Erotične zgodbe > Lizanje do roba

Skoraj je že spala. Ni bila na volji, da bi aktivno sodelovala. Ležala je na trebuhu, njena lepa ritka se je napenjala pod hlačkami.
Odločen sem bil, da jo ta večer pofukam. Pobožal sem jo po hrbtu, nato pa roko zataknil pod njene hlačke in začel mesiti čudovita ritna hkebca. Tiho je stokala in vzdihovala. Prsti so med med nogama zašli na sprednjo stran njenega telesa in se priplazili do ščegetavčka. Zaokrožil sem z njimi po občutljivem gumbku. Dihala je vse glasneje, pizdica je postajala vse bolj mokra. Obrnila se je na hrbet hrbet, jaz pa sem ji slekel hlačke. Glasen AAAAHHHHH je prišel iz njenih ust, ko sem ji v pizdo potisnil kazalec in sredinec. Drgnil sem ji G-točko, s palcem pa mesil ščegija. Noge ji je zelo hitro začelo stresati. Slekla si je majico in razgalila svoje lepe joške. Prisesal sem se na desno bradavičko, še naprej pa sem drezal v pizdo in gnetel ščegetavček. "OOOOOO JAAAA... OOOOOO JAAAA... ŠEEEEEE JAAAA", je glasno stokala. Iz nje je dobesedno teklo. Škoda je bilo tega slastnega soka. Zapustil sem njen desni jošk in se z jezikom spustil na pizdo. Prisesal sem se direktno na nabrekel ščegetavček. S prsti sem v pizdi plesal divji ples po prednji steni. "OOOOOO JA, JAAAA", je zdaj že skoraj kričala. Srkal sem sok in vrtel jezik po pizdi in ščegiju. Vsakič, ko so glasni vzdihi in tresenje nakazali, da ji bo prišlo, sem za trenutek odnehal. Počakal sem, da se je malo umirila, nato pa nadaljeval z lizanjem in dreganjem v pizdo. Dobrih dvajset minut sem jo rajcal tako, da je vsake pol minute skoraj doživela orgazem. Telo se ji je ves čas stresalo, grobo je gnetla svoje joške in se ščipala za bradavičke. Jezik me je že bolel od obdelave njene sočne pizde. "AAAAAAAAAA... NE MOREM VEEEEČ... DAJ DA MI PRIIIIDEEE", je zakričala. Še enkrat sem jo pripravil do roba. Ob njenem AAAAAAAAAA sem se prestavil višje in ji v enem šusu zaril kurac do dna v pizdo. Ko ga je začutila na materničnem vratu jo je odneslo. Glavo je vrgla v znak, vsločila boke, oči ji je obrnilo na belo. Telo se ji je napelo kot struna, z rokama je grabila posteljnino. Zaradi dolgega rajcanja je bil orgazem dolg in izjemno močan. "AAAAAAAAAA... JAAAA.... ŠE, ŠE, ŠEEEEEE..... AAAAAAAAAA.... PRIHAJA MII.... PRIIIIHAAAJAAAA", je kričala, jaz pa sem ga z vso silo nabijal v njo. Če bi ga normalno tako nabijal, bi stokala od bolečine, tokrat pa je bila tako zrajcana, da je to samo podaljševalo njen orgazem.
Ko je nemočna obležala na postelji sem ga še parkrat potisnil do jajc v njo. Izvlekel sem ga iz pizde in začel špricati po njej. Še vedno so jo stresali poorgazmični krči. Ko sem tudi sam padel na posteljo poleg nje, je bil njen trebušček popolnoma prekrit z belim sokom,
Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Nuebogljiva

objavljeno 20.07.2018 ob 14:23 | komentirano 0x

Moja!

objavljeno 20.07.2018 ob 01:28 | komentirano 0x

Šok!!

objavljeno 19.07.2018 ob 14:00 | komentirano 0x

anala v naravi

objavljeno 19.07.2018 ob 12:14 | komentirano 0x

za poslušno učenko...

objavljeno 18.07.2018 ob 21:47 | komentirano 0x