Rdečelaska

Malce me je presenetilo, da je poleg rdečelaske z njim v sejno sobo vstopila še ena ženska. »Direktorica,« mi jo je predstavil.
'Hm, še ena,' sem se nasmehnila sama pri sebi med opazovanjem, kako obe ob njegovih besedah kimata, ob izražanju pomislekov pa gledata v tla.
Sestanek je kar dobro tekel… kdo, kaj, kako... vse je šlo po meni najbolj na kožo pisanem scenariju. Nasmihala sva se eden drugemu, ženski sta še kar gledali v tla. Že je pričel zaključevati sestanek, ko sem izpostavila meni ključno vprašanje. V njihovem prostoru, ena proti trem…

»Za koliko ste pa ovrednotili moj novo definirani prispevek?«

Kri mi je zavrela, stemnilo se je pred mojimi očmi, megla je prekrila razum…
Iz sebe sem uspela iztisniti le še nekaj stavkov skozi katere sem izpostavila, da smo, kjer smo, zaradi dela, ki sem ga opravila sama.
»Razmisli,« sem zasikala proti njemu in brez pozdrava odvihrala. Bilo mi je povsem vseeno, če posel propade.

Kakšno uro in pol, morda dve za tem se je oglasil na Skypu. Umirjal je. Še kakšno uro, dve kasneje sem odgovorila. Tudi v spravljivem tonu. Denar je na mizi, zdaj ga pa ne bomo vzeli, ker se pičkarimo med sabo?!?

»Si bosta z Rdečelasko delili vlogo vodje projekta, da bosta obe srečni,« je napisal.

WTF?? Boli mene kurac, kdo je »vodja« projekta, mene zanima le, da na moj račun pride toliko denarja, da se ne počutim izrabljeno.

»Kar naj bo ona »vodja«,« sem odgovorila vedoč, da razen mene itak nihče nima pojma, kako projekt speljati. »Pipravila bom preglednico, kaj mora kdo kdaj narediti. Ti kar pojdi na dopust in se ne obremenjuj. Bom uskladila z njo.«


---


Res je odšel.

Jaz pa ostala sama.

Naredila sem tisto preglednico, namerno tako, da jo pička ni razumela. Dobili sva se prvič, drugič...
Prijazna sem bila, ji razlagala.. Odkrila ravno toliko, da je doumela, da ne zna brez mene. Ob vsakem srečanju je bila bolj odprta, bolj radovedna… družili sva se vse pogosteje…tudi ko bi ne bilo treba… Pričeli sva klepetali o tipih, seksu, željah, fantazijah… Njene so bile precej nedolžne, a sem opazila, da so ji moje všeč.

Tisto pozno popoldne sem jo povabila na gin. Bili sva že kar blizu dogovora, a za penino še ni bilo. Po tretjem se ji je nekoliko pričel zapletati jezik. Tudi meni se je, a sva obe ostali na prisebnost distanci. In pili… in pili še malo…

Mrak je že davno padel, ko sem položila roko na njeno stegno. Rdečelaska, bledolična in vsa pegasta, se ni umaknila. Zavzdihnila je.

»Bi ti prijal Njegov dotik?« sem zašepetala na njeno uho.

»Jaaaa,« je zapredla in razširila noge. Segla sem pod krilo, v hipu umaknila gatke na stran in potisnila prst vanjo. Kar tam v lokalu. Pred vsemi… oziroma pred nikomer, saj nihče dejansko ni videl, kaj se dogaja pod prtom. Miška je predla in predla vse glasneje z vsakim mojim vdorom.

Ufff, razrajcala je tudi mene…

Odpeljala sem jo ven, jo v temi parkirišča posedla na havbo mojega avtomobila in se zasesala v njeno božansko mlado pičko. Z jezikom od ritne odprtine do klitorisa. Lzarila sem jo kot potrebna psica. Pritisk z jezikom v njeno globino. Poplesavanje sem in tja… Fuk z jezikom v pičko, drgnjenje klita, ujetega med prsta…

Nek tip je prišel mimo s svetilko na čelu, pa mi je bilo povsem vseeno…

»Šefica bi bila rada?« sem dihnila proti njej. Njeni »ja, ja, ja, ja« vzdihljaji so me spravljali ob pamet.

Za hip sem obstala. Jo pustila tam na havbi.
Iz avta sem vzela bambusovo palico, ki jo za vsak slučaj že kar nekaj časa vozim s seboj. Palico sem ji potisnila v roke: »Pokaži!« sem ji ukazala. »Bodi šefica!«

Udrihala je po meni vse dokler ni ob mojem pička lizajočem ječanju izkričala orgazem.
Daleč od tega kar sem vajena od tovrstnih palic, a OK, vsaj na ritnicah je ostalo nekaj sledi.


---

Ko se je vrnil z dopusta, je bila pred njim usklajena pogodba, ki jo je »požegnal«, rjavolasa direktorica jo je pa podpisala.

Dobila sem več kot sem želela. Poleg poštenega honorarja še… ubogljivo kuzlico, ki misli, da je šefica…

Kategorija:
Lesbo 
Uporabnik

Rdečelaske s pegicami in svetlo kožo so moj fetiš!!! Ali mi jo kdaj predstaviš?

Uporabnik

tvoje zgodbe so res prfektne mm

Uporabnik

Vsaka dobra laž temelji na resnici in/ali vključuje vsaj nekaj polresnic. Kakšna je dejanska povezava med pegami in sprijenostjo, ne vem – nisem brala nič na to temo. Če je lezbično druženje in uporaba palice sprijenost, pa »šefica« novega projekta to teorijo zagotovo potrjuje.

Uporabnik

hudo dobro...samo a je res samo bujna domišlija?