Erotične zgodbe > Milfa zapelje sinovega prijatelja

Odprla je vhodna vrata. Pred njo je stal mlad fant.
Luškan, je najprej pomislila.
»Izvoli, kaj želiš?«, ga vpraša. »Je Mitja doma?«, jo vpraša. »Kdo pa si?« »Prijatelja sva«, ji odvrne.
Pove mu, da ga ni doma, vendar naj kar vstopi. Vpraša, če bo kozarec soka.
Odsotno prikima. Komaj jo je poslušal, saj je mislil samo na prvi pogled nanjo, ko je odprla vrata. Bujna plavolaska, bohotni joški, široki lepo zaobljeni boki. Njene prsi so obljubljale nebesa! Takoj je začutil, da se mu v hlačah nekaj napenja. Uff, kakšna ženska! Ne! To je ja prijateljeva mama! Ne smeš! Ampak kaj, ko strast premaga razum. Opazoval jo je, ko je hodila pred njim proti kuhinji, se zibala v bokih, si popravila dolge blond lase in kazala krasne, lepo oblikovane, mišičaste noge v kratki oblekici. Čutil je, da so njegove kavbojke že polne nabreklega korenjaka. Butalo mu je v sencah, tako si je želel, da bi ji ga zarinil med ta sočna bedra!
Uh, luškan dečko, si je mislila. Škoda, da je tako mlad. Nič, vprašam ga, če je že polnoleten, si je mislila. Potem ni prepovedan sadež.
»Koliko si star in kako ti je ime?«, ga vpraša. »19 sem že in ime mi je Denis«, ji pove.
Vesela je bila njegovega odgovora, saj se morda lahko kaj zgodi. Njena muca je že predolgo samevala. Bila je samska in nikogar ni imela, ki bi ji pogasil ogenj, ki je gorel v njej. Imela je veliko spolno slo, pa nikogar, ki bi jo zadovoljil.
Zagotovo je spodaj brez hlačk in modrčka, si je mislil. Nabrekle, trde bradavičke so se prekrasno videle izpod tanke oblekce. Joj, kako bi jo napičil na tiča!
Pogled ji je zdrsnil na njegovo izboklino v hlačah in vse ji je bilo jasno. Želi si me! Njami, to bo poslastica!
Sklonila se je, ko je vzela sok iz hladilnika in kot slučajno se obrnila z zadnjico proti njemu, da je imel lep pogled na njeno kosmatinko. Videti je bila že malo vlažna od želje, da bi bila dobro pofukana.
Poda mu sok in mu reče: »Spij malo, odloži na pult in se obrni.«
Seveda je rade volje storil vse, kar mu je ukazala. Jajčka so ga že bolele od napetosti in želje po njej.
Prijela ga je za ramena, počasi s svojim vlažnim jezičkom potovala po njegovem vratu, mu šla z rokamu pod majico. Uuu, kakšne prekrasne mišice ima tale fant, je bila vesela. Božala ga je im mu šepetala: «Nekaj te tišči v hlačah, a ne? Si želiš, da te obdelam, kot še nobena doslej?«
Samo pokimal je. Noge so se mu že šibile od želje po njej.
Počasi je stopila pred njega, mu slekla majico, da je imela lep pogled na njegove six-packe. Rekla si je, tega bom pa danes dobro obdelala!
Šla je na kolena, mu čisto počasi odpenjala pas, gumbe na kavbojkah in pustila, da zdrsnejo na tla. Pobožala ga je po nabreklem tiču, da je zaječal od ugodja. Počasi ga je potegnila iz boksaric, da se je prikazal pred njo v vsej svoji veličini in trdoti. Nekajkrat je z roko podrgnila po njem, nato pa počasi z jezičkom potovala po njem do glavice,jo obliznila in objela s svojimi ustnicami. »Mmm, kako je dober«, mu zašepetala.
Mešalo se mu je že. Joj, ne bom dolgo zdržal. Kakšna sramota. Sranje, nič ne morem naredit, če me tako rajca pogled nanjo. Želim si je!!
Počasi ga je vzela celega v usta in ga potisnila vse do grla. Prijel jo je za glavo, da jo je lažje obladoval.
»Sranje, prišlo mi bo«, ji reče. Ona pa:« Kar naj ti! Z veseljem bom do zadnje kapljice spila in polizala tvoj sladki sokec.«
Na ustnicah je začutila njegov hiter utrip in kako je v trenutku še bolj nabreknil. Sedaj bo, si je mislila. In dejansko se je začel tresti, v usta pa ji je brizgnil njegova vroča sperma, vsa slastna in sladka.
Nekajkrat ga je še obliznila, nato se vstala in ga pustila, da pride malo k sebi. Potem je začela masirati njegove korenjaka, saj si je želela, da jo ta mladenič dobro pofuka.
Opazila je, da mu skoraj ni oplahnil. Ni bila presenečena, saj je vedela, da takim mladcem skoraj vedno stoji in da so vedno pripravljeni za akcijo.
Rekla je:«Sedaj sem pa jaz na vrsti«, in si poželjivo obliznila od fafanja še vedno vlažne ustnice.
»Pofukaj me in to takoj sedaj!«,mu reče.
»Z veselje, gospa! Takoj vam ga zarinem.«
»Pojdi do predala, vzemi kondom, si ga natakni in me daj!«, mu ukaže.
Naredil je vse tako, kot mu je ukazala. Medtem si je malo privzdignila oblekco, se je s trebuhom ulegla na jedilno mizo, razširila noge v svojih sexi visokih petkah, da je zagledal mokro kosmato mucko, ki samo čaka, da ji svojega trdega tiča zarine globoko vanjo.
Stopil je za njo, prijel za boke, nastavil tiča na mokro luknjico in ji ga z enim sunkom zarinil do kraja, da je zavpila od užitka. Čutila je, kako ji je koža v trenutku zadrgetala po hrbtu. Počasi z občutkom je porival vanjo. Ko je začutil, da se ji orgazem že bliža, je pospešil ritem, vendar ne preveč. Naj prosi, si je mislil. Prava prasička je, tale milfa!
Jaaa, jaaa, daj me hitreje! Še daj, močneje, naspenkaj me! Take prasičke si zaslužimo trdega kurca, je prosila.
Nabijati je začel kot norec! Kmalu je zakričala v orgazmu, njeni krči so se kar vrstili...
Potem ga je vzel ven, pljunil na njeno višnjo luknjico, malo podrgnil s tičem in ji ga počasi začel porivati v ritko.
»Uh, tega pa že dolgo, predolgo nisem doživela«, je ječala. Daj, le daj porini ga v to potrebno ritko!
Denis si je mislil: jebela, kako se tale dobro poriva! Upam, da bom še kdaj lahko.
Porival jo je v ritko. Najprej počasi, potem hitreje, jo vmes grabil za velike joške, da je mislil, da se mu bo strgalo od užitka!
Dobre joške ima za svoja leta, si je mislil. Ženska je res sexi. Prava za pofukat!
Sunkovito mu je prišlo, da je mislil, da ne bo zdržal pokonci, saj so se mu kolena zašibila od krčev. Kristus, kako je tole pasalo. Še jo moram nategnit, tole milfico. Prava baba je!
Potegnil ga je ven. Ona mu je počasi snela kondom, ga vrgla v smeti, si popravila oblekico in že je bila spet samo mama njegovega prijatelja.
»Posloviti se moraš«, mu je rekla. Pa še nekaj se morava zmeniti. Če boš komu govoril o tem, bom itak izvedela in ne boš več dobrodošel. Sicer pa lahko fukava redno, če si za. Razumeš?
Pokimal je, da se strinja in zatrdil, da ne bo nikomur pravil, saj le kdo bi mu pa verjel, kako nebeško se je imel s prijateljevo mamo??!!prijetnez  13.10.2017 ob 19:36

odlicno pa se temu mladenicu je isto ime kot.meni

doberprijazen  13.10.2017 ob 14:55

zakon!!! super ti gre

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Zajka brez repka

objavljeno 21.09.2018 ob 10:59 | komentirano 0x

zmenek v drvarnici 1

objavljeno 20.09.2018 ob 13:00 | komentirano 0x

Erotika magistrale

objavljeno 20.09.2018 ob 10:19 | komentirano 0x

želiš si še...

objavljeno 19.09.2018 ob 16:07 | komentirano 1x

Bebop

objavljeno 19.09.2018 ob 10:52 | komentirano 1x