ŠTUDENT

Imel sem precej naporno službo v središču mesta. Med urami intenzivnega dela sem si vsake toliko vzel nekaj minut za obisk erotičnega portala. Na moj oglas se je javil mladec šestindvajsetih let z zanimivim opisom in s sproščenim pristopom. Zanimal me je in začela sva si dopisovati. Kmalu sva se dogovorila za srečanje v bifeju Parlament, ki je bil obema blizu.

Kot običajno sem prišel na kraj zmenka malce prezgodaj. Sedel sem na barski stol ob oknu, naročil pivo in čakal. Vedno je tesnobno, ko pričakuješ neznanca in ne veš, kdo se bo pojavil. Prejel sem sms: Sem že tu. Opisal sem, da sedim pri oknu. In potem šok. Široko nasmejan mladenič: »O, fak, nikoli si ne bi mislil! Uuuu…« Med smehom so se mu svetile oči. Nisem vedel, kaj naj – še nedavno je bil moj študent. Pa sem premagal začetno zadrego, predvsem zaradi njegove sproščenosti. Rekel je, da sem mu všeč in da si želi poskusiti daddy varianto. Ugotovila sva, da imava opravke v mestu do noči, pa sva se dogovorila, da ga poberem z avtom in odpeljem domov.

Ves dan mi vse skupaj ni šlo z glave. Po eni strani me je privlačilo, še zlasti on mi je bil všeč, čeprav pred tem nikoli nisem pomislil nanj. Po drugi plati pa nasprotujem stikom s študenti. No, v tem primeru so se najine uradne poti razšle in pravzaprav ni ovir…

Počakal me je na postaji pred pošto. Ustavil sem, vstopil je in odpeljala sva se proti Črnučam. Tam me je vodil po gozdni poti do jase. Noč je bila precej svetla, skoraj polna luna. Ustavil sem in izstopila sva. Zunaj sva se objela in poljubila. Prešinilo me je, kako dober občutek ima za dotik in kako dobro se liže. Roke so mi drsele po njegovem čvrstem telesu…. Odpel sem mu hlače in počepnil. Pred obrazom se mi je prikazal velik, izredno debel kurac, rahlo zakrivljen navzgor, čvrst, napet, z že slečeno glavico. Vzel sem ga v usta in zapredel od ugodja. Čudovit na otip in neznansko okusen. Užival sem v igri z njim, medtem ko me je on božal po vratu in vzdihoval. Potem me je dvignil, sam pa se je spustil do mojega mednožja. Srce mi je divje utripalo, čutil sem ga na vratnih žilah…res ima občutek…. »Rad bi te pofukal«, je zašepetal. »O, s tole gromozačo? Ne bo šlo!« »Ne boj se, je debel, ampak ne pretrd, je prijeten…« Vedel sem, da se ne bom mogel upreti. »Odpri prtljažnik«, je rekel. Res sem odprl prtljažnik svoje Katrce in sedel na rob, on pa mi je slekel hlače in spodnjice. Na štiri sem zlezel v prtljažnik in mu izbočeno ponudil svojo češpljo. Začutil sem njegov jezik na njej in zvrtelo se mi je. Očitno je užival, ko se je igral z njo in v meni je naraščalo radostno pričakovanje. Končno sem na vhodu začutil glavico njegovega uda. Bilo me je strah, pa vendar se nisem kaj dosti upiral. Bil je nežen in tudi znal je. Kmalu je bil ves v meni in drži, bil je prijeten občutek kljub debelini. Prepustil sem se in užival, ko je v meni iskal in končno našel potešitev.

Ko se je prepoten odmaknil in snemal kondom, sem tudi sam veselo brizgnil v travo. »Ej, Stari, ful si dober, še bi te!« Objela sva se in se znova poljubila. »Mudi se mi«, sem zašepetal. »Razumem.« »Te zapeljem domov?« »Ne, nekaj metrov naprej imamo hišo, tule je z zadnje strani.« Še enkrat me je poljubil, potem pa stekel proti domu. V mesečini sem videl še njegovo silhueto, ko se je veselo razposajeno pognal v zrak…in že je izginil.

Uporabnik

Sva se še dobivala...

Uporabnik

sej ves da se pricakuje nadaljevanje:)