Pozdravljen,...

Seveda, ker sem rahlo lena in veliko bolj okupirana, je tudi ta zgodba ponovno napisana z zamikom. In posledično je mogoče malo manj sočno napisana,..

Če se prav spomnem sva bila zmenjena za pivo. Nisem delala, tako da sem bila fraj popoldan, se pa ujameva okrog 21h ali 22h v baru kot ponavadi. Par besed, ker sem 0.0 sem pila čaj, pa jegr, pa čaj in jegr, kdo bi vedel,... umes malo skakanja v bar in vn, ker brez dram v domačem okolju seveda ne gre.

Ostaneva na terasi lokala, odhajava vsak sebi in mi poveš da si utrujen. Ok, razumem te. Še malo klepetava in praviš da greš spat. Okey. Baje da nimam pokerface, da ne znam skrivat občutkov, tako da ne vem ali si mogoče opazil malo razočaranja... Ampak hej, zastopim. So naporni dnevi, vsakomur po svoje.

Doma pa ne vem ali sem se prvo stuširala ali takoj šla pocartat mojega psa. Psičko pravzaprav. Psica sem jaz ;)
In dobim sporočilo, po parih besedah napišeš da prideš. Ja,... Ne bom priznala, da sem vrata pustila priprta točno zaradi tega. Mogoče, no,... mogoče pa le pride. Če ne bi prišel, bi šla zapret vrata in spat.

Zanimivo mi je, kako se ti pusti tudi moja psička cartat. Sploh ni želela it dol z postelje, želela je še in še,... Ampak jst si tudi želim dotikov.

Lahko preskočim kako sva se ulegla na posteljo, slačenje in to da sem padla iz postelje direkt na koleno, ker sem se zaplela v lastno rjuho? Baje z mano da ni dolgčas,... Ali izgubim dar govora, ali začnem jeclat ali pa padem iz postelje. Pizda je že mokra ko ti ga počasi vlečem in fak, res se ga ne naveličam. Neverjetno. Vsakič sem začudena in me fasciniraš. Tako ti kot tvoj kurac. S čim me tako pritegneš? Tokrat je pa situacija malo drugačna. 69 in občutek tvojega jezička na pizdi in kako se igra s ščegijem, tvoji prsti kako me zadovoljujeo medtem ko ti ga poskušam vlečt. Tako zelo mi paše, da se spozabim kje sem in kaj delam. In se potem spomnem in ti ga vlečem naprej. Počasi mi postaja 69 vedno bolj všeč. Spomnim se kako sem se začela trest, noge in celo telo, ko mi je začelo prihajat, jst pa na tebi in ti ga vlečem. Noro. Me pa še vedno skrbi da te ne bom zadušila.

Veš da si me presenetil. In hvala. Zanimivo mi je bilo in hkrati malo nerodno, ker si me res presenetil. Ponavadi je samo fuk, sex, odvisno kako rangiramo. Tokrat se spustim do konca na tvoj kurac, da občutim kako mi vzame dih in kako zdrsne notri, razširi potrebno muco. Takrat me pa primeš za vrat in povlečeš k sebi. In me poljubiš. Tako nežno in lepo, da se še dodatno izgubim. Mehke ustnice. Res nežne in prijetne. Zdaj vem kakšen občutek pustijo. Zmedel si me in me začneš pod mano fukat. Obožujem poljube ampak so zame nekaj res intimnega in me zrajcajo do konca. Sledilo je še nekaj poljubov in fuka, tako in drugače,... se nadaljuje....

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Odlično!

Uporabnik

Vsec mi je tvoj dodatek, da psica si ti... obozujem psice Wink