Erotične zgodbe > My Story

Sam ne vem kaj me je pičilo, da po nekaj letih neaktivnosti danes zjutraj naredim nov profil in delim zgodbo na avanturah, katere bit niti ni surova menjava tekočin
Verjetno je razlog kup neizrečenih čustev, ki sem jih stalno tlačil, ponavadi v strahu pred zavrnitvijo ali zaradi nespretnosti pri navezovanju stikov z ženskami.

. Bolj kot ne z navade sem se prijavil v klepetalnico na sorodnem portalu, že malce zdolgočasen od iskanja ženske družbe. Nisem nekdo, ki stalno rabi pet ljudi okoli sebe, da razlaga dnevne notifikacije na zasebnem področju, a je bil spet tisti večer, ko bi mi teknil pogovor z žensko. Bil sem eden tistih večno samskih fantov, ki bi dali roko za zvezo. Kljub s časom pridobljeni samozavesti in opustitvi patetičnega izsiljevanja zveze, po kateri srčna želja je bila gonila vseh mojih športnih in drugih poskusov, da bi z uspehom, spremembo dobil žensko pozornost, sem bil v tistem času precej melanholično razpoložen, predvsem željan dotika, objema, pogovora.
Od nekdaj sem imel specifičen okus, le da ga nisem znal tako definirati kot dandanes. Obožujem markantne in samozavestne ženske v zgodnjih tridesetih ali starejše, po možnosti srednje ali baročne postave in rahlo dominantne -alfa samice; sicer kemija mora biti, a postavljam vsebino pred videz.

Splet prenese marsikaj, a odgovori dame v prvi polovici 40-ih so bili vedno bolj zanimivi, čeprav je že s profilom pustila dober vtis. Pol ure čveka je minilo kot bi švignil in pogovor se je zavlekel pozno v noč, tako kot dan po tistem in naslednjih nekaj tednov, le da sva se s časom včasih ujela tam tudi tokom dneva. Opravljala je delo v pisarni, tudi sam sem se takrat že skušal postaviti na lastne noge in ob obilici časa je tako klepet mimogrede postal večkratna dnevna stalnica.

Kljub precej razočaranjem na ljubezenskem področju tokom let in frustraciji, ki jo je povzročal občasen občutek osamljenosti, sem z reale in predvsem spleta odnesel eno pomembno lekcijo - nikoli ne pričakuj nič- sicer samoumevno večini bralcev ter vrstnikom, a sam sem bil na področju odnosov z ženskami, osvajanja in pristopa kot tabula rasa, naiven in nespreten, če k temu dodamo še nekaj pasivnosti in introvertnosti, potem nedolžnost sredi dvajsetih ni bila presenetljiv izkupiček. Že od konca osnovne šole, ob prvih simpatijah, sem bil prepričan, da je za osvojitev ženskega srca potrebno znati Visoko pesem - in to v vsaj desetih jezikih. Niti duha in sluha spontanosti, le metanje kamnov predse Kljub nekaj seminarjem in vsej prebrani literaturi o mreženju, komunikaciji; sem sčasoma postal spretnejši v navezovanju stikov, a pri poskusih izboljšanja zasebnega življenja obstal kot vkopan, skoraj vedno med poskusi navezave stika s simpatično gospodično na troli ali v knjigarni. Če ne drugo se je glas preveč tresel, da bi imel kaj možnosti.
Minila sta dva mesca od prvega klika in zdaj sva pogovor preselila na mail. Nikoli nisem omenil seksa ali jo povabil na kavico, čeprav sem jo zelo želel spoznati v živo.
Bilo mi je zelo nerodno zaradi seksualne neizkušenosti in nespretnosti, pogosto sem lagal v družbi o kakem podvigu in bivši zvezi, vsaj toliko, da sem pristal v sivem povprečju zgodb in seks kilometrine in ne bi vzbudil sumov.
Vse to me je od znotraj žrlo, nihče me ni poznal takega kot sem v resnici.
Najino debato v Google Hangouts je včasih prekinila z vprašanji kot "Kaj bi tvoja mama rekla, če pripelješ domov žensko, ki ji je skoraj vrstnica?" -Glede na to, da poješ v zboru in rada srebaš kavico, imata dobre iztočnice, da bi se ujeli" sem odgovoril.
"Kaj pa če se vidiva in boš imel blokado? Te ne skrbi?"
"-Internetne debate...been there, done that, got the t shirt...enkrat bova morala presekati gordijski vozel, predvsem jaz, a ne?"
Taka mini pogajanja in moji namigi, da bi jo rad spoznal so bili vse pogostejši. Vmes sem ji pustil tudi telefonsko, ki bi lahko olajšala morebitno zadrego preden se zagledava v živo, a klica ni bilo.
Pogosto je hodila na delavnice in predavanja v mojo neposredno bližino in nisem si mogel kaj, da se med sprehodom po ulici ne bi oziral malo bolj kot ponavadi. Prav tako sem ob obisku centra vedno naredil še krog ob Ljubljanici, kjer je občasno prebirala knjige.
Nekajkrat me je spreletelo, da je ona, a nisem odreagiral, s početjem pa kmalu odnehal, kljub srčni želji, da vidim skrivnostno dopisovalko.

Bila je prva in za zdaj edina, ki me je poznala takšnega kot sem, z vsemi strahovi in sanjami; sčasoma je kar letelo z mene, kljub vsej zadržanosti in ščepcu sramu, ko sem moral govoriti o sebi. Dopisovanje je postajalo nekakšno spletno razmerje in večkrat mi je vmes dejala naj pazim, da se slučajno ne navežem. Ampak kako ne bi vzbudila moje veliko zanimanje in željo po več, ko je na vse zgodbe in zasebne padce odreagirala z razumevanjem in kakšnim praktičnim nasvetom. Sprejel sem svojo drugačnost, a me je pogosto prevzemal občutek nemoči, ki je vsrkaval mojo življenjsko energijo kot Sahara vodo. Pogosto sem gubil fokus po košarici, včasih nisem jedel tudi teden dni po tem.

Poletje je bilo na vrhuncu, kot bernardincu so se mi pocedile sline ob misli na svežo morsko vodo in mediteransko podnebje. "Pihnil jo bom za kratko na jug" sem si rekel, odprt stran turistične agencije ter brskal po last minute ponudbah.
Namero in začasno odsotnost z klepeta sem sporočil tudi njen ter jo povabil zraven, kljub zavedanju kakšne so možnosti.
"Škodaa mali, malce prej sem rezervirala majhno prenočišče ob Bohinjskem jezeru, škoda da nisi rekel prej"...."Dober izgovor" sem si mislil, sekundo za tem pa prebral "ne bi menjal valov za kajak ali kanu in sprehod ob jezeru?" Mravljinci so mi preplavili telo in obsedel sem kot okamenel. "Kdaj torej greva malce veslat?" sem odgovoril ...
Minila je dobra minuta in v grobem je bilo vse dogovorjeno za skupen potep ob Bohinjskem jezeru. Tisto noč nisem zaspal pa tudi noč pred odhodom sem zatisnil očile za nekaj urc.

Cel čas sem preigraval scenarije ob srečanju, se skušal na pamet naučiti kak stavek, ki bi vžgal ali le prekinil morečo tišino v začetku druženja, a sčasoma končno prekinil z neumnostmi.

Njen je avto, gorivo deliva, vozim jaz; je bil dogovor in že na daleč sem jo zagledal, ko sem se bližal dogovorjeni lokaciji. Srce mi je udarjalo kot, da grem v boj, ne na oddih.
Zagledala me je kakih 50 metrov od avtomobila in bližje sva si bila, bolj nama je obraz preplavljal prešeren nasmeh vse do ušes. Bil sem v dvomu ali naj prinesem s sabo mini pozornost. Nisem želel izpasti netaktno, a na koncu sklenil, da njej tako ljuba čokolada in kava ne moreta škoditi. Toplo je sprejela darilo čeprav nama je za trenutek obema zmanjkalo besed, le smeh in moj rahlo rdeč obraz naju je bil.

Minilo je skoraj pol leta od prvega klika na portalu in vse njene besede na mailu so mi odzvanjale v glavi. Po formalnostih okrog vožnje in specifik njenega avtomobila, sem načel vsebino zadnje knjige, ki sva jo, po dogovoru, prebrala oba in začela diskutirati.
Bohinj, veslanje, vsebina knjige in druge male reči so naju zelo zaposlile in pot se je zdela zelo kratka.

Po prijavi in raztovarjanju krame, ki sva jo imela s sabo, sva se odpravila h kajakom. Dan je bil dolg in lep, utrujena od veslanja, sonca in pomanjkanja spanca, sva sklenila, da se dobiva zgodaj zjutraj na skupni terasi blizu najinih enosobnih prenočišč.

Precej njene družbe, pa čeprav preko monitorja, je vplivalo name in rahločuten kot sem nisem mogel uiti čustvom do nje. Že dobra dva tedna nisem masturbiral in tako v avtu kot klepetu z njo na klopi, sem pokrival mednožje, diskretno kolikor sem lahko. Bil je trd stalno , ki je bila zraven.
Po jutranjem veslanju sva se popoldne peš odpravila po bližnjih gozdovih in osamljenih poteh. To mi je od nekdaj dobro delo, dosti zelenja, svež zrak in tišina.
"Še mesec dni nazaj je bila kavica misija nemogoče, zdaj pa sem s tabo na oddihu, zakaj takšen zasuk naenkrat?"
"Ne vem...ampak ni mi žal, dobro nama gre tudi v živo, kul si"
Nasmejal sem se in hodila sva naprej, v neznano. Nikoli je nisem doživljal, niti katere druge, kot spolni objekt, všeč mi je bila kot človek, prijateljica in ženska, z čisto dušo. A nisem se mogel upreti občasnemu pogledu na njeno lepo oprsje, zgledalo je zelo čvrsto, zajetno in nasploh je imela zelo lepo, baročno postavo, čisto po mojem okusu.
Tako sem si jo želel poljubiti na tisti klopci in nekaj minut nisem rekel besede, od misli in razburjenosti preslišal tudi pol njenih.
"A greva"? je dejala in položila roko na mojo. "Nekaj ti moram še povedati" sem dejal z rahlo tresočim glasom, jo sam prijel za roko in drugo položil na lice ter poljubil. Trajal je kratko, a sladko, kratki pavzi in malce sramežljivemu strmenju drug v drugega, je sledilo še neskončno objemov in poljubov. Stavim ,da je čutila trdoto mojega vsakič, ko sem jo objel in stisnil k sebi, kakšen dotik več na pravem mestu in verjetno bi mi prišlo. Tako mi je bila všeč, stiskala sva se en k drugemu še pol ure, nato pa kot mlada zaljubljenca hodila z roko v roki vse do svojih sob.
Pred razhodom sem omenil odhod na koncert v bližini, o katerem sva se pogovarjala prvi dan.
"Raje bi samo tvojo družbo" je dejala in po kratki tišini nadaljevala "pridi na bananih kruh in ostale stvari, ki sem jih spekla za s sabo. Saj boš preživel en večer z vegetarijanskim jedilnikom, ane? :) "

Potrkal sem točno ob osmih. Većino časa med urejanjem sem tuhtal v stilu" Kaj pa če bova...?..".Nato sem se v msilih udaril po glavi, ker spet prehitevam in si želim seks z nekom, ki je sam in zadovoljen s sabo brez menjave tekočin že daljše obdobje. Prišlo mi bo po pol minute, če bova...A naj ga zdrkam prej?" Njena želja po spremembi plana in povabilo na mini pogostitev sta mi burili domišljijo in ko sem stal pred vrati se mi je zdelo, da bo srce kmalui skočilo ven.
"Večer, mali...a to je nova maijca, ki si jo zadnjič vzel? Pridi noter"
Vsedel sem se za majhno mizo in pregledoval vse te dobrote na njej. Nič mesnega, a vse od tofuja do polnozrnatih špaget z zelenjavnim prelivom je bilo odlično, vsa hvala ji je dobro dela in izvabila nasmešek na njen lep obraz.
Začela je odnašati krožnike in pribor, nakar sem prijel svojega in dodal "Naj ti pomagam". "Hvala mali, a bom sama, moj gost si, uživaj....raje mi povej, boš kavico ali čaj?"
"Čaj, če boš tudi ti, za kavo mi je prepozno". Po večerji in med kuhanjem kave sem čutil vse večno napetost, Srajca je imela kratke rokave in ni bilo preveč soparno, a so bile kapljice znoja, ki sem jih občutil na križu, vse pogostejše.
Prinesla mi je čaj in postavila predme, milo in rahlo razburjeno sem jo pogledal v oči in se zahvalil.
"Mali, a je kaj narobe?" mi je dejala in me narahlo pobožala po obrazu z levo roko.
Neskončno sem si je želel in instinktivno obrnil glavo v njeno smer ter polizal dlan.Nisem se mogel več zadrževati. Kmalu zatem sem imel v ustih že njen prst, nato dva...Stopila je bližje in v meni se je prebudil nekakšen vihar. Kot, da bi prišla ven vsa strast in potreba, ki sem jo dolga leta tlačil v sebi.
Občutek božanja muce in prelepe, čvrste petice je bil božanski - pa čeprav le preko obleke. Stisnila me je k joškom in me narahlo polizala po ušesu. Izmenjaje sem božal zadnjico, stegna ter mednožje in zaslišal "A tja bi rad?" Čisto sem že padel not in komaj s sebe spravil "ja" ter jo začel strastno poljubljati. Vsedla se je name na stolu, ki je le s težavo prenašal strastno gibanje razvnetih golobčkov.
Med divjim poljubljanjem sem ji skušal sleči majico, a se je nenadoma dvignila, me prijela za roko in odpeljala na posteljo.
Narahlo me je odrinila in se vsedla na levo nogo, hkrati pa čim hitreje spraviti majico z mene. Imel sem tako trdega, da bi lahko obesil tono nanj. Ležala je na meni in še sam sem ji poskusil sleči majico, a se je po nekaj neuspešnih poskusil dvignila sama opravila, do golega. Bradavičke so bile čisto trde in njihov dotik je bil neopisljiv. Grabil sem jih z roko in kmalu občutil na svojih prsih. Dvignila se je in tiča, ki ga je do sedaj površinsko božala, vzela ven. Nekajkrat ga je zdrkala in vzela v usta, ob tem me pa ves čas gledala v oči.
Hotel sem občutit njeno muco, dvignil sem se in slačil njene kavbojke. Zdaj sva bila oba popolnoma gola. Spet je sedela na mojem stegnu in ga obdelovala, malo glavico,potem spet jajčka. Ko ga je imela v rokah sem se dvignil, se prilepil na njeno joško medtem ko sta roki lezli po celem telesu. Malo sem dal prste v muco, nato smet na zadnjico in rahlo v ritko, nikoli globoko, božanje pa prekinil z rahlimi udarci po zadnjici, ki se je tako lepo tresla..
Bilo je božansko..."PRIŠLO MI BOOO" sem zastokal z mešanico velikega razburjenja in ščepca sramu, žalosti, da bo konec še preden ga bo okusila tudi njena muca.
Dal sem noge še malo narazen, pospešila je drkanje in mi govorila "Razlij spermo kako znaš le ti..mali moj, daj pošpricaj, zaslužil si, pikec...daajjj....

Orgazem stoletja...Še po bradi sem imel spermo. Nisem se mogel oddaljiti od njene joške, čeprav je bil tič že mlahav. Naslonil sem se na hrbet in obležal kot, da sem ravno prejel usodni strel. Z nohti mi je šla po trebuhu in stegnih, se nagnila nadme in zašepetala na uho:"Mali, greva pod tuš". Komaj živ sem prišel do kabine, kjer se mi je pridružila. Bila sva spodaj dokler je tekla voda. Umivala sva en drugega. Pokleknil sem pred njo, da se lotim še nog. Oči niso mogle verjeti pogledu. Kakšna lepa baročna postava, široki boki in močna stegna. Na sveže pobrita muca me je kar vabila, a vidno utrujenemu mi je ob prvem dotiku dejala: " Še dva dni sva tukaj, ne zdaj, spočij si." Nekajkrat sem jo še narahlo polizal nato pa vstal, izstopil in po hitrem postopku zbrisal sebe in še njo. Eno brisačo sem pustil na tleh v drugo jo pa ovil.

Padel sem v posteljo in zaspal v nekaj minutah....

Se nadaljuje
Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Dostopna profesorica

objavljeno 24.05.2018 ob 19:32 | komentirano 0x

Prvič

objavljeno 24.05.2018 ob 11:59 | komentirano 0x

TO SEM JAZ...

objavljeno 23.05.2018 ob 14:28 | komentirano 2x

Edini

objavljeno 22.05.2018 ob 18:52 | komentirano 0x

popolna zabava

objavljeno 22.05.2018 ob 18:10 | komentirano 1x