Erotične zgodbe > You must love me

You must love me

Sem vam že povedal, da ne maram kopalk? V redu, če so nujno potrebne, pač so, če niso nujne, sem brez. Tina je dosti bolj civilizirana. Spodobna. Pridna. Ravna se po okolici. Dosti bolj kot jaz. Najina plaža je v bistvu kombinacija skal in malih plažic na jugu Istre. Kot povsod so bile še pred nekaj leti praktično vse nudistične, z novo najdenim fundamentalizmom so kopalke postale več ali manj norma. Na žalost. Jezi me to...medsebojno oplajanje fundamentalizmov, z vsako Barcelono je na plaži več kopalk. Ta zveza, čeprav zanikana, je kljub temu vedno bolj očitna. Jaz sem liberalen. Pri seksu. Vse, kar zares rabim je, da me ljubi. Tina. Na polno. Malenkost boste rekli. če bi me poznali, bi se ugriznili v jezik. Bratje moji...ok, pustimo to. Tina je moja, čudovita in oboževana. Joškici postavni in trdi, ritka ravno prav okrogla in trda, da ni moškega, ki ne pomislil, kako lepo bi bilo nanjo položiti svojo dlan, da ostanemo olikani, muca pa je obrita na malo črtico, ozka, z malima ustnicama, ki vabita v sočno notranjost, kot nas vabi zrela breskev v v vročem poletju, ko samo čakamo, da se nam po ustih, jeziku in naposled po brado pocedi dišeči, sladki sok...
Torej plaža. Bilo je sredi tedna, vreme je bilo nekaj vmes med oblačnim in sončnim, čeprav je bilo obenem precej vroče. Idealno torej za izmikanje hordam, ki običajno oblegajo vsak meter nekdanje naše obale.
Bila sva dobre volje. Ležala sva gola en ob drugem, božal sem jo, ji povedal kako je lepa, kako si jo želim, njena roka pa je vsake toliko poiskala mojega tiča, samo da se je prepričala v resničnost besed, dejansko na trdo podkrepljenih. Moji prsti so vsake toliko zašli na njene boke, rob prsi, zavili preko bradavičk, na trenutke poiskali čudovito grantano jabolko med stegni. Čudovit dan na plaži. Morje se je ohladilo, bilo je prijetno. Ljubezen v zraku. Večina se je že spravila na pozno kosilo, v sosednji mali plažici sta vztrajala dva prijatelja. OK, saj sem liberalen. Nimam ne težav, ne predsodkov, po svoje mi je bilo všeč, da sta bila gola in nista torej pustila samo naju držati....droga za zastavo na plaži. Pridem iz vode, Tina na pol spi. Z mrzlimi prsti, grem po njej, pa me samo odrine, se s trebuhom še bolj zlekne na vroče kamne. Vstanem se ogrnem z brisačo in grem preko gozdička do avta po telefon. Ah ja, rad jo fotkam, postavi mi tiča, ko jo preko kamere ujamem v njeno seksi telo...
Tina samo zamrmra nekaj in spi naprej.
Brkljam po avtu in telefonu, lovim signal, pizda, facebook meče ven, avanture tudi nalagajo do nezavesti...Srečen sem, da ne poti do avta nisem opazil nikogar, resnično so jih pregnali črni oblaki, ki so dajali kamniti pokrajini, borovcem in sivemu morju poseben, romantičen vtis. Dobre volje se odpravim nazaj, že vnaprej v glavi menjavam možne kadre s Tino pred fotičem.
Ko pridem izmed dreves me vrže...pizda, wtf? Tipa, očitno le nista čisto povsem prijatelja, saj sta stala nekaj metrov za mojo ženo, jo gledala v njeno čvrsto ritko in rahlo rzapeta stegna in vlekla svoji kumari. Sveta jeza me požene naprej, odprem usta, kombinacije najbolj divjih kletvin z naše bivše Juge mi začnejo vreti na ustnice....ko se ustavim. Pizda jima materina, kako seksi prizor je to. Frajerčka, mlajša, dovolj dostojno oblikovana, gledata mojo ženo....drkata svoji štangi. Tina očitno ni bila fizično ogrožena. Morda je nekaj zaznala, ker se je rahlo premaknila, kot bi zaslutila poglede, potem pa si pol spancu dala roko k ustkom...tako nedolžno. Tako noro pojebljivo. Fanta, ki sta za trenutek obstala, sta zopet navila obrate na kumarah.
Globoko dihaj. Še. Še enkrat. Štej do deset. Do dvajset. Stopi do plaže. Fanta me zaslišita, skočita v zrak...gola sta, nimata izgovora, ne moreta skriti, ne vesta kaj bi. Začneta se premikati nazaj, skoraj se spotakneta preko svojih lastnih napetih kurcev. S kretnjo ju ustavim. Pomignem proti Tini z vprašujočim pogledom....En od njiju, dvigne palec. Postavimo se nazaj. Roki držita spodobno ob telesu. Stopim nekaj korakov bližje. Odvijem brisačo, primem mojo trdo napeto štango...Trenutek kasneje sta pri meni. Pogumnejši začne....
Tina zasluti, da je nekaj res narobe, vpraša kje sem. Povem ji, da jo gledam in drkam nanjo, zaprede kot muca in razpre nogi, njen prstek pa se preko trebuha spusti na napeti brstiček, ki kaže svojo malo glavico iz plaščka.
Nimam srca, ni fer....namignem ji, naj se obrne....
čakali smo slabo vreme in dobili fakin hurikan v obliki Tine, ki je ob pogledu na dva neznanca s trdima tukanoma v rokah, čisto podivjala. Niso pomagale ne mucice, ne srčki....Fanta sta se hitro pobrala preko roba na svojo plažo. Tina pa je lepa kot poletno neurje, divja kot toča, Amazonka v žaru boja, stopila do mene...me pogledala v oči, me z roko porinila na stran, njene sive oči so bile neizprosne. Meni pa je kurac stal, fak bratje moji, tako lepa, tako razdivjana, nabil bi jo do jajc v trenutku.
Vedela je, točno me je prebrala, videla je rdeči vrh torpeda, obrnjen v njeno pizdico. In stopila preko skal. Dvignem se. Presenečen. Pizda, jebemti, kaj pa sedaj....
Tina stopi do fantov, ki se nekako sklonita, kot domači cucek, potem ko je uničil tvojo najljubšo šlapo....Ufff, si rečem, zdele bo feministični masaker z motorko....
Tina se obrne, mi nameni pogled, ki je bil obenem jezen, navihan, preteč in nima m besede, čisto poseben. Roko pomoli prvemu od njiju, ki je povsem zbegan, nič mu ni jasno, poda ji svojo roko, Tina ga dvigne, se obrne do mene. Saj si hotel, mi govori njen pogled, nato pa še vedno držeč mladca za roko, oddide z njim proti borovcem preko potke. Vmes zgrabi njuno brisačo. In gre.
Midva obsediva kot bi naju zadela strela, od presenečenja z napol odprtimi usti, gotovo izgledava kot bi naju ravno sprejeli v posebno šolo, pa še to kot posebno uslugo.
Vsedem se. V glavi mi divja horda, srce mi stiska bodeča žica.
Moja ljuba. Moja mala. Moja edina, seksi, moja žena... v gozdičku, njena pička mokra, s tipom. Fak, kurac, pizda, jebenti, prišlo mi bo, toliko me rajca! Napeto poslušam, včasih se mi zdi, da slišim stokanje, neko tiho vzdihovanje, včasih tleskanje. Domišljija mi polni prizore. Minilo je kako tisočletje, ko pride mladec z nasmehom, ki bi mu ga najraje stolkel s face z gozdička in pomigne kompanjonu. Ta izgine preko potke, kot bi želel prehiteti Speedy Gonzalesa, oni pa me raje ne pogleda v obraz, temveč se hitro spravi v vodo. Bolje zate, si mislim, pizda!
Tina si je vzela čas, sedaj je vzdihovanje glasnejše, tleskanje očitnejše, njegovo nemarno stokanje užitka, ko se očitno do jajc nabija v posvečeno kamrico moje seksi žene. Cedi se mi iz kurca. Saj ne vem, jo sovražim, ljubim, želim, je še moja?
Kompanjon pride iz vode, pobere preostalo brisačo in čaka ob strani, njegov kurac pa je spet tako trd, kot da ga ne bi ravno spraznil v čudovito malo pizdico moje seksi žene. Po nekaj tednih vsaj, pride iz gozdička drugi mali faker z nasmehom, ki bi pogoltnil galaksijo. Hitro se spogledata, polna, zadovoljna, mlada in odšibata po poti naprej. Tiledva bosta imela kaj pripovedovati prijateljem še leta in leta si mislim, medtem, ko namenim svoj korak proti gozdičku. Tina mi pride naproti.
Smehlja se. Potešena. Opazujem jo. Vidim tisto posebno hojo prefukane, zadovoljene samice, tisto notranjo lepoto, ki jo izžareva ženska, ki je dobila popolno potrditev svoje seksualnosti. Dvakrat. Do konca. Si srečen, šepne, ko me objame. Srečen sem, šepnem. Njene ustnice poiščejo moje. Fak, okus po kurcu, okus po tistem polnem, močnem, dobrem ffanju, ki ga Tina zna. Z usti sesati curaka, z jezikom molzti štango in s prsti ožemato mošnjo. Prisloni se, njeni bradavički sta mokri, prelizani, ritka prešlatana, roko spustim na pizdico. Razprta je. Pofukana. Mokra. Cedeča. Prekavsana od zadaj. Tako je seksi. Lepa. Nasloni se name, z joški se nalima name...bratje moji, zalita s tujim semenom, prešrpicana, se nalima name...Ljubim te, samo tvoja sem, mi šepne. Vem, ji odvrnem. Vem oboje, tudi jaz jo ljubim. Noro jo ljubim.
Prime me za roko stopi v smeri morja, ne, zadržim jo. Hočem te tako. Hočem potopiti kurca v tvojo sladko prefukano pizdo, poljubi me in gre z mano v gozdiček. Velike, tople, težke dežne kaplje padajo po nama, ko jemljem njeno ljubezen, ko nabijam njeno pičko. Pomirjen v srcu. Njen. Moja.

uzitkar1  21.08.2017 ob 12:19

Točno tako, če partner ve kaj drugi počne to ni natikanje rogov, če pa ne ve potem pa....

kiklca  20.08.2017 ob 09:45

Rogove nosijo največkrat le tisti, ki se jim ne sanja, da jih nosijo...)))

bolhek  19.08.2017 ob 17:11

Tuje žene je lahko fukat, svojo še lažje sanjarit!

Titanius  19.08.2017 ob 16:22

Prav nenavadno je brati, kako nekdo še z večjim zadovoljstvom kot Viking Viki nosi rogove.

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Nuebogljiva

objavljeno 20.07.2018 ob 14:23 | komentirano 0x

Moja!

objavljeno 20.07.2018 ob 01:28 | komentirano 0x

Šok!!

objavljeno 19.07.2018 ob 14:00 | komentirano 0x

anala v naravi

objavljeno 19.07.2018 ob 12:14 | komentirano 0x

za poslušno učenko...

objavljeno 18.07.2018 ob 21:47 | komentirano 0x