Erotične zgodbe > Deep dixie blues. Ver 2.0

Deep dixie blues. Ver 2.0

Pustim, da mi snežinke padajo na lase. Na lica, usta...Stojim na snegu in jih opazujem. Mehke, puhaste, bele...in mrzle. Poližem jo z ustnic. Še vedno čutim njen okus. Še vedno lahko z mislimi obnovim njene dotike. Povsod po sebi. Naježim se ob spominu na njeno mokroto, ki je risala najlepšo od črt po mojem telesu. Na dlani si pričaram okroglino njenih prsi.
Lahko bi se mi mudilo. Zelo lahko bi se mi, vendar se mi ne. Paše mi mir, tišina in sneženje, ki me počasi oblači v belo. Ona mi je všeč v belem. Vedno mi je bila. Razumem tipično ženski predsodek do bele, vendar je v resnici nepomemben. Barva je nepomembna, želja, ki barvo izžareva šteje.
Roki potisnem v žepa. Čakam klic. Ali brnenje smsja. Če bi bil Gandalf bi iz vročine svoje sape, ki se na -8 zdi kot dim težkega parnega stroja, oblikoval njeno postavo. Majhen obraz, delikatne ustnice, izrazita brada, tenak vrat, športna ramena, hrbet po katerem se roka tako elegantno zapelje do vrha napete ritke. Če pa se spusti na drugo stran, se kot žogica fliperja ujame med dve čudoviti polkrogli, kjer se lahko neskončno dolgo odbija od ene do druge, preden se po sredini spusti naravnost dol v špranjo. Konec igre. Je prelepo, da bi šel drugam.
Mrači se. Res je mraz. Vendar mir zamenjam za ugodje. Vem, da nje ne zebe. Nima niti miru. Ima pa ugodje. In belo. Bele prozorne čipkaste tangice, ki imajo v sredi samo vrvico, ter enak nedrček, ki z nežno, skoraj prozorno čipko, izpostavi njena nedra in temno rdeči postavni višnji, ki belo spremenita v užitek.
Zebe me. Nič se ne dogaja. Tišina pritiska name. To je pač tako, ko se spraviš iz Ljubljane in se ustališ na deželi. Sneg zaškripa v mrazu, ko se premaknem proti vratom. Vsi so na kupu. Komanči, tašča....Ne vem ali skrivam olajšanje ali razočaranje. Ves ta spektakel se vrti s svojo znano zgodbo, ko telefon zabrni. Kdo bo prej? Jaz ali najmlajši Komanč? Starševstvo....Jebenti. Nekako mi uspe, pograbim telefon in se spravim v vogal, ne da bi odgovoril, ali ni mami česa poslala.
Ja, je. Fotko. Njena srajčka, napol razpeta, dlan, očitno moška, na eni joški dekolteja in njena dlan na njegovi. Lepa fotografija. Nežna. Domača. Ljubosumje me požene. Pizda! Fak!.
Ne, ne, ni bilo namenjeno vam, se izgovarjam začudenim obrazom.
Še dobro, da imam status čudaka. Čakam. Predolgo. Naslednja. Njen bel nedrček, na eni strani potegnjen dol, bradavička, osvetljena, mokra, trda, prelizana....
Še ena, hotelska soba, stol, preko njega vrženo krilo. Njeno. Srajčka. Ogledalo. Odsev njenega telesa, samo pol se ga vidi, nogavičke, samostoječe, nedrček povsem potegnjen na boke, ritka izbočena, da pokaže minimalnost tangic in slutnjo razprte mokrote spodaj. Trga se mi. Hočem jo. Rad bi ji povedal, da je moja. Samo moja. Rad bi jo naklestil, da bo vedela...rad bi jo videl fukati. Obenem vljudno razglabljam o ničemer, živčno potrkujem s prsti.
Pa kaj imaš s tem telefonom?
Ah, menimo se nekaj, kino pa te stvari...
Traja. Traja.
Spet. Še enkrat. Še enkrat. Ne morem odpreti. Vsi so nametani okoli mene. Fak, spravite se, si mislim. Priložnost. Odpri, upaj (ali jokaj), da ni film, skrij ekran, ujami med roki, tako je prav...njena krasna polna joška, na trdo bradavičko naslonjen kurac z velikansko rdečo glavco, kapljica na njegovem koncu. Naslednja. Njena lica, ustnice iz katerih gledajo polna jajca, vse ostalo je v njenih malih seksi ustkih. Pizda ji mala, potrebna! Kdaj je že mene tako pohotno goltala? Tako, čist do konca! Zadnja. Njeno telo, nogi razprti, gatke potegnjene z nje, posvaljkane na gležnju, pička, gola, prasica potrebna, zame ni nikoli čisto gola, razprta, njeni roki vlečeta bradavički.
Šit. Koliko časa traja službena pot? Jutri zvečer bo doma. Celo noč? Jebenti...
Dolgo časa ni nič. Potem spet cingljajo. Ena za drugo. Njegova glava med njenima nogama. Njena med njegovima. Kurac. nastavljen na premočeni vhod meni najslajše scejenke. Njegov trebuh, njen trebuh, v pravem kotu, skupaj, zasajen do konca vanjo, njegovi prsti vlečejo trdi bradavički. Umaknem se. Filmček. Fuka jo kot kobilo. Ona vzdihuje, vrti pičko, se nasaja.
Fotografija, ona na vseh štirih, pred ogledalom. Nastavljena. Naslednja fotka, zajeta iz ogledala, fukana od zadaj kot zajkla.
HvalaBogu, odhajajo. Komanči v pižame. Stvari mi padajo iz rok, bentim, težim za vsako stvar. Cinglja. Nimam časa.
V postelji. Počasi. Mučim se od začetka. Od prve fotke do še neodprtih. Z eno roko. Zadnje tri. Jaha ga. Njena povsem gola pizdica je nabita na štango. Vidim bele kepe njenega močefita, nabrane na spodnjem robu curaka. Fuka jo stoje. Našpricana bela črta njegovega kurčevega semena, od bradavičk do ustnic. Pizda, kako sem trd.
Zadnji sms. Njen. če sem užival? Če je bilo to, kar sem si želel? Da je uživala. Da ji je prišlo. Trikrat. Da komaj čaka, da spet vidi. Želi si mene. Želi mi pokazati, obnoviti vsako malenkost,želi čutiti mene. Želi si mojega tiča. Pogreša me. Ljubi me. Gre spat. Utrujena je.
Tudi jaz sem utrujen. Tipkam. Ne morem spati. Predaleč je. Ljubim jo.
Kovček je v kotu, Tina na mojih prsih. Solzna, predana, moja. Ljubim jo.
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Dostopna profesorica

objavljeno 24.05.2018 ob 19:32 | komentirano 0x

Prvič

objavljeno 24.05.2018 ob 11:59 | komentirano 0x

TO SEM JAZ...

objavljeno 23.05.2018 ob 14:28 | komentirano 2x

Edini

objavljeno 22.05.2018 ob 18:52 | komentirano 0x

popolna zabava

objavljeno 22.05.2018 ob 18:10 | komentirano 1x