Erotične zgodbe > Glej me v oči...

How delightful are the pleasures of the imagination!
In those delectable moments, the whole world is ours;
not a single creature resists us, we devastate the world,
we repopulate it with new objects which, in turn, we immolate.
The means to every crime is ours, and we employ them all,
we multiply the horror a hundredfold.

(M. de Sade)

- - - - - - - -

... gledati užitek v očeh... imeti priložnosti doživljati tujega... neprecenljivo. Oči so ogledalo duše, vedno.

Tisti pogled... ufff... pravzaprav jih ima več. Eden je tisti, ko se ob srečanju prvič premeriva s pogledom. Ta me stopi... Pa tisti, ki izraža njegovo lakoto po mojem telesu... Zaradi tega sem napaljena, počutim se zaželjeno... Obožujem!

Težko prenesem tistega, ko zahteva, da ga gledam v oči, mene pa odnaša in bi tako rada zaprla veke in odplavala... Uživam v tipično njegovem, ki me v celoti obvladuje - strogo sadističnem, ko spodnese užitek tudi njega... rdečica mu zalije obraz, zamaknjen v svojem elementu in uživa. Jaz pa z njim.

Naravnost zasvojijo pa pogledi, ki prosijo... za še več vsega. Na vse možne načine. Ko brez besed poveš vse in še več.

Morda se sliši čudno, a najraje imam pogled, ki srhljivo opozori, da bo sledila kazen brez milosti. Ko se upiram, ne dovolim ali pa ne ubogam. Takrat se iskri v očeh toliko vsega grozečega, strašnega... težko opisati... Morala bi trepetati od strahu, ker točno vem, kaj sledi nepokorščini. A z užitkom sprejemam in ne umikam pogleda. Nekomu kazen, zame nagrada. Ali obratno. Brezpogojna, ultimativna predaja... s svojo "neubogljivostjo" pripeljem na rob... ali naju pahnem čez njega.

Ko raziskujem in spoznavam druge, odkrivam tudi sebe. In se definiram. V vsakem odnosu. Dovolim si pravico reči "ne" ali se upreti kakšni potezi, pričakujem pa, da se to upošteva. Uprem se samo tistemu, kar resnično resnično... resnično nočem ali ne morem početi. Si pa z dušo in telesom prizadevam, da osrečujem na vse možne načine, ki jih zmorem. Ali smem. Ker sem srečna samo, ko so srečni meni ljubi osebki.
Večino življenja "zahtevam", da si ljudje prislužijo moje zaupanje. Potrpežljivo čakam... Lahko sem vdano predana takoj, vseskozi, brezpogojno. Na nek način pričakujem, da je treba biti vreden moje ponižnosti. Ker se tudi jaz potrudim, da dosežem svojo nadvlado... Včasih se zato upiram... nagajam. Ker želim, da je odnos tudi zabaven. Ne samo z metuljčki v trebuhu, ampak z ognjenim mravljiščem čez vso telo... Hočem, da najdeva in izpolniva vsako kinky vrzel, enkrat mojo, drugič njegovo, njeno, najraje vzajemno. Pričakujem, da se mojo nagajivost ne jemlje kot nespoštovanje neke dominantnosti. Zato tudi ne upoštevam občasnih groženj, da naj ne izzivam... Vse kar počnem, je zgolj za užitek... obeh.

Čudovito je biti enkrat zgoraj, drugič spodaj, včasih vmes. Raznolikost, ki ne dopušča dolgočasnosti...

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Poletna "ploha"

objavljeno 21.06.2018 ob 16:38 | komentirano 0x

Nora avantura

objavljeno 21.06.2018 ob 16:25 | komentirano 0x

Bliskanje v mraku

objavljeno 21.06.2018 ob 16:16 | komentirano 0x

Misija mogoče: Tom Cruise s portala

objavljeno 21.06.2018 ob 16:11 | komentirano 0x

Zanimivo opažanje

objavljeno 21.06.2018 ob 11:01 | komentirano 1x