Erotične zgodbe > Ubogljiva Mia 55 - Sužnja se drgne ob gospodarja

Zopet je pogledala na uro. Ta ji je povedala, da ima za orgazem na voljo še 16 in 32 sekund. Pod normalnimi pogoji bi bilo to zanjo več kot dosti časa, a v teh okoliščinah je takšna časovna omejitev predstavljala velik problem. Tako željen orgazem pa se ji je kljub temu zdel dosti bliže, kot minuto nazaj. Mia je imela načrt.
Njene oči so se srečale z njegovimi. Z odločnim pogledom se mu je približala, stopila v razkorak in se spustila v pol čepeči položaj. Zajahala je njegovo desno stegno in se pričela drgniti ob njega.
»Mmmm, to mi je všeč mucka,« je rekel, ko je stisnil njeno napeto zadnjico.
Mia je zastokala in se nasmehnila.
»Take stvari sm počela, ko sm bla mlada in še preveč posrana, da bi vzela tiča v roke,« si je rekla.
Njegov jeans je bil ravno dovolj grob, da je omogočal prijetno drgnjenje. Obenem je bilo njegovo stegno dovolj mehko, da je bilo to za drgnjene žensko zelo prijetno. Ključnega pomena pa je bilo seveda to, da se je drgnila ob njega in ne ob mrtev kos pohištva. Za trenutek je zaprla oči in se predala trenju dveh teles. Mia je sicer do tedaj že dobro vedela, da je mazohistka, vedela je, da bi lahko dosegla orgazem tudi s pomočjo bolečine, ki izhaja iz dregnjena ob kaj grobega a v tistem trenutku si je najbolj želela orgazma z njim. Hotela je čutiti njegov vroč dah na svoji koži, hotela je, da jo v trenutku orgazma stiskajo njegove roke in gledajo njegove oči.
Prvih nekaj minut je bil njen tempo stalen nato pa ga je začela stopnjevati. Njeni boki so bili nagnjeni nazaj njen trup pa je nagnila naprej. To je storila zato, da je lahko bolj učinkovito drgnila ščegetavčka ob njegovo stegno. A vzdrževanje tega položaja je bilo težavno, saj ni mogla uporabljati svojih rok za ravnotežje. Postala je utrujena in zadihana obenem pa je čutila, da se vrhunec bliža. Pogledala je na uro in ta je pokazala, da ji je ostalo manj, kot 5 minut.
»Šit, šit, šit!,« si je rekla.
»To pa ne vem, če mi bo ratal.«
Tedaj pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Na svojem mednožju je začutila nekaj, česar tam ni bilo le trenutek prej.
»Evo mucka, tole ti bo pomagalo,« je rekel njen gospodar.
Mia je z zanimanjem boke pomaknila nazaj in videla, da je na stegno ob katerega se je drgnila njen gospodar položil svojo roko. Njegova dlan je bila obrnjena navzgor z iztegnjenim kazalcem in sredincem. Nemudoma jo je oblil val sreče in navdušenja
»Hvala gospod!«
Je hvaležno rekla.
Hitro se je nasadila na njegove prste, katere je gospodar postavil ravno tako, da so funkcionirali kot dildo. Njegova roka je bila sicer negibna a ji je ponujala ravno takšno stimulacijo, kot je bila vajena. Čutila je kako se sedaj neizogibno približuje val orgazma katerega je morala tako dolgo držati nazaj.
»Mi loh pride prosm,« je iz navade napol prisebno izustila.
»Lahko mucka.«
Nekaj sekund kasneje so njene noge popustile in njeno telo se je začelo divje krčiti. Mia je zakričala in njena glava se je skoraj v solzah sesedla na ramena njenega gospodarja. Sedaj so njegova stegna podpirala njeno težo in prsti gospodarja so v ključnem trenutku postali aktivni, kar je občutno podaljšalo in okrepilo že tako intenziven orgazem.
Ko so njeni kriki in njena ekstaza popustili je njen ljubimec premaknil Mijine noge tako, da je udobno sedela na njegovem naročju in jo stisnil k sebi.
»A se loh še mal cartava?«
Ga je vprašala nekaj minut kasneje.
»Seveda mucka,« je odvrnil z mehkim glasom, jo dvignil v naročje, nesel v posteljo in se ulegel poleg nje. Bila je nekoliko presenečena, da ji tedaj ni odstranil lisic a odkrito jo to ni motilo. Po orgazmu si je sicer vedno želela nekaj nežnosti, a v njegovi prisotnosti je ni nikoli zapustili občutek pohote, ki se je vedno skrival nekje tik pod površjem. Crkljane z lisicami je nanjo delovalo blagodejno, sproščujoče in tudi erotično. V družbi njegovih nežnih dotikov je čas mineval hitro in Mia ni imela občutka za to koliko minut je preteklo preden je rekel.
»Čas bo za kosilo mucka, si kej lačna?«
»A tok je že ura? Drugače pa sem ja.«
»Preden greva boš mogla počistiti za sabo veš.«
»Kaj sm pa umazala?«
Ga je zmedeno vprašala.
S tem se je njen gospodar dvignil na noge in pokazal proti svoji desni hlačnici na kateri je bil viden dolg bel madež.
»Samo poglej kaj je tvoja umazana pizda pustila na mojih hlačah!«
Mia je v trenutku prešla iz umirjenega v zelo vzburjeno stanje.
»Zelo mi je žal gospod Aleks, takoj bom počistila,« je pohlevno rekla in se pred njim spustila na kolena. Z njegovih hlač je pričela lizati madež, ki je bil še vedno dokaj svež. V svojih ustih je takoj začutila intenziven okus lastne ženskosti, ki jo je zelo vzburjal. Rada se je počutila umazana.
»Pridna punca,« je rekel in jo pogladil po laseh.
Po minuti ali dveh lizanja je bil njen gospodar zadovoljen. Rekel ji je naj počaka na postelji, med tem ko se je preoblekel. Nato pa je stopil k Miji, ki ga je ubogljivo čakala s poželjivim pogledom na obrazu.
»Danes zate še vedno velja kazen, ki sem ti jo naložil zjutraj. Na kosilo boš šla brez lisic, a vmes ne smeš nikamor brez mene. Roke boš imela ves čas na mizi in če rabiš WC boš šla pred večerjo tko, da te bom lahko nadziral. Razumeš?«
»Da gospod Aleks,« je odvrnila.
»Noge v zrak mucka,« ji je ukazal.
Izpolnila je njegov ukaz obenem pa je bila precej zmedena okoli tega kaj jo čaka. Tedaj je izza hrbta potegnil ene izmed njenih hlačk in jih počasi zdrsnil čez njene gležnje.
»Raje mam, ko mi daješ tangice dol!«
Je rekla z nasmehom na obrazu.
»Hehe, ti je všeč a mucka?«
Mia je veselo prikimala in Aleks je nanjo spravil še jeans.
»Večkrat sem slišala ženske, ki so govorile o tem kako je bil kak tip tok grozen in posesiven, da je nadziral clo kaj so oblekle. Sam morem rečt, če na tak način tip nadzira kaj mam na seb je prov kul in me rajca.«
Si je rekla, ko se je zatopila v svoje misli.
Preden je snel lisice z nje je na posteljo prinesel še preostanek oblačil, ki jih je izbral zanjo. Hladen dotik jekla je zapustil njena zapestja in Mia bi se lahko do konca oblekla sama vendar je razumela, da njen gospodar to namerava storiti sam, kar jo še zdaleč ni motilo.
Za moškega je presenetljivo spretno zapel njen modrc in nekaj trenutkov kasneje ji je naročil, naj dvigne roke, da je lahko čez njeno glavo lahko potegnil še majico. Miji je vse skupaj zelo ugajalo. Bila je nekoliko vzburjena a predvsem jo je napolnjeval mehak in prijeten občutek. Bila je njegova in on je skrbel zanjo.
Na koncu se ji je zdelo, da jo je dejansko oblekel precej drobo in z občutkom za njen stil. Tik preden sta odšla se je Aleks še obul ter ji podal njeno torbico in telefon.
»Amm Aleks, a te loh sam še prosm neki preden greva?«
»Ja mucka?«
»Bi me loh pelu lulat!«
Je razigrano vzkliknila.
Njen ljubimec se nasmehnil, pogledal v tla in zmajal z glavo.
»Joj mucka. A mi nisi mogla tega rečt prej, ko si bla še naga?«
»Loh bi. Sam sm hotla, da me še enkrat slečeš.«

sinner  12.08.2017 ob 10:02

Roman v več delih je.

fetish.ist  12.08.2017 ob 00:08

Aleks, a ti slučajno furaš kokr telenovelo?

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Poletna "ploha"

objavljeno 21.06.2018 ob 16:38 | komentirano 0x

Nora avantura

objavljeno 21.06.2018 ob 16:25 | komentirano 0x

Bliskanje v mraku

objavljeno 21.06.2018 ob 16:16 | komentirano 0x

Misija mogoče: Tom Cruise s portala

objavljeno 21.06.2018 ob 16:11 | komentirano 0x

Zanimivo opažanje

objavljeno 21.06.2018 ob 11:01 | komentirano 1x