Erotične zgodbe > Daj me po tajsko!

Čez zimo se je nabralo- vsa ta navlaka in neravnovesje telesa in duha v meni. Nekje je bilo potrebno začeti. Odločila sem se, da se po dolgem času odpravim na tradicionalno tajsko masažo. Ta tajski wellness je dobesedno raj za moje dobro počutje.
Že takoj, ko sem vstopila v sprejemni prostor oz. njihovo recepcijo, je moji nosnici napolnil tipični orientalski vonj po katerem, že apriori, postanem potrebna. Sprejela me je toga, po moji oceni, malce starejša, a drobna tajka. Ta me je pospremila do garderobe, kjer sem se slekla, šla pod tuš in si nato nadela njihove ohlapne hlače ter oblekla svojo spodnjo majico.
Z resnim obrazom je ta ista odprla vrata v masažni prostor, pokazala na podlago na tleh ter v polomljenem tajsko-slovenskem jeziku rekla, da naj se uležem na trebuh.
V istem trenutku, ko sem se namestila, sem se odločila, da tokrat sprostim prav vse nenamerno napete mišice. Z rokami ob telesu sem se prepustila njenim pritiskom, ki so bili sprva počasni, a vse prej kot nežni, vendar pa točno takšni kot pašejo meni. Moje misli so tako v istem trenutku odplavale k eni in edini zadevi. K misli na fuk. In bolj kot me je raztezala in vlekla, manj sem bila pri stvari zaradi katere sem prišla. Zakaj me te vrste masaža tako »napali« sem se spraševala… Verjetno zato, ker je tako nepredvidljiva. Tu ni mesta za božanje in vtiranje olja, ampak je tu prava akcija! Čeprav sem večkrat javknila, mi je njeno početje močno ugajalo in tudi pička se je vse bolj in bolj medila. Ženskica je z njenimi majhnimi dlanmi in spretnimi gibi sproščala in pomirjala moje telo ter božala dušo; v določenih trenutkih pa izvabljala iz mene pohoto, strast in poželenje.
Za trenutek je ugodje prekinila, ko mi je v sedečem položaju, sunkovito obrnila vrat, najprej v eno, nato še v drugo stran, da je samo pokalo. Kot vedno do sedaj, sem tudi tokrat planila v smeh. Jah, tako odreagiram, ko me nekaj »iznenadi«.
Ko sem spet »prišla k sebi« in odprla oči, sem na steni ugledala fleke, ki so kazili rumeno pobarvan prostor. In spet- puuuuf, kot iz topa- pokvarjena misel, ki mi je polnila glavo. Madeži so spominjali na izbrizgano spermo, ki zadane ob steno in se potem počasi cedi navzdol. Druge razlage nisem imela in ta je bila zame v tistem trenutku najbolj logična. Da bi se izognila neumnemu razmišljanju, sem raje nazaj zaprla oči in se prepustila prijetno-grobim potegom.
Ena ura se je obrnila kot bi mignil in uživancije ter fantaziranja je bilo konec. Prostor sem zapustila popolnoma prerojena in moje telo je bilo končno spet uravnovešeno.
Prišla sem do zaključka, da je te vrste masaža lahko velikokrat boljša opcija kot pa slab seks. Ni pa, za razliko od seksa, najcenejša oz. brezplačna, da bi si jo lahko pogosteje privoščila. Rešilna bilka so zato še vedno moji prstki, ki znajo biti dovolj za popoln užitek. Predvčerajšnjim recimo za 7-kratni ;)
Nagajivo.com
Erotične zgodbe

You must love me

objavljeno 19.08.2017 ob 14:03 | komentirano 0x

CROATIAN SUMMER 2016

objavljeno 19.08.2017 ob 10:00 | komentirano 1x

Drkanje tako in drugače

objavljeno 19.08.2017 ob 03:18 | komentirano 2x

Jutranja pregreha

objavljeno 18.08.2017 ob 21:24 | komentirano 0x

Nikotinska kriza

objavljeno 18.08.2017 ob 19:12 | komentirano 0x