke iz sebe. V hipu so mi učke bliskale kot na onem slot mašinu v kazinoju, ko se mu izrišejo trije enaki znaki. Ja pred mano sem zagledal pobrito pizdo, ona na meni kurca v kopalkah, ki je stal kot jambor jadrnice. Pa sem se, kar tam zalepil nanjo.
"Ne tu, Mariachi, greva v stanovanje!" je povedala.
Pa sva šla, ona pred mano, jaz pa s trdim v kopalkah za njo.
Gor pa dol sva po poti stopala in poskakovala čez skale. Pri bogu prisežem, da če bi pot čez tiste skale bila še ene tristo metrov daljša, bi mi verjetno kar med potjo, samo od sebe prišlo. S trdim hoditi v kopalkah za migajočo rito, ki je še nisi videl...ma to je fuk na daljavo, vam rečem. Seveda je dobro to vedela.
A čim so se zaprla vrata stanovanja, je izjavila;
"No zdaj bo konec tvojega trpljenja!"
Pokleknila je pred mano in povlekla kopalke. Začutil sem olajšanje, saj je kačon svobodno zaplesal. A le za trenutek, ker ga je zatem z ustnicami zaobjela . Zamijavkal sem kot goneči mačkon. Ni se ji bilo potrebno dolgo matrat.V hipu me je zaščemelo med nogami. Poti nazaj več ni bilo. S pompoznim sesanjem je iz mene povlekla vsako kapljico vroče tekočine in jo pogoltnila.
Materijala se pač ne meče stran.
Dragi moji pa ne si zdaj mislit, da je trpljenja bilo res konec. Slatko trpljenje se je takrat le začelo.
Na njo sem igral kot na najlepši kontrabas.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Ooooleeeee

Uporabnik

Zelo dobro napisano...
Erotika in komedija v enem miksu - zelo dobro