Erotične zgodbe > Dobre plati hišnih ljubljenčkov

Pravijo, da se ti življenje povsem spremeni, ko dobiš otroka. To je verjetno res. Spremeni se ti pa tudi, ko dobiš psa. Naenkrat se pojavi nova obveznost, ki se kot ritual pritihotapi v tvoje vsakdanje življenje. Že samo redni jutranji in večerni sprehodi vzamejo kar nekaj časa. Ampak vsaka stvar je za nekaj dobrega. Poleg tega, da sem začel več zahajati na svež zrak, začneš tudi srečevati ostale sprehajalce in njihov pse. Pes je seveda navdušen, ko lahko ovohava in se igra z drugimi psi. Sprehajalci pa smo šli skozi proces civiliziranja, tako da vse ostane na vljudnostih in kratkih pogovorih.
Tako sem na svojih sprehodih srečeval različne ljudi in njihove pse. Nekatere seveda tudi redno, saj smo imeli podobne ure. Tudi psi se različno razumejo med seboj. Tako sej moj pes rad igral s psičko, katere lastnica je bila rjavolaska srednjih let, okoli 50 bi ocenil, povprečne postave. Simpatična oseba, vendar po svoje dokaj zadržana in mirna. Ko sva se srečala, sva spregovorila nekaj o psih, sicer pa nič kaj dosti. S časom sva se srečevala že 2x na dan in teme pogovorov so se povečale. Tako sem izvedel, da živi v bližini, da je poročena, da so otroci že odrasli itd. Pač dokaj običajen potek življenja. Moram priznati, da mi je postajala vedno bolj všeč, tako da sem pazil, da sem se držal urnika sprehodov. Kajti tako sem jo skoraj vedno srečal. Tudi ona se je držala natančnih ur, vendar si nisem kaj veliko domišljal, da zaradi mene.
Ženska, poimenujmo jo Ana, se je tudi povsem casual oblačila. Saj kaj pa vi oblečete za sprehod psa? Tako da večinoma bolj športno, letnemu času primerno. A tudi tako se je videlo, da ima sicer malce širše boke, a s povsem ljubko ritko, oprsje mi je pa tudi ponujalo lep pogled. Velikokrat sva tudi posedela na klopci, medtem ko sta se psa prosto preganjala po travniku. V takih trenutkih sem začutil, da sva si postajala vedno bližja. Tudi pogovori so postali bolj osebni. Zvedel sem, da z možem sicer živita brez nekih konfliktov, vendar je odnos dokaj hladen in vsak počne svoje zadeve. Ona uživa v sprehodih s psom, on pa pred televizijo. Skoraj preveč klasična situacija.
Nekega dne sem ji predlagal, če bi šla kdaj na sprehod psa. To je bil moj test, da vidim, koliko ji pomeni moja družba. Navdušeno je bila za. Imel sem kar nekaj treme, saj je to delovalo kot pravi randi. Dobila sva se naslednji večer na istem mestu, kjer se ponavadi srečava s psom. Potem pa sva na daljši sprehod skozi bližnji gozdiček. Bilo je dovolj svetlo, da se je dalo hodit tudi med drevesi. Pogovarjala sva se povsem običajne stvari. V nekem trenutku sem jo prijel za ramo ter ji rekel, da je zelo lepa ženska. Pogledala me je, zazrla se mi je globoko v oči in me objela. Ustnice so se nama zbližale in začela sva se strastno poljubljati kot da bi čakala nekaj let na ta trenutek. Bila sva precej zagreta. Z roko sem ji segel pod majico in z njo potoval proti gor. Otipal sem modrc in joške v njem. Začel sem močno mečkati. Zastokala je od užitka. Prijela me je za ritko in jo začela masirati. Uf, to mi tudi paše, saj jo imam zelo občutljivo. Kot da bi vedela, sva bila oba v trenerkah. Z drugo roko sem ji potegnil dol hlače in jo pobožal po stegnih. Tudi ona mi je potegnila dol hlače. Vendar se ni ustavila samo pri tem, temveč mi slekla tudi gate. Moj pomočnik je bil že trd in je kar skočil na prost v svež večerni zrak. Z roko sem jo prijel za hlačke ter ji jih strgal z nje. Potipal sem njeno kosmato muco in jo začel božati. Bila je že precej mokra, tako da sem potisnil kazalec vanjo in jo začel počasi fukat z njim. Prijela me je za kurca in ga začela drkat. Z drugo roko mi je še naprej masirala sedaj goli ritnici. Opazila je, da mi je to zelo všeč.
Bil sem ves napaljen, tako da sem ji slekel tudi zgornji del trenerke, pa majco, za modrc niti ne vem, kdaj sva se ga znebila. Vem samo, da sem se zagrizel v njene velike bradavičke in jih strastno sesal in grizljal. Tako sem nežno jo fukal sedaj že z dvema prstoma v pičko, ter ji obdeloval joške. Ona pa tudi ni lenarila, saj je kurca zavzeto drkala, z drugo roko pa me božala po moji ritni luknjici. Oslinila je prst in ga porinila v ritko. Ne vem, če je kdaj že to počela, ampak zgledalo je kot da ima dobro prakso. Fukanje s prstom in drkanje kurca je bilo usklajeno, z občutkom. Še močneje sem zagrizel v njene joške. Prosto roko pa sem začel sprehajat po njeni veliki ritki. Čutil sem, da ne bom dolgo zdržal. Tudi ona je sopla in vzdihovala. Začel sem se tresti, njeno usklajeno delovanje mi je povzročilo orgazmične krče, sperma se ji je razlila po nežni roki. Tudi ona se je začela tresti in čutil sem, kako ji prihaja, medtem ko sem ji vedno močneje nabijal prste. Ko se je umirila, sem jih izvlekel iz nje. V znak spoštovanja sem polizal njene sokove z njih. To ji je bilo všeč, saj se je glasno zasmejala. Oblekla sva se in se še enkrat poljubila. Objeta sva ostala še kako minuto. Potem pa v prijetnem molku nadaljevala pot proti domu. Očitno bo treba v prihodnje psa še večkrat peljati na sprehod. To si tudi zasluži mrcina!
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Dostopna profesorica

objavljeno 24.05.2018 ob 19:32 | komentirano 0x

Prvič

objavljeno 24.05.2018 ob 11:59 | komentirano 0x

TO SEM JAZ...

objavljeno 23.05.2018 ob 14:28 | komentirano 2x

Edini

objavljeno 22.05.2018 ob 18:52 | komentirano 0x

popolna zabava

objavljeno 22.05.2018 ob 18:10 | komentirano 1x