Erotične zgodbe > Ko je ženska v igri

Divja najstniška leta...ja nekje tam sem nevede začel, no če sem čisto natančen, bil sem v pomoč kakšnemu prijatelju, kolegu ali znancu, pri osvajanju žensk.
Začelo pa se je nekako takole, “Ej Tadej, eno ful hudo imam na vidiku, pa gremo ven žurat z njenimi kolegicami, bi šel zraven” seveda mi je ta prijatelj hotel povedat, da rabi malo suporta v ženski družbi. In sem šel, zabaval ostale kolegice, ga vmes malo mirkal, da ni silil samo v izbranko in bil vmes vsaj malo družaben...jaz pa sem namesto njega delal vtis v družbi, pri njegovi izbranki tu in tam med vrsticami navrgel kakšno pohvalo. Predvsem pa se zabaval, družil, pogovarjal in se kdaj tudi sam podružil s katero izmed kolegic.
Ampak z leti bi naj moški postali bolj izkušeni, ženske pa malce bolj zahtevne, kar preprosto pomeni, da kot wingman, ne greš samo na študentski žur in poskušaš osvojiti kolegico, oziroma njeno kolegico, dopolnjevati in bremzati včasih nezgovornega kolega, ki se mu cedijo sline ob pogledu na katero izmed družbe, ampak točno tega kolega pospremit na kakšen koncert, večerjo, adrenalinski park...in počasi se ti začne svitati, da smo moški marsikaj pripravljeni narediti, da osvojimo tisto pravo, vsaki ženski pa tudi prija razgibano družabno življenje in moški, ki se zna gibati v druzbi.
In tako sem nevede sprejemal brezplačne večerje, vstopnice v opero, obisk koncerta, ogled cirkusa, kino doživetja, pa seveda divje vikend zabave in enkrat tudi dolgočasno predavanje ob predstavitvi knjige znanega pisatelja…ampak vse je ena nova dogodivščina, ki ti da nove izkušnje.
Kmalu pa se znajdem pred prelomno točko, ko me znanec vpraša “ ej Tadej, a bi ti mene naučil to kar počneš?”
Seveda nisem imel niti malo pojma kaj misli s tem, a po kratki obrazložitvi ugotovim, premalo seksa, če pa že pa zgolj po naključju. Ampak, ni se mi dalo, ravno sem pričel z redno službo kjer sem kot nalašč predaval, v večini skupinam žensk, ki so bile prisiljene v duhomorna predavanja na temo njihovih služb in me ob prihodu v večini niso bile niti najmanj vesele, ampak kmalu po začetku enodnevnega poučevanja smo že bili prijatelji, na sredi predavanj pa se jim je tista dolgočasna tema zdela prav fajn za poslušat in me včasih na koncu celo vprašale, če še kdaj pridem...hja...glede na to da firma v kateri delajo plača zgolj eno predavanje firmi v kateri sem zaposlen, malce težko.
In tako sem za hip, ampak res samo za hip pomislil, da pa bi morda bila dobra ideja, da mu predam svoje znanje. Ampak že naslednji trenutek sem se spomnil, da bi on na hitrco malo seksal, na hitrco pa gre samo po naključju ali pa s pomočjo nekaj evrov in kontaktiranja prave deklice, zato mu prijazno obrazložim, da rabi dela na sebi za malo več kot en dan in da zadeva enostavno ne gre čez.
Vendar me tale znanec preseneti s svojo vztrajnostjo in željo ter mi po nekaj obljubah in daljšem prepričevanju reče. “Ti samo povej koliko hočeš, pa greva v akcijo”.
In z namero da ga odvrnem rečem številko za katero sem bil v tistem trenutku 110% prepričan, da bo rekel ne, on pa kot strela z jasnega “ok, zmenjeno, kdaj začneva?”
Da nisem imel pojma kako začeti, ne rabim poudarjat, toda, če se vržeš v vodo pravijo, da moraš znati tudi plavat. In sva začela secirati njegovo preteklost, izkušnje, obnašanje do žensk, njegovo družbeno življenje in mu hkrati dajati preproste naloge, s katerimi je začel delati na sebi, se znati postaviti v kožo ženske, predvsem pa se naučiti pisati.
Ampak glej ga modela, po enem mesecu mu zraste samozavest, nauči se komunicirati z ženskami in ko že končava z najinimi seansami mi po pol leta ali pa morda malce več pokaže svojo novo partnerko. Pa saj me ne preseneti ali kakorkoli predstavi svojo punco, ženo, prijateljico….bolj me navduši kako jo zna človek predstavit. In ja, on jo je znal predstavit tako, da je dobil še dodatne plus točke pri njej.
Seveda ji nisva omenjala najinih učnih ur, z moje strani vedno šteje diskretnost, če pa ji je on, pa ne vem in nimam nič proti, če ji je….pravzaprav nima nobena ženska nič proti, če izve, da nekdo moškemu pokaže kako biti moški.


Sledilo je nekaj premora, ampak misel je bila še vedno pri coachingu, preprosto rad počnem te stvari in zato sem si med tem časom dodelal celoten program, tako da vsakega lahko pripravim do tega, da v treh mesecih osvoji vsaj osnove komunikacije, pristopa, pisanja, navezovanja in poglabljanja stikov, družabnega življenja...in seveda, mu na koncu dam tudi kakšen nasvet kako se izkazati pri seksu. Hm...no takšen paket moškega pa vsaka rada vzame….no skoraj vsaka, nekatere pač niso dovzetne do moških in imajo raje ženske :)
Na začetku sem samo malo potipal kako je na stvari in kmalu ugotovil, da zna bit ženska zelo dobra motivacija za moške, tako so si pred dobrim letom, začela slediti povpraševanja o ponudbi, ki so jo zasledili na forumu. Kasneje so se pojavila celo priporočila, kar pa me je navdahnilo, da malce resneje pristopim k stvari.
Seveda so z oglaševanjem na portalih začela prihajati tudi sporočila na katera v veliki meri ne odgovarjam v stilu “a mi zrihtaš eno”, ampak naletiš pa tudi na nebrušen diamant v obliki popolnoma nesamozavestnega mladeniča in v kratkem obdobju vidiš nepredstavljive spremembe, kako se naenkrat pogovarja z ženskami, kako naenkrat postaja priljubljen pri ženskah s katerimi naveže stik. Kako spet nekoga drugega ne zanima več sekcija “ona nudi spremstvo”. In kako moraš spet nekoga tretjega pustiti, da se začne učit iz lastnih napak in te šele nato začne zares poslušat.


In res, prav zanimivo mi je opazovati, kakšno motivacijo lahko povzroči oseba nasprotnega spola...no pa saj ni čudno, a ni najlepša stvar na svetu nekoč najti nekoga, ki ti v vseh pogledih popolnoma ustreza, da ko prideš domov lahko preprosto odklopiš po še tako napornem dnevu. Dokler pa ne pride tista boginja, usodna ženska ali pa preprosto samo prava oseba, pa se je prav prijetno zabavati v družbi nekoga, ki ima tisti trenutek iste interese, pa naj bo to čisto klasičen goli seks ali pa uresničevanje norih fetišev.
Kako prehoditi pot do tja pa ti z veseljem pokažem...tukaj sem zato samo preprosto vprašaj...

TadejEscort  20.05.2017 ob 00:13

Heheh, seveda :) bom od zdaj naprej poskusil tvojo taktiko osvajanja s tičem na profilki :D

tipcekcrni  19.05.2017 ob 23:54

Kr nekai haha

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Mindfuck

objavljeno 17.10.2017 ob 22:06 | komentirano 2x

Šepetaj mi morje, šepetaj 1. del

objavljeno 17.10.2017 ob 21:47 | komentirano 0x

SREČA NA VASI 2

objavljeno 17.10.2017 ob 08:02 | komentirano 1x

OMAMA*3

objavljeno 16.10.2017 ob 21:46 | komentirano 0x

Savna na potovanju

objavljeno 16.10.2017 ob 21:21 | komentirano 0x