Moje prvo nastavljanje (3 / 5)

Moje prvo nastavljanje (3 / 5)

"Kaj je narobe, Janez … Je kaj narobe? Tako buljiš!" V tej moji igri sem pogledala navzdol in opazila, da je bluza skoraj do konca razprta. Moje prsi so bile skoraj popolnoma zunaj in skoraj popolnoma na očeh. "O moj bog! Moje prsi so ušle iz bluze! Tako mi je žal . Ta bluza je preprosto preveč ohlapna. Ne bi je smela nositi danes," sem rekla, ko sem dvignila eno roko in nežno..... in počasi ....objela desno dojko in jo dala nazaj v kritje bluze. Še bolj počasi sem to naredila z levo dojko." Upam, da te nisem spravila v zadrego, Janez. To se mi je pripetilo zaradi preveč popitega vina in sem prepozno reagirala." "V redu je, gospa Taler. Ni mi nerodno. Razumem. Take manjše nezgodice se pač dogajajo,« je rekel očitno vznemirjen ob tem, kar je pravkar videl. Ko sem se usedla nazaj, pa sem še za nekaj centimetrov dvignila krilo – kot po naključju. Zdaj ni mogel umakniti pogleda z mojih nog. Revček je buljil in požiral slino ... Moje krilo je bilo še višje na stegnih in ko se je nagnil, da bi dal svoj kozarec na mizi, sem se spet malo pretvarjala, da se udobno premeščam. Ampak mislila sem, da je končno le uzrl moje hlačke v razkoraku, ko so se moje noge za hip odprle in razprle. Najbrž bom morala še kaj več storiti, da jih bo res videl. Segla sem po prtiček na mizi in ga "po nesreči" spustila na tla. "Ga bom jaz pobral. gospa Tajler," je rekel, ko se je sklonil. Pretvarjala sem se, da gledam stran, medtem ko je bil sklonjen, ampak videla sem, kako je obrnil glavo in pogledal pod moje krilo, ko se je sklanjal. V tistem trenutku sem razmaknila noge in jih pustila malo odprte. Dobil je jasen pogled na moje vlažne spodnjice. Bil je tako zatopljen v ta pogled, da je moral trikrat seči, preden je končno lahko zgrabil prtiček. Stavim, da mu je ta pogled pognal kri v glavo. Ko je dosegel prtiček in se nagledal vlažnih spodnjic, sem opazila, da je izboklina v njegovih kratkih hlačah še večja, kot je bila pred nekaj minutami. In ko se je spet usedel, se je malo razprla hlačnica njegovih širokih kratkih hlač. ZDAJ SEM BILA JAZ NA VRSTI DA KAJ POGLEDAM!!! Tokrat ni bilo dvoma, na sebi ni imel spodnjih hlač! Videla sem del njegovega penisa, njegovega mladega tiča!!! Ko sem sedla nazaj in potem, ko mi je Janez spet natočil, sem lahko videla v borih dveh ali treh centimetrih med robom hlač in njegove noge vsaj del njegovega tiča. Dovolj, da sem lahko presodila, kako postaven je njegov najstniški kurac!!!

Ne vem, kaj me je prešinilo, a kar naenkrat sem imela resnično močno željo, da bi imela nadzor nad položajem, da bi pokazala Janezu, kako seksi sem, in da ga lahko popolnoma osvojim. Hotela sem videti njegovega tiča, ja "tiča", ne več "penisa"! Naj raste … raste v moje pohotno veselje. In sem se odločila, da bom res uživala. Sedela sem s kozarcem vina v roki in se pretvarjala, da sem vedno bolj v rožicah, vidno pijana – bolj kot sem bila v resnici in nespretno sem potisnila krilo še višje, da je bilo na eni strani enako visoko kot moj kolk. Vedela sem, da bo tako jasno videl, na kaj lahko upa. "Fant, mislim, da sem to popoldne popila preveč vina. O, Janez! Kar malo se mi vrti. Upam, da se ne bom osramotila pred teboj." »Ne skrbite, gospa Tajler, mislim, da izgledate odlično – kaj odlično, čudovito! Meni delujete popolnoma trezno", je rekel, medtem ko je strmel med moje noge. Ne le hlačke, tudi nogavice, priprte z držkami na životec, so dvigovale hotene občutke in njegovo mlado batino. "No, mogoče je res, ampak bolje bo, da ne pijem več. Nočem se osramotiti pred tako prijetnim mladeničem, kot si ti." Kot sem rekla, sem se spet nagnila naprej, da bi položila kozarec na mizico. Skrbela sem zato, da me je še vedno videl, kot da sem na razstavi. Izvil se mu je glasen izdih, tako sem bila prepričana, da je zdaj jasno videl moje spodnjice v mednožju. Moje noge so bile kolikor toliko narazen, da je videl tisto … – seveda moje hlačke v koraku, ki so komaj pokrivale mojo mokro pizdo.

Ko sem se usedla nazaj, nisem stisnila nog, ampak sem jih pustila narazen – za njegove pohlepne oči. Naslonila sem se nazaj na stol in začela brundati ter slediti ritmu glasbe z gibanjem mojih nog. Ko sem razpirala in zapirala noge, sem vedela, da stegujem hlačke, napete čez mojo muco (in to vedno bolj mokro mucico!). Gotovo je videl tudi ustne moje pizde, orisane na mokri svili. Čutila sem, kako utripa v ritmu glasbe moje telo … In te hlačkice (pizdačice!) so postajale vse bolj mokre, kot je vse bolj zijal vanje." Ta glasba tako lepo valovi, kajne Janez. Res me sprošča!" sem rekla, ko sem uživaško priprla veke in dala roke za glavo ter tako raztegnjena sem spet kazala svoje trde bradavičke skozi tanko bluzo. Prepričana sem bila, da je takrat mislil, da sem pijana in da me bo lahko izkoristil … Saj prav to sem hotela, da bi mislil. "Še naprej mi pripoveduj o našem mestu. Rada bi slišala vse o tvoji poti, po kateri prinašaš časopise." Počasi sem še naprej premikala noge – odprte in zaprte ob ritmu glasbe in to početje je mojo muco bolj osrečilo, kot karkoli podobnega v preteklosti.

Ubogi Janez se je ves čas vrtel na svojem stolu in tudi poskušal ujeti ritem glasbe med osredotočenjem na svoj vzburljivo zvedavi pogled. Seveda, sem skušala zagotoviti čim boljšo predstavo. Obnašala sem se, kot da premikam noge le z neko malomarnostjo. Počasi sem stegnila roke nad glavo – tako je imel ubogi mladenič dve razgledni področji: na moje premočeno mednožje in na moje otrdelo bradavičje … Janez je sramežljivo obrnil glavo stran in se pretvarjal, da gleda proti oknu, ko je videl, kako se pretegujem. A zdaj je bilo že jasno, v kakšno stanje sem ga spravila. Glavica njegovega (tako zaželenega!) tiča je pokukala čez pas njegovih kratkih hlač. Ej, lahko sem videla, kako je ljubka! Morda ni bila tako velika (kot je Tomaževa!), vendar je bila tako poželjivo meseno rdeča. Skoraj mi je bilo žal, saj je moralo biti to neprijetno za tega petelina, da je pas stiskal njegovega tiča v nerodnem položaju. Spraševala sem se, kako bi izgledalo, če bi stal pred menoj brez hlač … - in da bi ga lahko Janez božal, medtem ko bi jaz gledala, sem pomislila ... Ko se je Janez obrnil nazaj, sem še naprej premikala noge po taktu glasbe in ga opazovala, kako strmi v moje mednožje. Skoraj se mi je zdel hipnotiziran in videti je bilo, da se ne zaveda, da ga pozorno opazujem. Vedela sem, da … Čas je bil, da dogajanje vsaj malo pospešim. "Ja, Janez, ali buljiš v moje noge?" Dvignil je pogled in končno opazil, da ga hotljivo gledam. Nekoliko sramežljivo je rekel: "Oprostite, gospa Tajler. Nisem hotel strmeti, ampak vaše, ah ... vaše noge izgledajo tako lepo!" "Oprosti mladenič," sem rekla in pogledala navzdol na svoje noge, pa še malo privzdignila rob mojega mojega krila. "Zdi se mi, da sem popila preveč vina. Najprej sem bila neprevidna s svojim oprsjem, zdaj pa razkrivam še svoje noge. Kaj si moraš misliti o meni? Žal mi je. Nisem se hotela osramotiti s tem, da sem pokazala toliko." "V redu je, gospa Tajler. Super izgledate!. Res pa ste mene spravili v zadrego …" "No, hvala za kompliment. Zaradi tega se počutim zelo dobro, če sem res všeč mladeniču tvojih let. Pravzaprav se počutim dobro, ker me sploh gledaš. Ko pridemo v moja leta, se zdi, da veliko seksipilnosti izgine. Nihče me ne gleda več poželjivo." "No, lahko bi ves dan gledal vas, gospa Tajler." "To je tako lepo od tebe, Janez. Ni pogosto, da ženska sreča lepega mladeniča, ki bi bil pozoren do nje. Še posebej, ko lahko vsak dan gledaš lepa mlada (sočna!) dekleta …"

"Ali res misliš, da izgledajo moje noge seksi?" Ob tem sem združila nogi in ju dvignila visoko od tal, tako da so bila moja stopala nad višino njegove glave. Tako je lahko videl zadnji del mojih stegen in pot do mojega razporka in zadnjice. "Vedno sem mislila, da so malo presuhe. Ali res misliš, da so v redu?" "Izgledajo božansko, gospa Tajler. Najboljše noge, kar sem jih kdaj videl." Noge sem spustila nazaj in jih postavila na tla. Malo sem razmaknila kolena in se začela božati po zgornjem delu stegen z obema rokama. Moje krilo je zdaj prišlo skoraj do pasu. Tako, da ni bilo niti širine borih nekaj centimetrov blaga – odkrivanje je bilo že skoraj popolno. "To je res kompliment glede na vse lepe mlade noge tvojih sošolk (ali katerih drugih deklet …). Ampak še vedno mislim, da so moje vsaj malo presuhe, kajne?" S temi besedami sem spet na široko odprla noge, pritegnila roke navzdol … Nežno sem božala notranji strani obeh stegen … seveda zelo … zelo počasi. "O, prisežem, gospa Tajler, da so to najlepše seksi noge, kar sem jih kdaj imel videl."

"To samo tako praviš (zaradi lepšega), Janez. Ampak hvala! Vedno je ženska rada občudovana. Veš, spet se počutim malo seksi." "No, res se mi zdite seksi," je rekel, ko se je zvil in skril glaviča svojega tiča v izboklino svojih kratkih hlač. "Tako sem vesela, da tako misliš, Janez! Ne veš, koliko to pomeni starejši ženski (ki že odcveta …) – taki, kot sem jaz. Ampak ali res misliš, da so videti seksi?« sem ga gnjavila z vprašanjem, ko sem se še pretvarjala – in nisem bila še odločena, da noge še bolj razkrečim, da bi še bolje videl moje mokre hlačice na moji mucici - potrebnici. "Oh, gospa Tajler, tako se mi zdi, mislim, mislim, izgledajo super. Super!", je rekel, ko je dal roko čez razporek kratkih hlač, da bi prikril njegovo naraščajočo erekcijo. Z rokami blizu svoje mučke (sicer še prekrite s premočeno svilo), sem rekla: "Janez, Kaj tudi ti postajaš malo hotljiv? Vidim, kot da prekrivaš izboklino tvojih kratkih hlač. Upam, da te nisem razočarala – ampak nisem si mislila, da bo pogled na moje noge, povzročil rast nečesa v tvojih hlačah. Ali si kaj takega že doživel, ko si občudoval noge kakega dekleta?"

"No, malo že – ne takole močno. Če vam povem po pravici, gospa Tajler, sram me je to povedati, anpak … Vidim tudi vaše spodnje perilo in to je to – kar me tako navdušuje." "Kaj res?" sem rekla in pogledala navzdol v svoje mednožje, »lahko, da sem ti malo več pokazala, pa se tega sploh nisem zavedala.« Pokrila sem si muco z rokami – s tisto kretnjo … kot mala šolarka. "Oh, res mi je žal, Janez. Nisem vedela, da lahko vidiš moje spodnjice. Tako mi je nerodno, da se mi zdi, da bi se morala preobleči v dolge hlače." "Tega vam ni treba storiti, gospa Tajler. Vseeno mi je. Pravzaprav … Všeč mi je, da je tako." »Ali? Ne morem si predstavljati, da bi mladenič, kot si ti, želel videti hlačke za stare dame," sem rekla, medtem ko sem počasi šla z rokami čez moje hlačke, ko je gledal. "Vsekakor. Še nikoli nisem videl ženske v spodnjem perilu." "Gotovo se hecaš, Janez. Ali nisi nikoli videl vsaj hlačke ene od tvojih prijateljic? Tudi po naključju?"

Nadaljevala sem z božanjem spodnjic, ko sem se pogovarjala z njim in opazovala njegove poglede, usmerjene v moje mednožje in čutila, kako tam spodaj spet postajam sokovnik … "Ne, povem pošteno, nikoli nisem še tega videl. Preveč sem bil zaposlen z delom, da bi hodil s kakim dekletom … Tvoje damske hlačke so prve, ki jih lahko vidim in občudujem.« Zaenkrat, revež, še ni veliko videl, toda kar sem dosedaj koketno izvajala, je bilo zagotovo seksi. Mislim, da sem pridobivala navdušenje, saj bo kmalu videl še kaj več … Zdaj sem vedela, da je prišel trenutek odločitve. Temu otroku sem hotela pokazati, karkoli bo želel videti in seveda … še kaj več (v Tomaževo in moje pohotno veselje …). Bila sem tako vznemirjena … nedolžnost in erotičnost vsega tega, kar sem želela ... NeI Kar bom IMELA! Ja, ja - moram mu pokazati vse. "Mislim, da je to precej normalno za zdravega mladega fanta, kot si ti. Si res želiš videti moje hlačke?«