Severna avantura

Zvečer te bom pohopsala, je rekla Bojana med potjo. Pred potovanjem sva se namreč dogovorila, da si me lahko vzame, kadar si zaželi, isto je veljalo zame. Bili smo na severu Evrope in dan je bil dolg. Moniki ni bilo prav. Na tem potovanju bi te rada imela najprej jaz. Tako smo se dogovorili, da za kratko prestavimo "hopsanje". Zvečer sem se posvetil Moniki.

Spali smo v apartmajih s skupnimi kopalnicami. Bojana in Marko v večji sobi z otroki, midva z Moniko v manjši sobici. Dan je okoli polnoči na kratko zadremal in se ob dveh spet prebudil. Zunaj, pod oknom, so se pasli konji. Zajtrk smo jedli v večji sobi. No, Monika je šla k njim in namignila Bojani, da je pa zdaj mogoče čas... Bojana je prišla dol. Dajva, nimava veliko časa je razburjeno rekla in se smejala. Še preden sva zares začela, je na vrata potrkal Marko. Ni želel izpustiti predstave iz VIP lože. Vse je bilo hitro, odbito. Nekaj časa sem jo obdeloval, potem pa pomignil z glavo Marku, naj me zamenja.

Naslednji večer smo prespali na samem, ob zalivu. Ob leseni koči je bil na verandi jaccuzzi, voda pa ogreta na 39 C. Sonce je pustilo za sabo rdeče obzorje, ko se je dan prevesil v nov dan. Zelo počasi sem zlezel v vročo vodo ter užival v svežem zraku in pogledu na zaliv. Čez čas se mi je v jaccuzziju pridružil Marko. Izmenjala sva par moških besed in naredila načrt potovanja za naslednji dan. Ko so bila jajčka že skoraj mehko kuhana sem šel ven in nekaj časa nag hodil po terasi, da se ohladim.

V koči sem srečal Bojano. Golo. Njena silhueta ob pridušeni svetlobi mi je pognala kri v napol kuhano klobaso. Mmmm kako si sexy, zdajle bi te... Super, samo kje pa, je vprašala navihano Bojana. Sredi jedilnice je bila miza. Bojana se je vsedla na mizo, jaz pa sem klobaso vložil v njeno pečico. Morala sva biti zelo tiha, da ne zbudiva otrok. Monika je bila v sobi, Marko pa v jaccuzziju. Ni trajalo dolgo, je pa ostal lep spomin na tisto mizo.