Erotične zgodbe > Jutranja pregreha

Še vedno se spomnim kako sva se tisto jutro prvič dobila. Ko si stopila iz avta skoraj nisem verjel, da boš tako oblečena nato šla naprej v službo in v glavi sem že videl sodelavce kako te v mislih fukajo.
Smuknila sva v hotelsko sobo kjer sva se objela in vroče zalizala. Z roko sem ti segel pod minico in ugotovil, da te je pohota že fino navlažila. Nato si se izvila iz objema, si odpela bluzo in ponudila svoje razkošje. Krasni sta bili, s še lepšima bradavičkama, ki sta kar prosila da ju ližem in sesam. Uživala si in z roko skozi razporek segla k kurcu.
Sedla si na posteljo in mi slekla hlače. Kurac osvobojen se je ves nabrekel in z rdečo glavico znašel pred tvojimi usti. Na kratko si me pogledala oči, si z jezikom obliznila vlažne ustnice in začela obdelovati tiča. Sline so se ti cedile iz kotičkov ustnic, ko si ga goltala in slinila orodje. Vsake toliko si ga potegnila iz ust in z ustnicami razdražila jajca v katerih je že pošteno vrelo.
Šla sva v 69. S pičko si se mi prisesala na obraz tako, da nisem imel druge, kot da ti jezik porinem vanjo. Glede na količine sokov ki so mi mastili obraz se ti je noro dogajalo. Čutil sem kako je tvoje telo postajalo vse bolj napeto in tvoji vzdihi glasnejši. Nenadoma si kriknila in usta mi je zalil pizdin sokec. Slastno! Ko si imela jezikanja dovolj si se obrnila in me brez kondoma zajahala. Nemočen sem se prepustil usodi in se posvetil tvojim bradavičkam.
Nato si me razjahala in se spravila na rob postelje, šla na vse štiri in se mi ponudila. Nabijal sem te od zadaj in se naslajal nad tvojo ritjo. S oslinjenim prstom sem nežno božal drhtečo ritno luknjico ki se je razpirala pred menoj. Čutil sem da konec ni več daleč a semena nisem smel spustiti vanjo.
Tiča sem zadnji jih potegnil na svetlo in še vsega mastnega naslonil na ritno luknjo. Objel sem te čez pas in glavico porinil v pripravljen anus. Komajda je glavica izginila v ritni luknji že sem začutil kako ti je tedenska zaloga sperme zalila notranjost.
Izpraznjen sem potegnil kurca na plano in skupaj sva zadihano opazovala kako moje seme pomešano s tvojimi sokovi kaplja na sveže hotelske rjuhe.
Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Podrejen pri dveh bejbikah

objavljeno 16.01.2018 ob 16:34 | komentirano 0x

Javno sporočilo uporabnikom

objavljeno 16.01.2018 ob 15:38 | komentirano 4x

Moja ljuba

objavljeno 16.01.2018 ob 13:35 | komentirano 1x

"Samo" masaža...

objavljeno 15.01.2018 ob 16:12 | komentirano 0x

Dva v meni

objavljeno 15.01.2018 ob 13:05 | komentirano 0x